خیالت راحت، wealthy محبوب ترهبه خیالم همه به Claptrap رای بدن!!:d
همینطور که من فکر میکردم ایلیدان محبوب تره ؟ :dخیالت راحت، wealthy محبوب تره:biggrin1:

این مرحله مال شماره ی دوم بازیه ؟ :d من فردا تموم میکنم بازی رو پساگر کسی قصد داره به ویتلی رای بده،لطف کنه قبلش کوئست Claptrap's Birthday Party رو بره با حداقل تو یوتیوب ویدیوش رو ببینه
(لول :d ) اصلا نمیدونی چه پیوند خاصی بین ما دوتا برقراره! 
پس من که همینطوری هم فنشم فکر کنم یک بلایی سر خودم میارم :dآره![]()
به احتمال 90 % هر کسی رو فن Claptrap میکنه![]()
حتی فن های 2 آتیشه ویتلی رو(یکیش خودم
)![]()
آرهاین مرحله مال شماره ی دوم بازیه ؟ :d من فردا تموم میکنم بازی رو پس(لول :d ) اصلا نمیدونی چه پیوند خاصی بین ما دوتا برقراره!
![]()
(هرچند خودم طرفدار پروپاقرص این شخصیت هستم).
باور کنید یک بارم نشد شخصیت مورد علاقم تو این تاپیک برنده شه
دلمون خوش بود چند نفر تایید کردند چجوریه که عزیز دل من رو نمیشناسید ؟ :d تازه بهترین کاراکتر سال هم شد از نظر VGA :
![]()
بندگان خدا دوستایی که بیوگرافی ها رو مینویسند برای همینه دیگه! :d وگرنه اونی که داستان رو تمام و کمال میدونه که بیوگرافی توی رای دادنش تاثیری نداره! :d من خودمم اطلاعاتم اصلا زیاد نیست از کاراکترهای دنیای گیم! :dمتاسفانه هیچوقت با این تایپک حال نکردم, چون من سطح اطلاعاتم پایین هستش و بیشتر مواقع کاراکترایی رو میزارین که من نمیشناسم و واس همین هم تو نظرسنجی شرکت نمیکنم

احساس میکنم هنوز نظرسنجی شروع نشده،برنده مشخصه :d یکی قوی تر پیدا کنید برای رویارویی با این ربات دوست داشتنی :dلعنتي پروردگار هرچي ربات خنگهگويا claptrap در مقابل ديگر ربات ها عين بُت ميمونه![]()
![]()
برید اسنیک رو بیارید اصلا
(زیادی جوگیر شدم دیگه :d )