اين چه حرفيه بابا مهدي من خودم حتي نيم خط هم در مورد ايليدان و آرتاس نميدونستم اما اينجا انقدر بچه هاي بااطلاعات هست كه تمام كمبودت رو جبران ميكننمتاسفانه هیچوقت با این تایپک حال نکردم, چون من سطح اطلاعاتم پایین هستش و بیشتر مواقع کاراکترایی رو میزارین که من نمیشناسم و واس همین هم تو نظرسنجی شرکت نمیکنم
نترس تو كه شكر خدا وضعت خوبه بيا خوش حال ميشيم در خدمتت باشيم
اين چه حرفيه بابا مهدي من خودم حتي نيم خط هم در مورد ايليدان و آرتاس نميدونستم اما اينجا انقدر بچه هاي بااطلاعات هست كه تمام كمبودت رو جبران ميكنننترس تو كه شكر خدا وضعت خوبه بيا خوش حال ميشيم در خدمتت باشيم
![]()
به نكته بس ظريفي اشاره كردي تنها رباتيه كه بيشتر از claptrap دوسش دارم>:dاگه شخصیت ربات هستش پس مقابلش Clank رو بزارید تا لهش کنه!
اين حرفت رو كه نه تنها من بلكه همه گيمرا قبول دارن مطمئنا خيلي از شخصيتا هستن كه تو باهاشون ارتباط برقرار كردي و تو اينجا ميبينيشون الان با اين دوتا آشنايي نداري اشكال نداره شركت نكن بزار دور بعد كه Boss اومد بهش راي بدهامیرحسین میدونی که من تو رای دادن سخت گیرم و با یک بیوگرافی رای نمیدم باید خودم کاراکتر رو حس کرده باشم اگه نشناسم هیچوقت رای نمیدم

منم به شخصه از بازي ها زياد خوشم نمياد ولي شخصيت claptrap برام خيلي جالبه:dیه چیزی بگم، ولی منو نَکُشید![]()
از جفت بازی ها بدم میاد، هیش کدومشون هم دوس ندارم....
به نكته بس ظريفي اشاره كردي تنها رباتيه كه بيشتر از claptrap دوسش دارم>:d
به نكته بس ظريفي اشاره كردي تنها رباتيه كه بيشتر از claptrap دوسش دارم>:d
:d 
اسمش Qwark هستش :dراستی اگه دنبال شخصیت احمق (!!!) هستی ,بنظرم اون یارو سبزه تو همین بازی رتچ و کلنک , پادشاه احمقاس !!