X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Undead ـه :دی این بشر کلاً مُرده :دی واسه همین خیلی سفیده :دی

undead یعنی در اضطلاح همون زامبی دیگه :دی البته از نوع خوشگلش :دی چرا اونوقت ؟
جایی هست که من داستان فاینال و وینسنت و اینا رو به صورت رمان بتونم بخونم ؟ :دی

ویرایش : تازه پست امیر آکیبا رو دیدم ! گفتیم در خفنیت وینسنت شکی نیست ولی ورجیل هم دست کمی از اوشون نداشته بید :دی

می دونین چیه الان من یه پاراگراف از مقاله ی ماکان رو خوندم واقعا فکر کردم که square enix تو توسعه ی کاراکترهاش از کاپکوم بهتر عمل می کنه! همه چیز در مورد وینسنت و گذشته ش و اتفاقاتی که براش رخ داده مشخصه و برای همینه که مخاطب بهتر ارتباط برقرار می کنه با کاراکتری که یهو از یه جایی پیداش شده !

در مورد ورجیل فقط می دونیم که برادر دوقولوی دانته و پسر اسپارداس! این که تو این مدت چیکار می کرده چه رنج هایی کشیده و چه اتفاقاتی براش افتاده یک سوراخ بزرگیه که به سختی پر میشه ! نمی دونم به دلیل سبک بازیه که اینقدر استوری لاینش ایراد داره یا چیزه دیگه به هر حال، حالا می فهمم که طرفدارای واقعی وینسنت چیو می خوان بگن :دی

آخرین ویرایش:
دیگه جو گیر نشید :دی ورجیل و دانته برای کپکام مثل کریتوس برای سونی ـن :دی ورجیل هزار جا بوده ! از دویل 3 بگیر تا Ultimate Marvel vs Capcom 3 :دی توی همین چند وقت اخیر هم ، هم یه بار دیگه کالکشنش اومده هم با اومدن DmC یه دور دیگه یادی از نامش شده >:)
به هیچ عنوان این حرفت رو قبول ندارم :دی برای کاپکام خیلی از شخصیت ها هستن که اهمیتشون از دانته و ورجیل بیشتره. کریس ردفیلد، لیان اس کندی، Ken، Ryu، Chun-li و .... کلی شخصیت دیگه هستن که برای کاپکام خیلی بیشتر از دانته و ورجیل اهمیت دارن :دی

در ضمن توی همین UMVC3 توی نسخه اولیه اش (MVC3) ورجیل حضور نداشت و بعد به صورت DLC عرضه شد که بعد ها توی UMVC3 همه DLC ها رو توی بازی اضافه کردن و ورجیل هم شد جز شخصیت های اصلی :دی

undead یعنی در اضطلاح همون زامبی دیگه :دی البته از نوع خوشگلش :دی چرا اونوقت ؟
جایی هست که من داستان فاینال و وینسنت و اینا رو به صورت رمان بتونم بخونم ؟ :دی
نه زامبی نیست :دی زامبی در واقع موجودیه که می میره بعد دوباره زنده میشه ولی فقط مغزش فعاله و باقی بدنش بی اراده ـس ولی وینسنت به کل فرق داره جریانس :دی Undead صرفاً به خاطر نامیرا بودنش بهش الحاق میشه ولی مسئله جنتیکه (همون ژنتیک) :دی داستانو که یابیدی همونو بخونی متوجه میشی :دی

به هیچ عنوان این حرفت رو قبول ندارم :biggrin1: برای کاپکام خیلی از شخصیت ها هستن که اهمیتشون از دانته و ورجیل بیشتره. کریس ردفیلد، لیان اس کندی، Ken، Ryu، Chun-li و .... کلی شخصیت دیگه هستن که برای کاپکام خیلی بیشتر از دانته و ورجیل اهمیت دارن :biggrin1:

در ضمن توی همین UMVC3 توی نسخه اولیه اش (MVC3) ورجیل حضور نداشت و بعد به صورت DLC عرضه شد که بعد ها توی UMVC3 همه DLC ها رو توی بازی اضافه کردن و ورجیل هم شد جز شخصیت های اصلی :biggrin1:

خیر :دی رزیدنت ایول شاید توی یه مقطعی برای کپکام مهم بود ولی توی نسل اخیر جای ایول و دویل عوض شد :دی چون لی که اصلاً ولی ریو هم تقریباً در حد همین دو تاس (دانته و ورجیل) :دی
توی پستم اشاره کردم دانته و ورجیل :دی دانته از ابتدا توی بازی بود بعد ورجیلم اضافه شد :دی

چند تا عکس فقط برای طرفداران ورجیل:

z3wv5z1czzbvxblhx570.jpg

s48z4uuj111bwab4k.jpg

huicyw9lj1eyab3u1d0r.jpg
e6g2i8vr9ocempkiesk.jpg

uzzw1y4vghyi757kiff.jpg

در راستای فرمایشات احسان، یه زامبی رو شما میتونین بکشین ولی یه Undead به هیچ عنوان کشته نمیشه حتی اگر بمب اتم بکنین تو حلقومش:d

البته انتظار اختلاف امتیاز بیشتری داشتم ولی خب 61 رای برای وینسنت یچیز رویایی هست با این فن بیس کوچولو تو ایران چه برسه به بازیسنتر . :d

در کل وینسنت همیشه بهتر از ورجیل خواهد بود چه قدرت و چه پرستیژ و چه ابهت ......بخصوص ابهت ;;):d

در راستای فرمایشات احسان، یه زامبی رو شما میتونین بکشین ولی یه Undead به هیچ عنوان کشته نمیشه حتی اگر بمب اتم بکنین تو حلقومش:d

دقیقاً :دی و به همین دلیل هم هست که وینسنت این قابلیت رو عذاب و مجازاتی برای گذشته ـش می دونه :دی

چند تا عکس فقط برای طرفداران ورجیل
عکس هاش از game of thrones بود تا خدایان مصری و Prince of Persia :دی تنها چیزی که نبود اصالت ورجیل بود :دی

آخرین ویرایش:
خیر :دی رزیدنت ایول شاید توی یه مقطعی برای کپکام مهم بود ولی توی نسل اخیر جای ایول و دویل عوض شد :دی چون لی که اصلاً ولی ریو هم تقریباً در حد همین دو تاس (دانته و ورجیل) :دی
توی پستم اشاره کردم دانته و ورجیل :دی دانته از ابتدا توی بازی بود بعد ورجیلم اضافه شد :دی
نه تنها این حرفت رو خودم قبول ندارم بلکه به عنوان یه فکت هم بهت میگم که اصلا اینطوری نیست :دی
از هر لحاظ بخوای حساب کنی برای کاپکام RE مهمتر از DMC ـه. قدیمی تر که هست، Fan Base ـش چندین برابر DMC ـه، فروشش فوق العاده بیشتر از DMC ـه (همون RE:ORC توی چند هفته 2 میلیون نسخه فروخت در حالی که DmC هنوز هم نتونسته اینقدر بفروشه)، همین نسل 2 تا نسخه شماره دار، یه Spin-Off و یه نسخه برای کنسول های دستی از سری RE عرضه کرده ( همین Revelations رو قراره برای کنسول های HD هم عرضه کنه) در حالی که از DMC فقط 2 نسخه توی این نسل داشتیم.

یعنی هر طوری حساب کنی برای کاپکام RE مهمتر از DMC ـه :دی تازه همون SF هم خیلی از DMC مهمتر و محبوب تره :دی در کل زیادی DMC رو برای خودت بالا آوردی احسان :دی

آخرین ویرایش:
نه تنها این حرفت رو خودم قبول ندارم بلکه به عنوان یه فکت هم بهت میگم که اصلا اینطوری نیست :دی
از هر لحاظ بخوای حساب کنی برای کاپکام RE مهمتر از DMC ـه. قدیمی تر که هست، Fan Base ـش چندین برابر DMC ـه، فروشش فوق العاده بیشتر از DMC ـه (همون RE:ORC توی چند هفته 2 میلیون نسخه فروخت در حالی که DmC هنوز هم نتونسته اینقدر بفروشه)، همین نسل 2 تا نسخه شماره دار، یه Spin-Off و یه نسخه برای کنسول های دستی از سری RE عرضه کرده ( همین Revelations رو قراره برای کنسول های HD هم عرضه کنه) در حالی که از DMC فقط 2 نسخه توی این نسل داشتیم.

یعنی هر طوری حساب کنی برای کاپکام RE مهمتر از DMC ـه :دی تازه همون SF هم خیلی از DMC مهمتر و محبوب تره :دی در کل زیادی DMC رو برای خودت بالا آوردی احسان :دی

مهم بودن 100% به فروش نیست پسرم به تک بودن هم هست :دی اینکه DmC فروش داغونی داشته برمیگرده به داغونیت خود بازی و گرنه DMC 4 فکر نکنم مشکل فروشش مثل DmC حاد بوده باشه :دی وقتی میان تر میزنن توی دانته و ورجیل و کل حال و هوای دویل همین عواقب رو هم داره :دی ولی جدا از این بحث ها دانته و ورجیل از لحاظ شخصیتی به شدت یونیک تر از امثال کریس و لیان و ... هستن :دی من از باب شخصیتی داشتم میگفتم :دی جمله ی اولمم این بود که دانته و ورجیل مثل کریتوس هستن نه بازی دویل مثل گاو ـه :دی در ضمن اگر از بُعد بازی هم بخوای در نظر بگیری آنچارتد فروش بیشتری نسبت به گاو داره همونطور که ایول از دویل بیشتر می فروشه ولی کریتوس کرکتر خاص تری برای سونی محسوب میشه به خاطر خودش :دی اینور هم همونه ، هر جور بخوای حساب کنی دانته و ورجیل شخصیت های بسیار یونیک تری دارن تا لیان و کریس :دی

عمراً!!
اگه دفاعیات از خودت داری در این زمینه درکن
yahoo_22.gif
biggrin1.gif

(خوندم ولی قانع نگشتم
biggrin1.gif
)

اصلاً اعتبار و بزرگی این 2 تا با هم برابر نیستش که بخواد حالا کپکام پول پرست کیسه دوز
علی دانته به حوبی گفتشون
biggrin1.gif

کل فروش 5 تا DMC ها رو جمع کنی فک نکنم اندازه RE5 بشه
yahoo_10.gif
biggrin1.gif
بد چجوری باید Capcom اون آیپی خفنش رو بیخیال بشه بره سراغ آیپی ضعیفترش؟!؟ اون هم این کپکامی که داره بازی هاش رو یکی تو زمان PS3 & 360 به خاطر یه مشت دلار کاغذی خراب میکنه
نه اون کپکام میکامیا!!
yahoo_20.gif
من بحثم کرکتر بود علی پای IP ها رو کشید وسط :دی جواب هم همینی که دو خط بالاتر گفتم :دی

آخرین ویرایش:
خیر :biggrin1: رزیدنت ایول شاید توی یه مقطعی برای کپکام مهم بود ولی توی نسل اخیر جای ایول و دویل عوض شد :biggrin1:
عمراً!!
اگه دفاعیات از خودت داری در این زمینه درکن :| :دی
(خوندم ولی قانع نگشتم :دی)

اصلاً اعتبار و بزرگی این 2 تا با هم برابر نیستش اون هم برای کپکام پول پرست کیسه دوز
علی دانته به حوبی گفتشون :دی

کل فروش 5 تا DMC ها رو جمع کنی فک نکنم اندازه RE5 بشه :p :دی بد چجوری باید Capcom اون آیپی خفنش رو بیخیال بشه بره سراغ آیپی ضعیفترش؟!؟ اون هم این کپکامی که داره بازی هاش رو یکی یکی تو زمان PS3 & 360 به خاطر یه مشت دلار کاغذی خراب میکنه
نه اون کپکام میکامیا!! :((
من از باب شخصیتی داشتم میگفتم
biggrin1.gif
جمله ی اولمم این بود که دانته و ورجیل مثل کریتوس هستن نه بازی دویل مثل گاو ـه
biggrin1.gif
در ضمن اگر از بُعد بازی هم بخوای در نظر بگیری آنچارتد فروش بیشتری نسبت به گاو داره همونطور که ایول از دویل بیشتر می فروشه ولی کریتوس کرکتر خاص تری برای سونی محسوب میشه به خاطر خودش
biggrin1.gif
اینور هم همونه ، هر جور بخوای حساب کنی دانته و ورجیل شخصیت های بسیار یونیک تری دارن تا لیان و کریس
biggrin1.gif

باز هم قبول ندارم مطمئناً اهمیت اسکات کندی از کل شخصیت های DMC برای کپکام بیشتره :دی

سونی رو با کپکام یکی نکن :-l

آخرین ویرایش:
باز هم قبول ندارم مطمئناً اهمیت اسکات کندی از کل شخصیت های DMC برای کپکام بیشتره :دی

سونی رو با کپکام یکی نکن :-l

این دیگه مشکل خودته :دی توی 50 کرکتر گینس هم دانته 28 ـمه لیان 36 ـم همین نشون میده کدوم شخصیت خاص تره :دی

خاصیش مهم نیست
biggrin1.gif

سود آوریش مهمه
yahoo_5.gif
من هم برا همین گفتم برای کپکام

من هم اصلاً از پسرهای RE خوشم نمیاد خانوم هاش خوبن
yahoo_65.gif
biggrin1.gif
نه دیگه اصل کار خاص بودنه :دی

پ.ن : بحث به طرز فجیعی داره منحرف میشه اگر خواستی ادامه بدیم بریم توی تاپیک دویل طبقه ی بالای همین بخشه :دی

در هر صورت من که خودم از دوست داران دانته ام
yahoo_6.gif
پس درود به روت گریپ فروت :دی

آخرین ویرایش:
این دیگه مشکل خودته :دی توی 50 کرکتر گینس هم دانته 28 ـمه لیان 36 ـم همین نشون میده کدوم شخصیت خاص تره :دی
خاصیش مهم نیست :دی
سود آوریش مهمه ;;) من هم برا همین گفتم برای کپکام

من هم اصلاً از پسرهای RE خوشم نمیاد خانوم هاش خوبن :-" :دی
پ.ن : بحث به طرز فجیعی داره منحرف میشه اگر خواستی ادامه بدیم بریم توی تاپیک دویل طبقه ی بالای همین بخشه
biggrin1.gif
راست میگی :دی
حسش نیست :-" :دی پس بحث فینیتو :دی
در هر صورت من که خودم از دوست داران دانته ام
yahoo_6.gif

آخرین ویرایش:
@ احسان

یه دور دیگه پستا رو بخون :دی تو گفتی اهمیت دانته و ورجیل برای کاپکام به اندازه اهمیت کریتوس برای سونیه که من گفتم اینطوری نیست و لیان، کریس، ریو، کن و ... خیلی شخصیت های دیگه هستن که از دانته و ورجیل برای کاپکام از اهمیت بیشتری برخوردارن :دی

اینجا تو اومدی آی پی RE رو آوردی وسط و گفتی جاش با DMC توی این نسل عوض شده که توی پست قبلیم حرفت رو نقض کردم :دی

من قبول دارم شخصیت های دانته و ورجیل خیلی یونیک تر از شخصیت های RE ـند ولی چیزی که تو اول گفتی اشتباه بود چون برای کاپکام سود آوری یه شخصیت مهمه نه یونیک بودنش :دی ( سامانوسوکه رو یادت بیار :| )

@ احسان

یه دور دیگه پستا رو بخون :دی تو گفتی اهمیت دانته و ورجیل برای کاپکام به اندازه اهمیت کریتوس برای سونیه که من گفتم اینطوری نیست و لیان، کریس، ریو، کن و ... خیلی شخصیت های دیگه هستن که از دانته و ورجیل برای کاپکام از اهمیت بیشتری برخوردارن :دی

اینجا تو اومدی آی پی RE رو آوردی وسط و گفتی جاش با DMC توی این نسل عوض شده که توی پست قبلیم حرفت رو نقض کردم :دی

من قبول دارم شخصیت های دانته و ورجیل خیلی یونیک تر از شخصیت های RE ـند ولی چیزی که تو اول گفتی اشتباه بود چون برای کاپکام سود آوری یه شخصیت مهمه نه یونیک بودنش :دی ( سامانوسوکه رو یادت بیار :| )

اگر گفتم ایول منظورم همون شخصیت هاش بود :دی نه خود بازی :دی
اینم که سامانوسکه اونجوری شد کلاً خاصیت سبک HnS ـه که کم فروش تره :( و گرنه همون سامانوسکه و اونیموشا اونقدری بود که طراحش میاد بازی گنجی رو برای سونی می سازه که اتفاقاً به همون ابهت و کیفیت اونیموشا هم میرسه ! :دی البته اخیراً با پول پرست شدن کپکام حرف من اشتباه در میاد ولی خب کماکان اونا یونیک ترین شخصیت های کپکام هستن :دی ولی خب دیگه این بحث جاش اینجا نیست :دی
پ.ن : دلم گنجی می خواااااااد :((
پ.ن 2 : آقا نظری برای شرکت دادن میناموتو یوشیتسونه توی نظر سنجی ندارید ؟ :دی

خب مثل اینکه برنده مشخص شده :دی

0dzn9qnlo2wn6t683k3s.jpg

*Puts Yamato Back In The Sheath*

...Ridicules

:d
----
بیاین در مورد نظر سنجی بعدی نظر بدین :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or