X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
وارکرافت چطوره؟
مثلا ترال و تیریون فوردینگ؟یا شاید ترال با یه شخصیت بهتر؟مثل جینا پرادمور؟>:)

این Deatwing یعنی چی؟منظورتون همون مرگباله؟
الان فکر میکنم میبینم جای سارگراس خالی میشه این وسط.ترال با سارگراس چطوره؟

همون مرگباله
خوب درستش deadwing بود.یه لحظه شک کردم .دوستان لطفا موافقت خودشون رو از این اعلام کنن!

درستش همون Deathwing ـه

آخرین ویرایش:
به علت حضور کمرنگ بنده تو این دور گذاشتن هرگونه شخصیت از بلیزارد یا بایوور مخصوصا وارکرفت و دراگن ایج قدغن اعلام میشه!!!:d:d

دیشب اینجا چ خبر بود الآن چه خبره؟؟؟
تاپیک داریم؟؟؟!!!

You always want what you're rinning from.

کلا صنعت سینما و گیم دو مقوله جدا نشدنی از هم هستن!
همونطور که از روی بسیاری از فیلم ها بازی ساخته شده و میشه از روی بسیاری بازی ها هم فیلم ساخته شده و میشه ...
همین بازی جدید "والکینگ دد" که اکتیویژن ساخته! مگه بازی خوبیه؟! فروشش تا به همینجا رو قطعا مدیون سریال محبوب "والکینگ دد" هست ...
کسانی که از روی نام، یک بازی رو میخرن اکثرا گیمرای غیر حرفه ای هستن ...
البته بتمن به قدری شناخته شده و محبوب هست که اصلا نمیشه اون رو به چندتا فیلم نسبت داد هرچند منکر فروشش به خاطر فیلم ها هم نیستم .. :)

من فکر نمی کنم گابریل گوچکترین شانسی در مقابل کریتوس داشته باشه! واقعا یه نظرسنجی کاملا از قبل تعیین شده میشه!
در فوق العاده بودن گابریل شکی نیست ولی محبوبیت کریتوس محدود به انحصاری بودنش نمیشه بلکه واقعا طرفدار زیاد داره ...
درود
ایولا حالا حرف همو فهمیدیم دقیقا همینطوره که میگی سینما و گیم مکمل هم هستن حتی اگرتاثیر کمی روی هم داشته باشن ولی بازم یجورای همدیگه رو کامل میکنن
ولی انصافا دارک نایت رایز خیلی شاهکار بود نه؟
بنظرت man of steel میتونه به اندازه ی دارک نایت رایز فروش کنه؟ فقط باید منتظر باشیمو ببینیم
اگه خواستی این بحث رو ادامه بدیم بیا توی پروفایلم

Chell گن لاغری بسته؟ :d
nariman-1373 من آواتارت رو که دیدم بفکر این افتادم بین فینیشرهای مورتال مسابقه باشه #:-s

---------- نوشته در 11:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:41 PM ارسال شده بود ----------

به علت حضور کمرنگ بنده تو این دور گذاشتن هرگونه شخصیت از بلیزارد یا بایوور مخصوصا وارکرفت و دراگن ایج قدغن اعلام میشه!!!:d:d

خیلی ممنون ،بشخصه تشکر میکنم
اصلا شعور گیمری درحد بلیزارد و وارکرافت ندارم
بزارین میخوره توی ذوقم :d

کریتوس و مامور 47 رو به جون هم بندازین مبارزه دو کچل چشم هارو خیره خواهد کرد:>
اخه سرشون مث نور افکنه:))

این هم پیشنهاد ما:
VS

Faith Vs. Chell

lb4xirnty5hc8nue6i8.jpg

با تمام وجود از Faith و این پیشنهاد حمایت میشه :bighug: :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or