X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
البته رفطی ( همون ربطی :دی ) به درجه ی نوبیت هم نداره ها :-" مثلا یکی مثل من اصلا نمی تونه ff بازی کنه ولی در عوض عاشق قیافه های این کاراکترهای ff م :دی یادم میاد عشقِ دورانِ نوجوانیم کلود بود :)) هک اند اسلش با اینکه به نظر آسونتره ولی همچنان بین پرو ها و اولد اسکول ها ( :دی ) طرفدارای بیشتری داره :دی
در کل منی که همه چی بازی می کنم کلا jrpg و rpg و اکشن آر پی جی و بازوکا و چه می دونم این جور چیزا با روحیاتم جور نبید :-" اصلا هم ربطی به نوب بودن نداره :-"

@ احسان

وااااااااااای این همون محیطهاس ! damn من تریلر اینو توی اون شبکه ی کفار گیم وان می دیدم و همیشه دلم می خواست بازی کنم ولی اون موقع یادمه شدیدا درگیر دویل 3 بودم :)) فکر کنم همزمان اومدن سال 2005 اونورا بود :دی عجب :( حیف شد :(
حالا اسم بازیش چیه شاید در آینده ی نه چندان دور حق یاری کرد و تونستیم بازی کنیم :(

پ.ن : محیطاش منو یادِ یه بازی کذایی بود اسمش god hand بود، میندازه :دی راستی عجب بازی خوفی بود این god hand یادمه ورژن ژاپنیش رو هم بازی کردم ولی لامصب خیلی قشنگ بود :دی
Final Fantasy VII : Dirge of Cerberus
اینم Opening ـش اگر خواستی :

000 - Intro Trailer - Download, Play - 4shared

DMC3 هم چون خیلییییییییییی وقت پیش بازی کردم یادم نمیاد ولی فکر نکنم قابل بازی بود ولی اگرم بود بازم تا اونجایی که من یادمه شخصیت اصلی دانته بود و 90 % بازی با اون بوذد
قابل بازی بود که هیچ ! 2-3 تا هم لباس مختلف داشت ! یکی همین آبیه یکی آستین حلقه ای یکی هم فکر کنم با لباس اسپاردا بود :دی یادم نیست بازم داشت یا نه ! در ضمن قابل بازی بود نه اینکه در حد یکی دو مرحله ! در کنار دانته بشه با اون بازی کرد ! از اول تا آخر بازی میشد داستان رو از دید ورجیل رفت :دی

پ.ن : محیطاش منو یادِ یه بازی کذایی بود اسمش god hand بود، میندازه
biggrin1.gif
راستی عجب بازی خوفی بود این god hand یادمه ورژن ژاپنیش رو هم بازی کردم ولی لامصب خیلی قشنگ بود
biggrin1.gif
خدابیامرز عجب چیزی بود :دی

آخرین ویرایش:
Final Fantasy VII : Dirge of Cerberus
اینم Opening ـش اگر خواستی :

000 - Intro Trailer - Download, Play - 4shared

قابل بازی بود که هیچ ! 2-3 تا هم لباس مختلف داشت ! یکی همین آبیه یکی آستین حلقه ای یکی هم فکر کنم با لباس اسپاردا بود :دی یادم نیست بازم داشت یا نه ! بله :دی

اون وقت اینقدر بازی میکنی ارادت هم داری لباساشم از بری
نسبتت با وینسنت چیه؟
از خدا بترس کسی که اینهمه با ویرجیل آره با وینسنت چی کار داره؟:d

از اول تا آخر بازی میشد داستان رو از دید ورجیل رفت :biggrin1:

البته از دید ورجیل نبود! ورجیل رو کاشته بودن جا دانته همون مراحل دانته رو با ورجیل می رفتی :دی

راستی مرسی بابت لینک دانلودیم :دی

اون وقت اینقدر بازی میکنی ارادت هم داری لباساشم از بری
نسبتت با وینسنت چیه؟
از خدا بترس کسی که اینهمه با ویرجیل آره با وینسنت چی کار داره؟:d

با وینسنت که چند قرن زندگی کردم ! از فاینال 7 تا DOC :دی خودم شاهد کوتاه شدن موهای وینسنت در گذر زمان بودم :دی شاهد اینکه اسلحه ـش از یه کلت ساده تبدیل شد به اینی که الان هست :دی وینسنت :((

البته از دید ورجیل نبود! ورجیل رو کاشته بودن جا دانته همون مراحل دانته رو با ورجیل می رفتی
biggrin1.gif

راستی مرسی بابت لینک دانلودیم
biggrin1.gif
چرا دیگه بعضی جاها کات سین ها متفاوت بود :دی فک کنم محیط متفات هم داشت ، درست یادم نیست :دی اینکه همون مراحل بود هم اینطور در نظر میگیریم که ورجیل قبل از دانته اونجاها حضور داشته :دی اغلب هم همینطور بود :دی هر وقت دانته به ورجیل میرسید ورجیل از قبل اونجا بود :دی
خواهش می شود :دی

با وینسنت که چند قرن زندگی کردم ! از فاینال 7 تا DOC :دی خودم شاهد کوتاه شدن موهای وینسنت در گذر زمان بودم :دی شاهد اینکه اسلحه ـش از یه کلت ساده تبدیل شد به اینی که الان هست :دی وینسنت :((

موهاش مگه کوتاه هم میشه ؟ :دی چند تا عکس مو کوتاه هم ازش بزار ببینیم :دی

احساست نسبت به وینسنت مثه احساس من نسبت Prince of Persia می مونه :(( :دی درکت می کنم :دی

البته از دید ورجیل نبود! ورجیل رو کاشته بودن جا دانته همون مراحل دانته رو با ورجیل می رفتی :دی

:دی

همین الان این بازی رو آوردم
مطمئنی؟
بعد تموم کردن بازی آزاد میشه؟
اگه اینطوره من نرفتمش این بخش رو چون اصلا خوشم نمیاد یه بازی رو چند بار بازی کنم

مطمئنی؟
اگه اینطوره من نرفتمش این بخش رو چون اصلا خوشم نمیاد یه بازی رو چند بار بازی کنم

هی وایِ من این حرف از یه dmc fan بعیده :دی ما دویل رو جویدیم نزدیک به 60 بار تموم جیک و پوکشو در آوردیم :دی
یه بار که با دانته بری ورجیل آزاد میشه ولی همون مسیر رو تکرار می کنی از اول :دی

هی وایِ من این حرف از یه dmc fan بعیده :دی ما دویل رو جویدیم نزدیک به 60 بار تموم جیک و پوکشو در آوردیم :دی
یه بار که با دانته بری ورجیل آزاد میشه ولی همون مسیر رو تکرار می کنی از اول :دی

به نفعت بود این رو نمیگفتی چون الان باید یه بار دیگه با دانته برم که ویرجیل آزاد بشه بعد با اون برم چون این HD COLECTION هست و ازش سیو ندارم
ما رو از بازی های دیگه انداختی دم امتحانا

موهاش مگه کوتاه هم میشه ؟ :دی چند تا عکس مو کوتاه هم ازش بزار ببینیم :دی

احساست نسبت به وینسنت مثه احساس من نسبت Prince of Persia می مونه :(( :دی درکت می کنم :دی

نه در گذر زمان منظورم بود :دی توی 7 کاملاً بلنده :دی توی ادونت چیلدرن کوتاه میشه :دی توی DOC باز بلند ولی خفن و خسته :دی

مطمئنی؟
آره بعد از تموم کردنشه :دی

نه در گذر زمان منظورم بود :دی توی 7 کاملاً بلنده :دی توی ادونت چیلدرن کوتاه میشه :دی توی DOC باز بلند ولی خفن و خسته :دی

آره بعد از تموم کردنشه :دی

خیلی وینسنت باهاله ولی چرا اینشکلیه تو عکسه آخری شبیه مارمولکه =))
یه عکس بزارید جذاب باشه رای جمع کنه نه اینا:d

Akiba The Traitor@
احیانا در جریان هستی که باید کم کم خودت رو برای هاراکیری بعدی آماده کنی؟:d به حای این که بیای تند تند خیانت ول بدی اینجا، پاشو آماده شو:d
==================
یه صحنه توی Advent Childretn هست که وسط جنگل اون دختره مارلن پیداش میشه و بعد با کلود بحثش میشه و میره طرف وینسنت. بعد وینسنت شنلشو میگیره دستش و مارلن رو در پناه خودش میگیره:d نمیدونم چرا ولی با این کار وینسنت به شدت حال کردم:d

خیلی وینسنت باهاله ولی چرا اینشکلیه تو عکسه آخری شبیه مارمولکه =))
یه عکس بزارید جذاب باشه رای جمع کنه نه اینا:d

مارمولک اون ورجیله ! عکس in Game ـه ! هر وقت کیفیت بصری ورجیل روی ps2 حتی به این نزدیک هم شد بیا بگو مارمولک :| حالا کرکترتون جلو ـه یا هرچی دلیل بر خوشمزگی نیست :|

من دو ادونت چیلدرن با دوبله ی (البته ژاپنی :دی ) وینسنت خیلی حال می کنم ! کلا صدای خوفی داره ! رنگ پوستش هم پریده ! :دی
شما گفتین یه بار مرده بوده ؟ خوناشامه ؟

Akiba The Traitor@
احیانا در جریان هستی که باید کم کم خودت رو برای هاراکیری بعدی آماده کنی؟:d به حای این که بیای تند تند خیانت ول بدی اینجا، پاشو آماده شو:d
==================
یه صحنه توی Advent Childretn هست که وسط جنگل اون دختره مارلن پیداش میشه و بعد با کلود بحثش میشه و میره طرف وینسنت. بعد وینسنت شنلشو میگیره دستش و مارلن رو در پناه خودش میگیره:d نمیدونم چرا ولی با این کار وینسنت به شدت حال کردم:d
من؟خیانت؟ :d من هیچوقت به کسی که به یک مبارز شکست خورده حمله میکنه! (حالا به هر دلیلی! ) خدمت نخواهم کرد! به کسی که به دوستانش خیانت میکنه هم همینطور! و مخصوصا کسی که بسیار مغرور باشه!
اینایی که گفتم هیچکدوم با آرمان های من سازگار نیست! :d
---
چنین صحنه هایی یادت میاد و بازم به وینسنت رای نمیدی؟ خجالت بکش:|
اصلا روت میشه بعد از دیدن FF VII AC به وینسنت رای ندی؟ :| از همون لحظه ی ورودش خفنیت از سر و روش میبارید :d
---
پیشنهاد میکنم برید به مقاله ای که ماکان نوشته و دوستمون هم توی امضاش گذاشته،مراجعه بنمایید! :d تا ببینید وینسنت چقدر خفنه:x
http://forum.bazicenter.com/thread25141/

من دو ادونت چیلدرن با دوبله ی (البته ژاپنی :دی ) وینسنت خیلی حال می کنم ! کلا صدای خوفی داره ! رنگ پوستش هم پریده ! :دی
شما گفتین یه بار مرده بوده ؟ خوناشامه ؟

Undead ـه :دی این بشر کلاً مُرده :دی واسه همین خیلی سفیده :دی

07710206752110353877.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or