Final Fantasy VII : Dirge of Cerberusالبته رفطی ( همون ربطی) به درجه ی نوبیت هم نداره ها
مثلا یکی مثل من اصلا نمی تونه ff بازی کنه ولی در عوض عاشق قیافه های این کاراکترهای ff م
یادم میاد عشقِ دورانِ نوجوانیم کلود بود
هک اند اسلش با اینکه به نظر آسونتره ولی همچنان بین پرو ها و اولد اسکول ها (
) طرفدارای بیشتری داره
![]()
در کل منی که همه چی بازی می کنم کلا jrpg و rpg و اکشن آر پی جی و بازوکا و چه می دونم این جور چیزا با روحیاتم جور نبیداصلا هم ربطی به نوب بودن نداره
@ احسان
وااااااااااای این همون محیطهاس ! damn من تریلر اینو توی اون شبکه ی کفار گیم وان می دیدم و همیشه دلم می خواست بازی کنم ولی اون موقع یادمه شدیدا درگیر دویل 3 بودمفکر کنم همزمان اومدن سال 2005 اونورا بود
عجب
حیف شد
![]()
حالا اسم بازیش چیه شاید در آینده ی نه چندان دور حق یاری کرد و تونستیم بازی کنیم
پ.ن : محیطاش منو یادِ یه بازی کذایی بود اسمش god hand بود، میندازهراستی عجب بازی خوفی بود این god hand یادمه ورژن ژاپنیش رو هم بازی کردم ولی لامصب خیلی قشنگ بود
![]()
اینم Opening ـش اگر خواستی :
000 - Intro Trailer - Download, Play - 4shared
قابل بازی بود که هیچ ! 2-3 تا هم لباس مختلف داشت ! یکی همین آبیه یکی آستین حلقه ای یکی هم فکر کنم با لباس اسپاردا بودDMC3 هم چون خیلییییییییییی وقت پیش بازی کردم یادم نمیاد ولی فکر نکنم قابل بازی بود ولی اگرم بود بازم تا اونجایی که من یادمه شخصیت اصلی دانته بود و 90 % بازی با اون بوذد
خدابیامرز عجب چیزی بودپ.ن : محیطاش منو یادِ یه بازی کذایی بود اسمش god hand بود، میندازهراستی عجب بازی خوفی بود این god hand یادمه ورژن ژاپنیش رو هم بازی کردم ولی لامصب خیلی قشنگ بود![]()
![]()
آخرین ویرایش:

مثلا یکی مثل من اصلا نمی تونه ff بازی کنه ولی در عوض عاشق قیافه های این کاراکترهای ff م
هک اند اسلش با اینکه به نظر آسونتره ولی همچنان بین پرو ها و اولد اسکول ها (
حیف شد

حالا کرکترتون جلو ـه یا هرچی دلیل بر خوشمزگی نیست