X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اينم يه عكس ديگه از اين بزرگ شخصيت ( البته راستيه نه چپيه:d ) گويا تو بعضي موارد وضعش از ما خيلي بهتره:d
=))=))
Borderlands2 رو بازی نکردم پس به Wheatley رای می دم:دی

متاسفانه هیچوقت با این تایپک حال نکردم, چون من سطح اطلاعاتم پایین هستش و بیشتر مواقع کاراکترایی رو میزارین که من نمیشناسم و واس همین هم تو نظرسنجی شرکت نمیکنم
اين چه حرفيه بابا مهدي من خودم حتي نيم خط هم در مورد ايليدان و آرتاس نميدونستم اما اينجا انقدر بچه هاي بااطلاعات هست كه تمام كمبودت رو جبران ميكنن;)نترس تو كه شكر خدا وضعت خوبه بيا خوش حال ميشيم در خدمتت باشيم;)

اگه شخصیت ربات هستش پس مقابلش Clank‏ رو بزارید تا لهش کنه!

---------- نوشته در 11:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 PM ارسال شده بود ----------

اين چه حرفيه بابا مهدي من خودم حتي نيم خط هم در مورد ايليدان و آرتاس نميدونستم اما اينجا انقدر بچه هاي بااطلاعات هست كه تمام كمبودت رو جبران ميكنن;)نترس تو كه شكر خدا وضعت خوبه بيا خوش حال ميشيم در خدمتت باشيم;)

امیرحسین میدونی که من تو رای دادن سخت گیرم و با یک بیوگرافی رای نمیدم باید خودم کاراکتر رو حس کرده باشم اگه نشناسم هیچوقت رای نمیدم

یه چیزی بگم، ولی منو نَکُشید :-s
از جفت بازی ها بدم میاد، هیش کدومشون هم دوس ندارم....

اگه شخصیت ربات هستش پس مقابلش Clank‏ رو بزارید تا لهش کنه!
به نكته بس ظريفي اشاره كردي تنها رباتيه كه بيشتر از claptrap دوسش دارم>:d
اصلا حواسم بهش نبود:d البته ميدوني Clank تقريبا يه شخصيت كامل و دانشمند هستش اما اين دوتا تقريبا نيمه كاركتر و احمق هستن يه جورايي مقايسشون با هم درست نيست:d

امیرحسین میدونی که من تو رای دادن سخت گیرم و با یک بیوگرافی رای نمیدم باید خودم کاراکتر رو حس کرده باشم اگه نشناسم هیچوقت رای نمیدم
اين حرفت رو كه نه تنها من بلكه همه گيمرا قبول دارن مطمئنا خيلي از شخصيتا هستن كه تو باهاشون ارتباط برقرار كردي و تو اينجا ميبينيشون الان با اين دوتا آشنايي نداري اشكال نداره شركت نكن بزار دور بعد كه Boss اومد بهش راي بده;)

یه چیزی بگم، ولی منو نَکُشید
yahoo_17.gif

از جفت بازی ها بدم میاد، هیش کدومشون هم دوس ندارم....
منم به شخصه از بازي ها زياد خوشم نمياد ولي شخصيت claptrap برام خيلي جالبه:d

خب پس اگه قرار کلنک باشه رای ما نیز صد در صد کلنک هست :d
نه متاسفانه نيست وحيد:d
والا چیکار کنم آخه,بحث ربات شد گفتم یه چی بپرونم !! تازه میشه لوکاسه(اسمشو دقیق نمیدونم) سیبری رو هم گفت !!
خوبم پروندي بازم از اين اسما بپرون مهدي:d

Sackboy صد در صد له میشه :d همین کاراکتر بتل سایت ابهت کراش رو نشون داد! تازه افتاده بود توی گروه کریتوس:-" :d
---
در مورد کلنک! :d
من حتی اگر کلنک هم بود باز هم به Claptrap رای میدادم! :d >:)
برای کلنک من پیشنهاد میکنم دکستر رو بزاریم! (البته جفت رچت و کلنک vs جک و دکستر بهتره :d )

والا چیکار کنم آخه,بحث ربات شد گفتم یه چی بپرونم !! تازه میشه لوکاسه(اسمشو دقیق نمیدونم) سیبری رو هم گفت !!
اسمش اسکار بود
وای، اسکار که لنگه نداره...
عاشق اون کیت واکر گفتن هاش بودم...
- یه سوال: این نظر سنجی نمیشه بین 3 یا 4 تا شخصیت باشه؟؟؟:-/ مثلا X VS Y VS Z VS W

آخرین ویرایش:
راستی اگه دنبال شخصیت احمق (!!!) هستی ,بنظرم اون یارو سبزه تو همین بازی رتچ و کلنک , پادشاه احمقاس !!

خوب الان شخصيت هاي زيادي نام برده شد ولي فكر كنم كه wheatley vs. claptrap از سوي مديريت تاپيك تاييد شده
باز بايد كمي منتظر بمونيم تا خودش بياد و شفاف سازي بكنه.

راستی اگه دنبال شخصیت احمق (!!!) هستی ,بنظرم اون یارو سبزه تو همین بازی رتچ و کلنک , پادشاه احمقاس !!
اسمش Qwark هستش :d
اونكه پروردگار هر چي احمقه ولي خوب با اين دوتا ربات تو يه چارچوب نيست:d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or