X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یعنی برم تو کار معدرت خواهی نوشتن...؟؟
بابا من نوکر شماهم هستم...به قول naven(اگه درست نوشته باشم)؛بزارین تاپیک همینطور فان بمونه...

نه معذرت خواهی لازم نیست :دی
بر عکس نوشتی Nevan ـه :دی این مرتیکه مرتضی خودش کامیا فنه خامش نشو :دی

ارجاعت میدم به نظرسنجی که خود سایت برگزار کرد :دی قضیه بی نهایت حاد تر از چیزیه که فکر میکردی :دی فکت هم هست برای هر دو طرف :دی

اون پست توسط خودم به خاطر اعلام انزجار از فن بویسم و ادامه ندادن بحث پاک شد :دی
تو هم که همه چی رو از دید کمبو میبینی 8-| :دی :دی

gu7q3whr229yfhmiazzi.jpg

:دی

نه معذرت خواهی لازم نیست :دی
بر عکس نوشتی Nevan ـه :دی این مرتیکه مرتضی خودش کامیا فنه خامش نشو :دی

آقا ماکه رفتیم سر تحصیلاتمون...فرداامتحان شیمی دارم...فعلا بدون ما سر کنید...برمیگردم و متن عذرخواهیم رو از برادر Chujiاراءه میدم...
فعلا.

اون پست توسط خودم به خاطر اعلام انزجار از فن بویسم و ادامه ندادن بحث پاک شد :دی

منم که گفتم هر دو گروه رو دارم میگم :دی ولی خب ما نیز پاکیدیم :دی
برای نشون دادن عدم فن بوئیسم هم که شده باید این نظرسنجی برگزار بشه :دی

آخرین ویرایش:
من کریتوس vs بایونتا رو پیشنهاد میدم>:) خیلی نظرسنجی باحالی میشه:x
---
من موافقتم با اون " خوب vs بد " اصلا به شوخی نبودا! :d خیلی هم جدی بود! پیشنهاد خیلی خوبیه! :d گفتم حداقل رای خودم رو شفاف سازی کنم :d
بزارید ببینیم کلا ملت بیشتر آدم بدا رو میپسندن یا آدم خوبا :-" :d میتونیم از نتیجه ـش توی نظرسنجی های آینده هم استفاده کنیم :d

فقط خاکستری ها رو چه خاکی به سرمون بریزیم؟ :d یکی مثل کریتوس مطمئنا آدم خوبی نیست! ولی از اونطرف نسبت به زئوس و بقیه صد شرف میدارد! :d و خیلی های دیگه... :-" اینا تو این نظرسنجی مظلوم واقع میشن :d گرچه مشکلی هم نیست:-" همون خوب vs بد به اندازه ی کافی کاراکترهای متفاوت رو شامل میشه! :d این چندتا دونه هم نبودن مهم نیست! :d

مرتضی نظری نداری ؟ :دی (:arrowu:) یا اینم می خوای به فن بوئیسم ربط بدی ؟ :دی بریم که برای بار چندم مراسم عزای بانو رو برگزار کنیم ؟ :دی

مرتضی نظری نداری ؟ :دی (:arrowu:) یا اینم می خوای به فن بوئیسم ربط بدی ؟ :دی بریم که برای بار چندم مراسم عزای بانو رو برگزار کنیم ؟ :دی

والا برای این یکی از روی نعش که خوبه، از روی روح من باید با تانک رد بشین :دی من میشناسم این امیر آکیبا رو... :دی

کریتوس Vs روبین (وان پیس) چطوره؟ :-/ :دی

والا برای این یکی از روی نعش که خوبه، از روی روح من باید با تانک رد بشین :دی من میشناسم این امیر آکیبا رو... :دی

کریتوس Vs روبین (وان پیس) چطوره؟ :-/ :دی
مشکلی نداره! میتونیم بریم! >:)
انتخاب سختی نیست >:) تو کریتوس vs زورو هم بزاری، من رای ـم مشخصه از الان >:) (این به معنی رای به کریتوس نیستا! کلا منظورم اینه که رده بندی کاراکترهام آمادست :d )

لازم شد چپ و راستت کنم :| :دی
بانو رفته جاپون نمیتونه دیگه تو نظر سنجی های این تاپیک شرکت کنه
من موافقتم با اون " خوب vs بد " اصلا به شوخی نبودا! :d خیلی هم جدی بود! پیشنهاد خیلی خوبیه! :d گفتم حداقل رای خودم رو شفاف سازی کنم :d
بزارید ببینیم کلا ملت بیشتر آدم بدا رو میپسندن یا آدم خوبا :-" :d میتونیم از نتیجه ـش توی نظرسنجی های آینده هم استفاده کنیم :d
جداً وقتی این پیشنهاد رو وحید میداد داشت شوخی میکرد یا جدی گفت
بعد هم کلاً ازش این پیشنهاد بعید بود
آخه خــــیلی پیشنهاد خوبیه :دی
فقط خاکستری ها رو چه خاکی به سرمون بریزیم؟ :d یکی مثل کریتوس مطمئنا آدم خوبی نیست! ولی از اونطرف نسبت به زئوس و بقیه صد شرف میدارد! :d و خیلی های دیگه... :-" اینا تو این نظرسنجی مظلوم واقع میشن :d گرچه مشکلی هم نیست:-" همون خوب vs بد به اندازه ی کافی کاراکترهای متفاوت رو شامل میشه! :d این چندتا دونه هم نبودن مهم نیست! :d
خب دیگه باید اونموقع سنجید دید یارو بیشتر سفیده یا سیاه
چون اگه خاکستری تو نظرسنجی باشه 70% رای ها رو فک کنم جمع کنه :-? :دی
نصف کاراکتر خفن ها خاکسترینا :-" :دی

آقا اینجا قرار بود یه بار کریتوس توی نظر سنجی حضور داشته باشه ها ؟! :دی از قبل هم صحبتش بود که گفتم صبر کنید تا کارهای مربوطه ـش رو انجام بدم :دی از زیرش در نرید دیگه :دی بابا چیف هم توی نظرسنجی بود بنده خدا ، نیت و مارکوس هم بودن دیگه خیلی نامردیه کریتوس نباشه :دی

درود
دوستان وقتی که صحبت بتمن شد همه گفتن هیچکس حریف بتمن نمیشه الانم که بحث کریتوس شده همینو میگین پس اگه
(بتمن vs کریتوس) باشه فکر میکنم باید نظرسنجیه نزدیکی بشه
البته به هم ربطی ندارن

نه اینکه زمین تا آسمون با هم فرق دارن :دی بتمن سوپر هیروـه و توی یه فاز دیگه ایه بعد کریتوس ضدقهرمانه و میره می خوره به اساطیر و این حرفها :دی اینا کلاً دو تا فاز جداگونه ـن :دی یعنی نمیشه مقایسه ـشون کرد :دی
از طرفی بتمن به خاطر نولان و این حرفها یه کم موضوعش پیچیده تر میشه :دی

آخرین ویرایش:
درود
دوستان وقتی که صحبت بتمن شد همه گفتن هیچکس حریف بتمن نمیشه الانم که بحث کریتوس شده همینو میگین پس اگه
(بتمن vs کریتوس) باشه فکر میکنم باید نظرسنجیه نزدیکی بشه
البته به هم ربطی ندارن

چقدر تصمیم عوض میکنید بابا همون دانته و کریتوس خوب بود دیگه...نبود؟
دانته اون وسط له میشه و اسپارت ها حالش رو میبرن...منم متنم رو مینویسم...:-)

You always want what you're rinning from.

چقدر تصمیم عوض میکنید بابا همون دانته و کریتوس خوب بود دیگه...نبود؟
دانته اون وسط له میشه و اسپارت ها حالش رو میبرن...منم متنم رو مینویسم...:-)

You always want what you're rinning from.
قصد بی احترامی ندارم یه وقت بد برداشت نکنید ولی شما میای پست منو لایک میزنی یعنی با حرف من که میگم (بتمنvsکریتوس)موافقی ولی بعدش میگی دیگه کاراکتر معرفی نکنید؟
شایدم من بد برداشت کردم

آخرین ویرایش:
اگر کریتوس نبوده پس واجب شد حضورش :دی

خب در این زمینه ( دانته یا پرنس ایرانی یا بایونتا ، گابریل ، حتا رایدن :دی یکیشو باهاش ور بندازین دیگه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or