X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کمتر کاراکتری توی این نسل دیدم که به اندازه Wheatley بتونه یه تنه نصف جذابیت بازی رو فراهم کنه ! اگه یه دلیل باشه که بخوام دوباره برم سراغ Portal 2 ، همین Wheatley هست. واقعاً کاراکتر درجه یک و کم نظیری بود ! ترکیبی از خجالت ، حماقت ، وقاحت (!) ، دیوانگی و یه لهجه محشر ! :دی
البته من از Claptrap هم خیلی خوشم میاد ولی Wheatley یه چیز دیگه هست ! :دی

میگم محمود نفرینت کنه :دی !

به کلپ ترپ رای بدید !

images

بله همانطور که مشاهده میکنید هیچی نداره:d جز یه چشم آبی رنگ:biggrin1: البته برنده جایزه در VGA 2011:

Best Performance by a Human Male Stephen Merchant as Wheatley, Portal 2
:d

به نظرم کلپ ترپ یه خورده مصنوعی بود ولی این یکی همذات پنداری در آدم ایجاد میکرد:d:d:d

چیش مصنوعی بود؟؟توقع داشتی باهاش احساس همذات پنداری کنی؟؟/:):d
اصلا هروقت تو بازی میخواستم برم پیشش که یه ماموریت بهم بده روحم شاد میشد!!:d

چیش مصنوعی بود؟؟توقع داشتی باهاش احساس همذات پنداری کنی؟؟/:):d
اصلا هروقت تو بازی میخواستم برم پیشش که یه ماموریت بهم بده روحم شاد میشد!!:d
اتفاقا من خیلی حال میکردم این Wheatley رو میگرفتم دستم و میبردمش اینور اونور:d آدم بیشتر به حماقتش میخندید:d آره همذات پنداری ایجاد میکرد:d ربات بدبختی بود:d
خودت مصنوعیی :d توهین به این ربات نازنین ؟ :d
این ربات شما چیزی جز یه آهن پاره که روی یه تایر سوار شده نبود:d هر جاش یه عیبی داشت:d یه بار چشمش کنده میشد:d بدنه-ش زنگ زده بود:d کل دیالوگ هایی هم که میگفت توی Aaaaaaaand Open! خلاصه میشه:d
ولی Wheatley دیالوگ هایی میگفت که مخ آدم هنگ میکرد:d با خودش حرف میزد و ...:d کلا یه ربات پیشرفته هست در حالیکه هیچی نداره:d ولی کلپ ترپ بیشتر یه آهن پاره و اوراق هست:d

اتفاقا من خیلی حال میکردم این Wheatley رو میگرفتم دستم و میبردمش اینور اونور:d آدم بیشتر به حماقتش میخندید:d آره همذات پنداری ایجاد میکرد:d ربات بدبختی بود:d

این ربات شما چیزی جز یه آهن پاره که روی یه تایر سوار شده نبود:d هر جاش یه عیبی داشت:d یه بار چشمش کنده میشد:d بدنه-ش زنگ زده بود:d کل دیالوگ هایی هم که میگفت توی Aaaaaaaand Open! خلاصه میشه:d
ولی Wheatley دیالوگ هایی میگفت که مخ آدم هنگ میکرد:d با خودش حرف میزد و ...:d کلا یه ربات پیشرفته هست در حالیکه هیچی نداره:d ولی کلپ ترپ بیشتر یه آهن پاره و اوراق هست:d

هرچی هم آهن پاره و پر ایراد بود لااقل قلبش پاک بود:d و تا به قدرت میرسید به همه پشت نمیکرد!!>:)
یه جا تو بازی بگو که این Wheatley به یه دردی خورده باشه,جز ضر و زیان مگه چیز دیگه ای هم داشت؟؟:d

دیالوگ نداره پس آره :دی ؟

این رو بگیر
[LTR]

• "Don't forget to check out Marcus's store!" (Heard from the Claptrap in Fyrestone, likely referring to the weapon shop across from the Bounty Board)
  • "Greetings Traveller! There are new missions available at the Fyrestone Bounty-board!" (Heard from the Claptrap in Fyrestone)
  • "There are new bounties available in Fyrestone!" (Heard from the Claptrap in Fyrestone)
  • "Wow! You're not dead?"
  • "Hey, check me out everybody! I'm dancin', I'm dancin'!" (Could be a reference to a line spoken by the character Bobby C. from the movie "Saturday Night Fever".
  • "Unce! Unce! Unce! Unce! Ooo, oh check me out. Unce! Unce! Unce! Unce! Oh, come on get down." (beatboxing)
  • "Yoo hoooooooooo!"
  • "I am the best robot. Yeah, yeah, yeah, I am the best robot. Ooh, ooh, here we go!"
  • "Hey! Over here! I'm over heere!"
  • "Still haven't found the Vault?" (Can be heard from the Claptraps in Fyrestone and Jakobs Cove)
  • "I'm over here!
  • "Rrrrrgh...this isn't working!"
  • "Unce! Unce! I think I lost the beat... but, Unce! Unce!" (beatboxing)
  • "Wanna hear a new dubstep song i wrote wub! wub" (beatboxing/dubstep)
  • "Scooter asked me to tell you about a, uh, 'little sumthin' sumthin' he needs done. You should ask him about it!" (ECHO message announcing that Scooter has a mission available.)
  • "Did you find the Vault yet?"
  • "Sure is lonely around here."
[/LTR]
وقتی آسیب میبینه

[LTR]
  • "Oh my God, I'm leaking! I think I'm leaking! Ahhhh, I'm leaking! There's oil everywhere!" (damaged)
  • "I can see through time..." (May be a reference to an episode of The Simpsons in which Lisa eats some extremely hot curry and states exactly the same thing)
  • "My servos... are seizing..."
  • "I can see... the code"
[/LTR]
در حالت های مختلف
[LTR]

• "Good as new, I think. Am I leaking?" (after repair)
  • "I'll lead the way!" (Claptrap about to unlock or open something.)
  • "Follow me!" (Leading the way to a chest or door.)
  • "This way!" (Commonly said by all claptraps.)
  • "The box is awaiting your attention." (Chest revealed.)
  • "Please open the box." (Chest revealed.)
  • "Yeah? Well, hmph!" (emphasising a parody action of giving the finger to a bandit camp.)
  • "Good luck!" (Chest revealed.)

[/LTR]

چند تا دیگه هم هست می خوای :دی ؟

هرچی هم آهن پاره و پر ایراد بود لااقل قلبش پاک بود:d و تا به قدرت میرسید به همه پشت نمیکرد!!>:)
یه جا تو بازی بگو که این Wheatley به یه دردی خورده باشه,جز ضر و زیان مگه چیز دیگه ای هم داشت؟؟:d
دکی! این همه میذاشتیش توی دستگاه تا راه ها رو باز کنه:d تازه یه جا هم بود نقش چراغ قوه بازی میکرد=)) همین که آدم رو میخندود کلی ارزش داشت:d حالا بدبخت توی تمام عمرش تو سری خور بود و یه بار رسید به قدرت:d راستی، بی جنبه هم هست:d

2 تا ربات توی دنیای ربات ها خدایی میکنند! اولیش Claptrapـه ، دومیش هم Wall-E ! جفتشون هم زنگ زده بودن و ربات کارگر و زحمتکش! :d

این جمله ای هم که گفتی بسی جادوییه! مرتضی هم که گفت! این جمله قادره هر دری رو باز کنه :d >:) و اینکه ربات ما روی پای خودش ایستاده و بزرگ شده! همین زنگ زدنش نشونه ی پخته بودنشه :-" یک ربات سوسول و تمیز نیست :-" :d >:)

دکی! این همه میذاشتیش توی دستگاه تا راه ها رو باز کنه:d تازه یه جا هم بود نقش چراغ قوه بازی میکرد=)) همین که آدم رو میخندود کلی ارزش داشت:d حالا بدبخت توی تمام عمرش تو سری خور بود و یه بار رسید به قدرت:d راستی، بی جنبه هم هست:d

مرامی که کلپ ترپ داشت کسی نداشت ! یه تنه بدون ترس می رفت جلو باس :دی !

صندوق مخفیش ! لولو ! لولولولولولولولولولللل !

خب همینه که میگن "گربه مسکین اگر پر داشتی,تخم گنجشک از زمین برداشتی!!":d
عجب ضرب المثلی گفتم!!!:))
از این نظر که جنبه قدرت نداشته و یبار هم به قدرت رسید بیچارمون کرد همون بهتر که همیشه تو سری خور باقی بمونه!!:d

خب نامردا چند نفر به یه نفر:d من باید جواب 3 نفر رو به طور همزمان بدم:d پس یاران وفادار من کجا هستن؟:d کجان آن ها که از مردانگی و دفاع از ارزش های خود سخن میگفتند؟:d کیست که مرا در برابر این دشمنان سرسخت یاری کند؟:d
یاد احسان افتادم که توی همچین وضعیتی افتاده بود:d
Wall-E رو که بریز بیرون جرات نداشت چیزی بگه:d همین که چرخای غلطکی تانک ها رو داشت کافیه تا بفهمی با کلپ ترپ یه رابطه ای داره:d
و اینکه ربات ما روی پای خودش ایستاده و بزرگ شده!
منظورت احیانا تنها تایر خویش نیست؟:d
مرامی که کلپ ترپ داشت کسی نداشت ! یه تنه بدون ترس می رفت جلو باس :biggrin1: !
صندوق مخفیش ! لولو ! لولولولولولولولولولللل !
کی رفت جلوی باس؟:-o تا جایی که من میدونم این Wheatley بود که رفت جلوی گلادوس و کتلت شد:d
از این نظر که جنبه قدرت نداشته و یبار هم به قدرت رسید بیچارمون کرد همون بهتر که همیشه تو سری خور باقی بمونه!!:d
نه دیگه مجتبی یادت نیست وقتی به قدرت رسید چقدر ذوق کرد؟:d آدم اشکش در میومد:d
علی، کیان، اون یکی علی، کجایین نامردا؟:d من یه تنه باید رای جمع کنم؟:d

خب نامردا چند نفر به یه نفر:d من باید جواب 3 نفر رو به طور همزمان بدم:d پس یاران وفادار من کجا هستن؟:d کجان آن ها که از مردانگی و دفاع از ارزش های خود سخن میگفتند؟:d کیست که مرا در برابر این دشمنان سرسخت یاری کند؟:d
یاد احسان افتادم که توی همچین وضعیتی افتاده بود:d
Wall-E رو که بریز بیرون جرات نداشت چیزی بگه:d همین که چرخای غلطکی تانک ها رو داشت کافیه تا بفهمی با کلپ ترپ یه رابطه ای داره:d

منظورت احیانا تنها تایر خویش نیست؟:d

کی رفت جلوی باس؟:-o تا جایی که من میدونم این Wheatley بود که رفت جلوی گلادوس و کتلت شد:d

نه دیگه مجتبی یادت نیست وقتی به قدرت رسید چقدر ذوق کرد؟:d آدم اشکش در میومد:d
علی، کیان، اون یکی علی، کجایین نامردا؟:d من یه تنه باید رای جمع کنم؟:d
Wall-E جرات نداشت چیزی بگه ؟ :d دیگه چجوری باید عشقش رو نشون میداد؟ :-s
خوب دیگه! همین تایر داشتن نشون میده که بهترین ربات ها شباهت هایی به هم دارن! مثل آدم های موفق که همشون یک سری شباهت هایی مثل تلاش و کوشش رو دارن :-" :d
اونم ضرب المثل بود :-" ولی حالا تو میتونی تایر رو بزاری! دلتم بخواد که تایر داره بنده خدا :x تازه رهبری یک اعتراض و حرکت انقلابی رو هم به دوش داشته این عزیز دل برادر :d آفرین بر این ربات غیور >:)

تو یارهات توی رای دادن بهت کمک میکنند! :((

هوس کردم برم دوباره پرتال بازی کنم!:d

اوج نبوغ سازنده های valve توی خلق یه کارکتری مثل Wheatley اونجاییه که صرفا با محدودترین طراحی ممکن(سطح یک کره!) تونستن همه نوع واکنش های احساسی مثل عصبانیت و تعجب و تفکر و خنده و .... بوجود بیارن!:d فقط با یدونه چشم و فریم و قاب دورش این همه حالات مختلف رو بخوان دربیارن اون هم تو یه بازی کامپیوتری خیلی هنر میخواد! باور کنید!:d

v6684_tumblr_lvw4szTUVU1qb.gif

نگاش کنید طفلی چقدر معصومه!:d ... البته یه مدت جوگیر شده بود که خوب البته به سزای اعمالش هم رسید!!! ، یحتمل تا الآن دیگه تو فضای خلاء به خورشید رسیده ذوب شده!!!:d بی صبرانه منتظرم تو پرتال 3 واسه انتقام برگرده زمین دوباره ببینیمش! دلم کلی واسه دیالوگای تنگ شده!:d

v7154_iminspace_o_GIFSoup.gif

دمت گرم کیان با این گیفها!!
بی خیال Wheatley این یارو Spaceeeeeی رو بچسبین!!!=))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or