X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
باشه. ساعت 11 میریم برای تغییر نظر سنجی. تا اون موقع بچه های بیشتری نظرشونو بگن

خیالت راحت، wealthy محبوب تره:biggrin1:
همینطور که من فکر میکردم ایلیدان محبوب تره ؟ :d >:)

اگر کسی قصد داره به ویتلی رای بده،لطف کنه قبلش کوئست Claptrap's Birthday Party رو بره با حداقل تو یوتیوب ویدیوش رو ببینه
این مرحله مال شماره ی دوم بازیه ؟ :d من فردا تموم میکنم بازی رو پس :-" (لول :d ) اصلا نمیدونی چه پیوند خاصی بین ما دوتا برقراره! :x

آره
biggrin1.gif

به احتمال 90 % هر کسی رو فن Claptrap میکنه
biggrin1.gif

حتی فن های 2 آتیشه ویتلی رو
biggrin1.gif
(یکیش خودم
biggrin1.gif
)
پس من که همینطوری هم فنشم فکر کنم یک بلایی سر خودم میارم :d

آخرین ویرایش:
این مرحله مال شماره ی دوم بازیه ؟ :d من فردا تموم میکنم بازی رو پس :-" (لول :d ) اصلا نمیدونی چه پیوند خاصی بین ما دوتا برقراره! :x
آره:دی
به احتمال 90 % هر کسی رو فن Claptrap میکنه:دی
حتی فن های 2 آتیشه ویتلی رو:دی(یکیش خودم:دی)

یه عکس از این دو تا که دارین درباره اونها بحث مکینین بزازین تا من بفهم کیا رو دارین میگین !

من از همین الان هیچ شانسی رو برای ویلثی نمی بینم=; (هرچند خودم طرفدار پروپاقرص این شخصیت هستم).
لامصب از همون اولش معلومه کی برندس:| باور کنید یک بارم نشد شخصیت مورد علاقم تو این تاپیک برنده شه:|

آخرین ویرایش:
آقا ما هم یه پیشنهادی دادیدماااااااااااااا :| دلمون خوش بود چند نفر تایید کردند

آخه چه کاریه دونفری که خیلی ها نمیشناسند مثل خود من البته شاید به چهره بشناسم :d بذارید

یک دفعه شخصیت هایی رو بذارید که همه بشناسند

کیه که Soap Mactavish , Price , Mona Sax , Ada Wong , Woods , Mason رو نشناسه ؟؟؟؟

Claptrap این یارو کیه ؟؟ :d

خفن ترین ربات عالم، با اعتماد به نفس بسیار بالا. قابلیت باز کردن هر دری با عبارت سنگین و با ابهت AAAAAAAAND OPEN! کلمه ای برای وصف ابهت این موجود پیدا نمیشه.....
Behold, Minions....
Kneel Before....

THE CLAPTRAP!
6i4eli1xsqrs0kh9kua.jpg
:دی :دی :دی

چجوریه که عزیز دل من رو نمیشناسید ؟ :d تازه بهترین کاراکتر سال هم شد از نظر VGA :

54157152713535470496.jpg

تو چه بازی ایه ؟ خو
Borderlands :d

بچه ها كه ماشاالله تركوندن ولي خوب براي آشنايي بيشتر:

Wheatley.png

Wheatley يا معروف به Wheatley:d اين شخصيت( البته اگه بشه اسمش رو شخصيت تكامل يافته گذاشت ) به عنوان عنصري مثبت و سازنده در عنوان Portal ايفاي نقش كرد و از سوي سايت ها و مجلات مختلف مورد تحسين قرار گرفت و در حال حاضر تونسته به خوبي تو دل مخاطبان جا بازكنه.

sir_clap_trap_wallpaper_by_magnaen-d5gmswf.jpg

لعنتي پروردگار هرچي ربات خنگه:d گويا claptrap در مقابل ديگر ربات ها عين بُت ميمونه:d اين موجود دوست داشتني اولين بار تو عنوان borderlands ظهور كرد و تونست نظر مخاطبان زيادي رو به خودش جلب كنه بعد از اون اين ربات دوست داشتني تو نسخه دوم اين عنوان بار ديگر مهر اقتدار خودش رو كوبيد و به عنوان يار و ياور شخصيت اصلي لبخند رو بر چهره ي مخاطبان نشاند.

lilith.jpg

اينم يه عكس ديگه از اين بزرگ شخصيت ( البته راستيه نه چپيه:d ) گويا تو بعضي موارد وضعش از ما خيلي بهتره:d

متاسفانه هیچوقت با این تایپک حال نکردم, چون من سطح اطلاعاتم پایین هستش و بیشتر مواقع کاراکترایی رو میزارین که من نمیشناسم و واس همین هم تو نظرسنجی شرکت نمیکنم

متاسفانه هیچوقت با این تایپک حال نکردم, چون من سطح اطلاعاتم پایین هستش و بیشتر مواقع کاراکترایی رو میزارین که من نمیشناسم و واس همین هم تو نظرسنجی شرکت نمیکنم
بندگان خدا دوستایی که بیوگرافی ها رو مینویسند برای همینه دیگه! :d وگرنه اونی که داستان رو تمام و کمال میدونه که بیوگرافی توی رای دادنش تاثیری نداره! :d من خودمم اطلاعاتم اصلا زیاد نیست از کاراکترهای دنیای گیم! :d
اگرم حس خوندن بیوگرافی رو ندارید،با توجه به عکس ها رای بدین :d >:)

لعنتي پروردگار هرچي ربات خنگه
yahoo_4.gif
گويا claptrap در مقابل ديگر ربات ها عين بُت ميمونه
yahoo_4.gif
احساس میکنم هنوز نظرسنجی شروع نشده،برنده مشخصه :d یکی قوی تر پیدا کنید برای رویارویی با این ربات دوست داشتنی :d >:) برید اسنیک رو بیارید اصلا :-" (زیادی جوگیر شدم دیگه :d )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or