X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
موجی :دی یالا دست به کار شو این دفعه من آمدم قضیه ناموسی ـه ! ClapTrap فقط ! شوخ ترین کاراکتر BL ... بهترین دیالوگ ها !

Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnd Open !!!!!!!!!

رای بدید :دی !

:))
خدایی معرفی نمیخواد که,فقط باید یه سری صحنه های Borderlands که توش حضور داره و رو دید و تا تهش رو خوند!!
خدای اعتماد به نفسه و حماقته این موجود!!:d
به گفته ی خودش به غیر از چنتا ضعف کوچیک یه نقطه ضعف بزرگ داره اونم Stairs!!!!:d
خودم از این Wheatley خیلی بدم میومد حتی در حد GLaDOS!!!!
شبیه ترین کاراکتر Portal به Claptrap اونی بود که هی میگفت: Spaaaaaaaaaaaaaceeee!!!=)):d

آخرین ویرایش:
[LTR]
  • "See ya next time! Hah ha! Welcome to Fyrestone! I am CL4P-TP, you may call me by my locally designated name, 'Claptrap'. Before continuing, please accept this ECHO communication device and heads-up display provided free of charge by the Dahl corporation!"
  • "Great! I detect that your ECHO device is fully functioning! This way, please."
  • "Step right up! This is the New-U station. When you use this device, your DNA profile is automatically identified and stored. Please activate the New-U station now."
  • "Excellent! Now that your DNA is registered, you have the best in horrific death and dismemberment insurance! Should an unfortunate fatal incident occur, you 'new you' will appear at the nearest station. Now we can head to the peaceful town of Fyrestone! Alright, let's go!"
  • "Wait... is that? ... Oh no, not again! Ruuuuuuunnnnnnn!"
  • "Are... are they gone? Whew! Those bandits really have it in for us Claptraps. Using us as target practice is not part of our programming! Aannnnnddd... open! Yes! Ooohhh!" (bangs head on the gate to Fyrestone)
  • "Aaah! Oh no! Aaaahhhhh!"
  • "Whoa! That was a doozie! You should open this storage device. There may be something inside to help against those bandits."
  • "Wow! That looks like it could do some damage! Okay, let's get this gate open. These controls seem to be damaged. Have no fear, I'm sure I can do it! Arrgh! This isn't working! Quick! This way!
  • "Attention citizen of Fyrestone! There is no cause for alarm. This new visitor has resolved the problem!"
  • "Now that you've selected a mission, you will notice a new icon has appeared on your Heads Up Display. That's a waypoint. The waypoint will tell you where you need to go, depending on what mission is currently active in your mission log."
  • "Now that we're done with all that, please follow me, and I'll open the gate for you."
  • "Thank you for visiting Fyrestone! Farewell traveler, and be sure to say 'hello' to all the friendly Claptraps that await you on Pandora! I shall now continue my fascinating research on the wondrous properties of sand!"
-

[/LTR]

تعدادی از نقل قول ها :دی !

مجتبی یعنی من داشتم بازی میکردم این تیکه رو دیدم از خنده قش رفتم :)) خیلی باحال بود اولش فکر کردم چه خبره ! لول !!!!

باز تاپیک خوابید! :| نظرسنجی هم که عقب افتادیم در کمال ناباوری! :|

ای کسانی که شک دارید به کدوم رای بدید! :d بیاید به Claptrap کبیر رای بدید! :d تازه نینجا هم هست =))

کاری نداره دیگه:d به ابله ترین ربات یعنی Wheatley رای بدین:d عاشق وقتیم که نعره میزنه: Aaaaaaargh=))

باورم نمیشد Wheatley طرفدار هم داشته باشه!!!:d
آخه جز گند زدن مگه کار دیگه ای هم بلده برعکس Claptrap که همیشه حامی بازیباز بوده!!:d
یادتون رفته Wheatley چطور خیانت کرد!!:|:d

بدون شک Wheatley
من متعجبم ازینکه فقط با اختلاف 1 رای جلوییم :|

کاری نداره دیگه:d به ابله ترین ربات یعنی Wheatley رای بدین:d عاشق وقتیم که نعره میزنه: Aaaaaaargh=))
ابلته تر و البته مفیدتر از Claptrap نداریم :d >:) اصلا وقتی امسال اومد جایزه ی VGA رو بگیره در پوست خود نمیگنجیدم! :d بسیار هم خوشتیپ بود :d

آخه جز گند زدن مگه کار دیگه ای هم بلده برعکس Claptrap که همیشه حامی بازیباز بوده!!:d
اول BL2 وقتی چشم به جهان گشودم و دیدیم Claptrap جلوم ظاهر شده اصلا یک نیروی تازه گرفتم! اصلا این بشر بود که باعث شد من به زندگی امیدوار بشم و زنده بمونم :d
یکم جلوتر هم که رفتیم و اون یارو چشمش رو کند،اعصاب و روانم بهم ریخته بود میخواستم طرف رو تیکه تیکه کنم! )x (دوستم که با همدیگه بازی میکردیم شاهده من چقدر اعصابم بهم ریخته بود! یک هاله ی قرمزی که نشونه ی خشم بود دورم ظاهر شده بود اصلا :d ) بعدشم که با هم همکاری کردیم و زد قدش! (یک تروفی هم داشت! دوستم چون رفیق Claptrap نبود و نزد قدش تروفی رو نگرفت=)) )

آخرین ویرایش:
کمتر کاراکتری توی این نسل دیدم که به اندازه Wheatley بتونه یه تنه نصف جذابیت بازی رو فراهم کنه ! اگه یه دلیل باشه که بخوام دوباره برم سراغ Portal 2 ، همین Wheatley هست. واقعاً کاراکتر درجه یک و کم نظیری بود ! ترکیبی از خجالت ، حماقت ، وقاحت (!) ، دیوانگی و یه لهجه محشر ! :دی
البته من از Claptrap هم خیلی خوشم میاد ولی Wheatley یه چیز دیگه هست ! :دی

الان دیدن چهره ی نازنین طرفدارای claptrap خالی از لطف نیست>:d< :دی

به نظرم کلپ ترپ یه خورده مصنوعی بود ولی این یکی همذات پنداری در آدم ایجاد میکرد
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
کلاً borderlands 2 سر تا پاش مصنوعی بود:| :دی واقعا نمی دونم claptrap چجوری بهترین شخصیت سال شد:|

images

بله همانطور که مشاهده میکنید هیچی نداره:d جز یه چشم آبی رنگ:biggrin1: البته برنده جایزه در VGA 2011:

Best Performance by a Human Male Stephen Merchant as Wheatley, Portal 2
:d

به نظرم کلپ ترپ یه خورده مصنوعی بود ولی این یکی همذات پنداری در آدم ایجاد میکرد:d:d:d

این آرمان های من داره لگد مال میشه اینجا! :| :دی
دلتون میاد آخه به این رای ندین؟! :دی
13ljgfbvlnb5aim585z.gif
:دی

Best Performance by a Human Male Stephen Merchant as Wheatley, Portal 2
بهترین صداپیشه البته :-" وگرنه بهترین کاراکتر جوکر شد! :d
اما Claptrap عزیز بهترین کاراکتر شده >:)

به نظرم کلپ ترپ یه خورده مصنوعی بود ولی این یکی همذات پنداری در آدم ایجاد میکرد:d:d:d
خودت مصنوعیی :d توهین به این ربات نازنین ؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or