X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
clap trap که بیچاره فقط حرف میزد کلی حرف میزد چیز میز تعریف میکر کجا توی aaand open خلاصه شده بود :d قشنگ BL2 رو بازی کنین اصلا همچین چیزی نمیگین ;;)

آقا این دیگه چه انتخاباتی بود که گذاشتید! اینا هر دوشون پاره تن من هستند و فی الواقع خیلی سخت بود یکی شون رو انتخاب کنم! یعنی واقعا 50-50 بودم!
128fs4765852.gif

ولی یه کم که بیشتر دقت کردم دیدم دقیقا 50-50 نیستم، بلکه 50.01 به 49.99 هستم! بنابراین به Wheatley رای دادم!
z5nozwndfdbsk6ukn7.png

آقا این دیگه چه انتخاباتی بود که گذاشتید! اینا هر دوشون پاره تن من هستند و فی الواقع خیلی سخت بود یکی شون رو انتخاب کنم! یعنی واقعا 50-50 بودم!
128fs4765852.gif

ولی یه کم که بیشتر دقت کردم دیدم دقیقا 50-50 نیستم، بلکه 50.01 به 49.99 هستم! بنابراین به Wheatley رای دادم!
z5nozwndfdbsk6ukn7.png

به حق همین دقایق thq به خاک سیاه بشینه پس :d

طرفدارای claptrap : لطفا احساس خودتون رو درباره ی این شکست تحقیر آمیز بیان کنیدb-):دی

آخرین ویرایش:
طرفدارای claptrap : لطفا احساس خودتون رو درباره ی این شکست تحقیر آمیز بیان کنیدb-):دی

Borderlands بازی نکرده از Badas s سیاه و سفید میترسه :دی

اگر BA هارو دیده باشی میفهمی دنیا دسته کیه :دی !

حالا که بحث کلپ ترپ ـه ! :دی ! برو جوووج :دی !

با لوطی جماعت در نیوفت :دی !

میبینم که کتلت شدین:p تسلیت عرض مینمایُم:d تا باشد دیگر با ربات های بی دست و پا در نیوفتید:d
مرتضی تو هم به عنوان خائن سال مشخص شدی:d تبریک میگم:d

آخرین ویرایش:
یه چند تا از حرفایی که میزنه رو بذارم، بپاچیم به سقف:d:

اینا اول بازی قبل از اینکه وارد اتاق بشه:

• "Hello? Anyone in there?"
  • "Helloooo?"
  • "Are you going to open the door? At any time?"
  • "Hello? Can y--no?"
  • "Are you going to open this door? Because it's fairly urgent."
  • "Oh, just open the door! [to self] That's too aggressive. [loud again] Hello, friend! Why not open the door?"
  • "[to self] Hm. Could be Spanish, could be Spanish. [loud again] Hola, amigo! Abre la puerta! Donde esta--no. Um..." =)) (خوشم میاد با خودش زمزمه میکنه:d)
  • "Fine! No, absolutely fine. It's not like I don't have, you know, ten thousand other test subjects begging me to help them escape. You know, it's not like this place is about to EXPLODE."
  • "Alright, look, okay, I'll be honest. You're the LAST test subject left. And if you DON'T help me, we're both going to die. Alright? I didn't want to say it, you dragged it out of me. Alright? Dead. Dos Muerte."

=======================

بقیه-شو برید اینجا بخونین:d الان نگاه کردم دیدم این موجود در طول بازی خیلی فک میزنه:d:

Wheatley voice lines - Portal Wiki

Borderlands بازی نکرده از Badas s سیاه و سفید میترسه :دی

اگر BA هارو دیده باشی میفهمی دنیا دسته کیه :دی !

حالا که بحث کلپ ترپ ـه ! :دی ! برو جوووج :دی !

با لوطی جماعت در نیوفت :دی !
حالا این حرفا رو ولش کن، فقط احساست رو بیان کن:p :d

من تا پای جان طرفدار Claptrap باقی می مونم. :biggrin1: بله! :biggrin1:

احسنت اجرت با خواهر بایونتا :دی !

-

@سفت و پیس :دی لول !

اگر ما کتلتیم :دی شما که باید دیب دمینی سوخته باشید :دی

یه بد اس بازی ما می ارزه به کله وتلی :دی لول !

-

ای بابا ! عجب رویی دارید شما:|:دی
من جای شما بودم دیگه تو این تاپیک پست نمی دادم:|:دی شما جزغاله شدید به ما میگید دیب دمینی سوخته؟:|:دی

-

شما دیگه از کتلت گذشتین و الان پیتزا 2 نون اونم از نوع تنوریش هستین:biggrin1:
اصلا فکرشو نمیکردم یه دفعه Nitro بزنیم و 13 رای جلو بیوفتیم:biggrin1: این کیان زهر خودشو ریخت:biggrin1:
شاعر میگه:
کلپ که Aaaaaaaaaaaan Open! میگفتی همه عمر / دیدی که چگونه ولت وانگهی دریا شد؟:biggrin1:

مثل TWC که یکهو زامبی وار حمله کرد و از همه رد کرد از نظر GOTY ، الان طرفدارای ولتی هم همین حرکت رو زدن :|
ولی ما همیشه طرفدار Claptrap میمانیم و برنده ی معنوی مسابقه هم میباشد! :d >:) خواستید اطلاعات رو ببرید تاپیک همسایه،باید Claptrap رو به عنوان برنده بنویسید :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or