X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ای بابا من گفتم تو این مدت که نبودم نظرسنجی جدید و گزاشتین و کریتوس کبیر
با اختلاف در حد المپیک دانته رو سوسک کرده :| :دی

اقا میگم مسئول نظر سنجیا علی صلح و صفا هسته؟پس چرا نمیاد؟
میگم میخواین برم در خونشون بکشمش پایه سیستم که یه ملت رو اینجوری
علاف نکنه؟ :دی دیگه همشهری بودن به همین درد میخوره :دی

خب دعواهاتون تموم شد؟:d الان برای وارد شدن به تاپیک همه چی امنه؟:d

ببینین بچه ها من میگن یه دست از خشونت و کشت و کشتار فاصله بگیریم و دوباره واردش بشیم:d به نظرم اول الیزابت و الکس رو بذاریم و بعد دوباره بیوفتیم به جون هم:d

خب دعواهاتون تموم شد؟:d الان برای وارد شدن به تاپیک همه چی امنه؟:d

ببینین بچه ها من میگن یه دست از خشونت و کشت و کشتار فاصله بگیریم و دوباره واردش بشیم:d به نظرم اول الیزابت و الکس رو بذاریم و بعد دوباره بیوفتیم به جون هم:d

:welcome:
kratos vs dante
:boxing::punk::excited::clap:

نه اینکه زمین تا آسمون با هم فرق دارن :دی بتمن سوپر هیروـه و توی یه فاز دیگه ایه بعد کریتوس ضدقهرمانه و میره می خوره به اساطیر و این حرفها :دی اینا کلاً دو تا فاز جداگونه ـن :دی یعنی نمیشه مقایسه ـشون کرد :دی
از طرفی بتمن به خاطر نولان و این حرفها یه کم موضوعش پیچیده تر میشه :دی
OK من تسلیمم:d
واقعا شما درست میگی از دیدی که شما گفتی بهش نگاه نرده بودم
ولی نولان کارکردانه سه گانه ی دارک نایت بوده چه ربطی به خود بتمن داره؟:d

OK
ولی نولان کارکردانه سه گانه ی دارک نایت بوده چه ربطی به خود بتمن داره؟:d
دقیقا ...
نمیدونم چرا یه عده دوست دارن محبوبیت بتمن تو دنیای گیم رو به نولان نسبت بدن! (منظورم واقعا شخص خاصی نیست)
توی کاراکتر بتل هم تا بتمن با یکی میفتاد همش بحث حاشیه ای میشد و یه سری استدلال واقعا تکراری و مسخره به وجود میومد که هیچکدومشون سندیت نداشتن!
من خودم گفتم از شخصیت های بایوشاک بذارین این دفعه رو ...
اولین پیشنهادم هم روی الیزابت بود ولی واقعا کمتر شخصیتی رو در حد الیزابت میدونم! به همین خاطر "سانگبیرد و بیگ ددی (ها)" رو پیشنهاد دادم ...
یکی از دوستان گفته بود شخصیت های فرعی اون جذابیت رو برای نظرسنجی ندارن!
اتفاقا شخصیت های فرعی جذابیت خاص خودشون رو دارن ...
نظرسنجی بین "کله هرمی و نمسیس" رو قطعا یادتونه دیگه .. به نظرم یکی از بهترین و داغ ترین بحث ها پیش اومده بود سر اون نظرسنجی ...
من خودم با "الکس و الیزابت" موافقم ولی حدس میزنم الیزابت با اختلاف زیادی برنده شه! نه به این خاطر که "بایوشاک اینفینیت" تازه منتشر شده بلکه حقیقتا الیزابت یکی از بهترین شخصیت های گیمی هست که تا به حال به وجود اومده ...
به هر حال امیدوارم زودتر نظرسنجی عوض شه و تاپیک ده تا صحفه دیگه همینطور الکی برای انتخاب گزینه های نظرسنجی بعدی جلو نره!

دقیقا ...
نمیدونم چرا یه عده دوست دارن محبوبیت بتمن تو دنیای گیم رو به نولان نسبت بدن! (منظورم واقعا شخص خاصی نیست)
توی کاراکتر بتل هم تا بتمن با یکی میفتاد همش بحث حاشیه ای میشد و یه سری استدلال واقعا تکراری و مسخره به وجود میومد که هیچکدومشون سندیت نداشتن!
من خودم گفتم از شخصیت های بایوشاک بذارین این دفعه رو ...
اولین پیشنهادم هم روی الیزابت بود ولی واقعا کمتر شخصیتی رو در حد الیزابت میدونم! به همین خاطر "سانگبیرد و بیگ ددی (ها)" رو پیشنهاد دادم ...
یکی از دوستان گفته بود شخصیت های فرعی اون جذابیت رو برای نظرسنجی ندارن!
اتفاقا شخصیت های فرعی جذابیت خاص خودشون رو دارن ...
نظرسنجی بین "کله هرمی و نمسیس" رو قطعا یادتونه دیگه .. به نظرم یکی از بهترین و داغ ترین بحث ها پیش اومده بود سر اون نظرسنجی ...
من خودم با "الکس و الیزابت" موافقم ولی حدس میزنم الیزابت با اختلاف زیادی برنده شه! نه به این خاطر که "بایوشاک اینفینیت" تازه منتشر شده بلکه حقیقتا الیزابت یکی از بهترین شخصیت های گیمی هست که تا به حال به وجود اومده ...
به هر حال امیدوارم زودتر نظرسنجی عوض شه و تاپیک ده تا صحفه دیگه همینطور الکی برای انتخاب گزینه های نظرسنجی بعدی جلو نره!
حرفتون کاملا درسته همانطور که گفتم بتمن ربطی به کیریستوفر نولان نداره و لی اگه دقت کرده باشید بعد از عرضه ی هر نسخه ی جدید فیلم بتمن ارخام سیتی و ارخام ایسلوم جز بازی های پر فروش قرار گرفتن با این که زمان زیادی از عرضه ی ان ها گذشته من نمیگم تمام مشهریت بازی بتمن بخاطر فیلم ان است ولی باید قبول کنیم که سه گانه ی دارک نایت بر فروش بازی بی تاثیر نبوده
درضم بنده با سانگبیرد VS بیگ ددی کاملا موافقم

آخرین ویرایش:
واقعا هیچکس با کریتوس Vs. گابریل موافق نیست ؟
آخه چرا حفتشون ضدقهرمانن
جفتشون H&S هستن
خیلی هم از نظر اخلاقیجات بهم میان

حرفتون کاملا درسته همانطور که گفتم بتمن ربطی به کیریستوفر نولان نداره و لی اگه دقت کرده باشید بعد از عرضه ی هر نسخه ی جدید فیلم بتمن ارخام سیتی و ارخام ایسلوم جز بازی های پر فروش قرار گرفتن با این که زمان زیادی از عرضه ی ان ها گذشته من نمیگم تمام مشهریت بازی بتمن بخاطر فیلم ان است ولی باید قبول کنیم که سه گانه ی دارک نایت بر فروش بازی بی تاثیر نبوده
درضم بنده با سانگبیرد VS بیگ ددی کاملا موافقم
کلا صنعت سینما و گیم دو مقوله جدا نشدنی از هم هستن!
همونطور که از روی بسیاری از فیلم ها بازی ساخته شده و میشه از روی بسیاری بازی ها هم فیلم ساخته شده و میشه ...
همین بازی جدید "والکینگ دد" که اکتیویژن ساخته! مگه بازی خوبیه؟! فروشش تا به همینجا رو قطعا مدیون سریال محبوب "والکینگ دد" هست ...
کسانی که از روی نام، یک بازی رو میخرن اکثرا گیمرای غیر حرفه ای هستن ...
البته بتمن به قدری شناخته شده و محبوب هست که اصلا نمیشه اون رو به چندتا فیلم نسبت داد هرچند منکر فروشش به خاطر فیلم ها هم نیستم .. :)

واقعا هیچکس با کریتوس Vs. گابریل موافق نیست ؟
آخه چرا حفتشون ضدقهرمانن
جفتشون H&S هستن
خیلی هم از نظر اخلاقیجات بهم میان
من فکر نمی کنم گابریل گوچکترین شانسی در مقابل کریتوس داشته باشه! واقعا یه نظرسنجی کاملا از قبل تعیین شده میشه!
در فوق العاده بودن گابریل شکی نیست ولی محبوبیت کریتوس محدود به انحصاری بودنش نمیشه بلکه واقعا طرفدار زیاد داره ...

ای بابا من گفتم تو این مدت که نبودم نظرسنجی جدید و گزاشتین و کریتوس کبیر
با اختلاف در حد المپیک دانته رو سوسک کرده :| :دی

وقتی یکی با نام کاربری Dante این رو میگه دیگه معلومه نتیجه چی میشه >:)
دقیقا ...
من نسبت میدم چون تا قبل از اون 50% بتمن لاورها اصلاً بتمن رو نمیشناختن (افرادی رو که میگم اصلاً اینجا و تو BC نیستن!!) حرفم هم صد در صد فکته و کسی نمیتونه ردش کنه :دی

ولی اینقدر من بتمن بازی ها رو دوست دارم ، اینقدر به نظرم خوب درست شدن که آرزو دارم کسی که میخواد سری جدید فیلم هاش رو بسازه بتمنش حداقل به خوبی 50% بتمن بازی ها برسه
کلا صنعت سینما و گیم دو مقوله جدا نشدنی از هم هستن!
همونطور که از روی بسیاری از فیلم ها بازی ساخته شده و میشه از روی بسیاری بازی ها هم فیلم ساخته شده و میشه ...
همین بازی جدید "والکینگ دد" که اکتیویژن ساخته! مگه بازی خوبیه؟! فروشش تا به همینجا رو قطعا مدیون سریال محبوب "والکینگ دد" هست ...

البته اینجا منبع کامیک هست :دی فیلم و بازی منبع همدیگه نشدن
سابقه بتمن تو دنیای گیم هم 10-15 سالی بیشتر از اولین فیلم بتمنی که تیم برتون ساخته

آخرین ویرایش:
یه دونه پیشنهاد دادم ببینید چه دعوا شد>:)
میگم چطوره مستر چیف در مقابل کریتوس؟:d>:)

یه دونه پیشنهاد دادم ببینید چه دعوا شد>:)
میگم چطوره مستر چیف در مقابل کریتوس؟:d>:)
شما رو ارجاع میدم به کاراکتر بتل سایت :d :-"
میتونی اینجوری در نظر بگیری نتیجه ی اون دور رو :
کریتوس vs مستر چیف ، آلن ویک ، بایونتا
برنده : مستر چیف ، آلن ویک ، بایونتا
اختلاف رای : 3تا :d

تنهایی رسما له کرد کریتوس اونا رو :-"
---
در راستای دوری از کشت و کشتار ، النا vs کلوئی رو پیشنهاد میدم!
نه خون و خونریزی داره! (گیس و گیسکشی ولی داری :d )
نه نظرسنجی سنگینیه که بگیم بیوگرافی میخواد و اینا!
نه یک طرف انحصاریه که بگیم فن های کنسول نظرسنجی رو به فنا میدن
نه هم بازیشون جدیدا عرضه شده که بگیم ملت توی جو میباشند،یا هنوز همه بازی نکردنش! :d

بزاریدش دیگه:|
علی ایندفعه بیا طرف من و دیکتاتور بازی در بیار>:)

آخ جون نعش نعش کشی بیایید همین دانته وکریتوس رو بذاریم فوقش دانته له میشه ولی عجب فانی بشه طبق رسم X vs Y کلی آرت ورک هم گیر من میاد(هنوز شروع نشده چند تا گیر آوردم)

البته اینجا منبع کامیک هست :دی فیلم و بازی منبع همدیگه نشدن
سابقه بتمن تو دنیای گیم هم 10-15 سالی بیشتر از اولین فیلم بتمنی که تیم برتون ساخته
من کلی گفتم وگرنه اتفاقا خودم به قدری که کمیک های والکینگ دد رو دوست دارم سریالش رو ندارم!
بحث سر این بود که فروش بازی ها تا چه حد تحت تاثیر سینما قرار میگیره ...

پیشنهاد جدید من اینه که کلا نظرسنجی عوض نشه و تا ابد پیشنهاد بدیم برا نظرسنجی بعدی ... :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or