اگر کریتوس نبوده پس واجب شد حضورش
خب در این زمینه ( دانته یا پرنس ایرانی یا بایونتا ، گابریل ، حتا رایدنیکیشو باهاش ور بندازین دیگه
بهترین گزینه همین گابریله

اگر کریتوس نبوده پس واجب شد حضورش
خب در این زمینه ( دانته یا پرنس ایرانی یا بایونتا ، گابریل ، حتا رایدنیکیشو باهاش ور بندازین دیگه

خب دعواهاتون تموم شد؟:d الان برای وارد شدن به تاپیک همه چی امنه؟:d
ببینین بچه ها من میگن یه دست از خشونت و کشت و کشتار فاصله بگیریم و دوباره واردش بشیم:d به نظرم اول الیزابت و الکس رو بذاریم و بعد دوباره بیوفتیم به جون هم:d
:excited:
OK من تسلیمم:dنه اینکه زمین تا آسمون با هم فرق دارنبتمن سوپر هیروـه و توی یه فاز دیگه ایه بعد کریتوس ضدقهرمانه و میره می خوره به اساطیر و این حرفها
اینا کلاً دو تا فاز جداگونه ـن
یعنی نمیشه مقایسه ـشون کرد
از طرفی بتمن به خاطر نولان و این حرفها یه کم موضوعش پیچیده تر میشه![]()
دقیقا ...OK
ولی نولان کارکردانه سه گانه ی دارک نایت بوده چه ربطی به خود بتمن داره؟:d
حرفتون کاملا درسته همانطور که گفتم بتمن ربطی به کیریستوفر نولان نداره و لی اگه دقت کرده باشید بعد از عرضه ی هر نسخه ی جدید فیلم بتمن ارخام سیتی و ارخام ایسلوم جز بازی های پر فروش قرار گرفتن با این که زمان زیادی از عرضه ی ان ها گذشته من نمیگم تمام مشهریت بازی بتمن بخاطر فیلم ان است ولی باید قبول کنیم که سه گانه ی دارک نایت بر فروش بازی بی تاثیر نبودهدقیقا ...
نمیدونم چرا یه عده دوست دارن محبوبیت بتمن تو دنیای گیم رو به نولان نسبت بدن! (منظورم واقعا شخص خاصی نیست)
توی کاراکتر بتل هم تا بتمن با یکی میفتاد همش بحث حاشیه ای میشد و یه سری استدلال واقعا تکراری و مسخره به وجود میومد که هیچکدومشون سندیت نداشتن!
من خودم گفتم از شخصیت های بایوشاک بذارین این دفعه رو ...
اولین پیشنهادم هم روی الیزابت بود ولی واقعا کمتر شخصیتی رو در حد الیزابت میدونم! به همین خاطر "سانگبیرد و بیگ ددی (ها)" رو پیشنهاد دادم ...
یکی از دوستان گفته بود شخصیت های فرعی اون جذابیت رو برای نظرسنجی ندارن!
اتفاقا شخصیت های فرعی جذابیت خاص خودشون رو دارن ...
نظرسنجی بین "کله هرمی و نمسیس" رو قطعا یادتونه دیگه .. به نظرم یکی از بهترین و داغ ترین بحث ها پیش اومده بود سر اون نظرسنجی ...
من خودم با "الکس و الیزابت" موافقم ولی حدس میزنم الیزابت با اختلاف زیادی برنده شه! نه به این خاطر که "بایوشاک اینفینیت" تازه منتشر شده بلکه حقیقتا الیزابت یکی از بهترین شخصیت های گیمی هست که تا به حال به وجود اومده ...
به هر حال امیدوارم زودتر نظرسنجی عوض شه و تاپیک ده تا صحفه دیگه همینطور الکی برای انتخاب گزینه های نظرسنجی بعدی جلو نره!
کلا صنعت سینما و گیم دو مقوله جدا نشدنی از هم هستن!حرفتون کاملا درسته همانطور که گفتم بتمن ربطی به کیریستوفر نولان نداره و لی اگه دقت کرده باشید بعد از عرضه ی هر نسخه ی جدید فیلم بتمن ارخام سیتی و ارخام ایسلوم جز بازی های پر فروش قرار گرفتن با این که زمان زیادی از عرضه ی ان ها گذشته من نمیگم تمام مشهریت بازی بتمن بخاطر فیلم ان است ولی باید قبول کنیم که سه گانه ی دارک نایت بر فروش بازی بی تاثیر نبوده
درضم بنده با سانگبیرد VS بیگ ددی کاملا موافقم
من فکر نمی کنم گابریل گوچکترین شانسی در مقابل کریتوس داشته باشه! واقعا یه نظرسنجی کاملا از قبل تعیین شده میشه!واقعا هیچکس با کریتوس Vs. گابریل موافق نیست ؟
آخه چرا حفتشون ضدقهرمانن
جفتشون H&S هستن
خیلی هم از نظر اخلاقیجات بهم میان
ای بابا من گفتم تو این مدت که نبودم نظرسنجی جدید و گزاشتین و کریتوس کبیر
با اختلاف در حد المپیک دانته رو سوسک کرده![]()
![]()

من نسبت میدم چون تا قبل از اون 50% بتمن لاورها اصلاً بتمن رو نمیشناختن (افرادی رو که میگم اصلاً اینجا و تو BC نیستن!!) حرفم هم صد در صد فکته و کسی نمیتونه ردش کنهدقیقا ...
نمیدونم چرا یه عده دوست دارن محبوبیت بتمن تو دنیای گیم رو به نولان نسبت بدن! (منظورم واقعا شخص خاصی نیست)
کلا صنعت سینما و گیم دو مقوله جدا نشدنی از هم هستن!
همونطور که از روی بسیاری از فیلم ها بازی ساخته شده و میشه از روی بسیاری بازی ها هم فیلم ساخته شده و میشه ...
همین بازی جدید "والکینگ دد" که اکتیویژن ساخته! مگه بازی خوبیه؟! فروشش تا به همینجا رو قطعا مدیون سریال محبوب "والکینگ دد" هست ...
وقتی یکی با نام کاربری Dante این رو میگه دیگه معلومه نتیجه چی میشه![]()
شما رو ارجاع میدم به کاراکتر بتل سایت :dیه دونه پیشنهاد دادم ببینید چه دعوا شد
میگم چطوره مستر چیف در مقابل کریتوس؟:d![]()

من کلی گفتم وگرنه اتفاقا خودم به قدری که کمیک های والکینگ دد رو دوست دارم سریالش رو ندارم!البته اینجا منبع کامیک هستفیلم و بازی منبع همدیگه نشدن
سابقه بتمن تو دنیای گیم هم 10-15 سالی بیشتر از اولین فیلم بتمنی که تیم برتون ساخته