X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها پیشنهاد می‌دن دو نفر انتخاب می‌شن:دی
مثلا من می‌گم:
Gabriel Belmont Vs Kratos
اگه این اتفاق بیفته Gabriel میترکه :دی

به نظرم همون دو شخصیت darksiders :دی

خب الان همه منتظر چی نشستید؟؟
بزارین نظرسنجیه بین آرتاس و ایلیدان رو دیگه!!:d

درود خدمت دوستان گلم @};-

الان ديدم بحث بليزارد داغه و از اين حرفا گفتم بيام دوتا عكس بزارم و اگه قابل بدونيد به بحثتون ملحق بشم خلاصه يه زموني تو اين تاپيك فعاليت داشتيم:-":d

23935d1204134240-arthas-illidan-illidan-arthas-.jpg

Arthas-vs-Illidan-by-Graven-Tung.jpg

Arthas_vs_Illidan.jpg

با اينكه هيچ كدوم رو درست نميشناسم ولي تصميم گيري بينشون سخته آرتاس خفنه ولي ايليدان ديگه زيادي خفنه:d

جمع بندی

خب دوستان بعد از یه وقفه ی نه چندان کوتاه در خدمتتون هستم با جمع بندی نظرات شما عزیزان از نظر سنجی هفته ی گذشته :دی
9b5c2f4709abbda0ad2cd815e3eb4fe01234132596_full.jpg

Lady Vs. Bayonetta

تعداد شرکت کنندگان : 91 نفر

Bayonetta : 36

Lady: 55

دلایل برتری :

بانوی جسور و محبوب سری بازی های پرطرفدار Devil May Cry
1- طراحی شخصیت فوق العاده منحصر به فرد
2- با تیپ و ظاهر و لباس معمولی بی نهایت جذاب و با وقار
3- مصمم و جدی در انجام اهدافش
4- خشونت و انتقامی که در چهره ش وجود دارد وی را بی نهایت جذاب کرده

بیوگرافی لیدی

آنالیز کاراکتر بایونتا

بیوگرافی بایونتا

در نهایت تشکر ویژه دارم از Nevan (مرتضی ) عزیز بابت بیوگرافی و کاراکتر آنالیز که از شخصیت بایونتا داشت

و همینطور سپاس و تشکر از همه ی شما عزیزانی که در این نظر سنجی شرکت کردید و دلایل برتری کاراکتر مورد علاقتون رو مطرح کردین

مفتخرم که نظرسنجی بعدی بین دو شخصیت محبوب Arthas و Iliidan رو معرفی کنم

جمع بندی به زودی در تاپیک جمع بندی ها قرار می گیره

قبل از شروع نظرسنجی من شروع کردم!!:d

آرتاس,فرزند برومند شاه ترنس,شاگرد اصلی پالادین بزرگ Uther The Lightbringer و فردی که زمانی چشم امید همه ی مردم Lordaeron به او بود و خوشبختی همه را در او می دیدند,آتش کینه و انتقام چنان او را در خود فرو برد که از او یکی از ترسناک ترین و قدرتمندترینهای سرزمین Azeroth ساخت.
فردی که وقتی متوجه شد بسیاری مردمش در اثر حیله ی فردی به نام Kel'Thuzad مسوم و در آستانه تبدیل شدن به undead zombies هستند تصمیم محلکی گرفت,تصمیمی که حتی معشوقه اش Jaina نیز زیر بار آن نرفت و او را تنها گذاشت,اما آرتاس بدون توجه به اخطارهای Uther و Jaina با اندک یارانی که برایش مانده بود تمامی مردمش را قبل از تبدیل شدن به دست خود به قتل رساند!!
پس از آن برای گرفتن انتقام از بانی اصلی این حیله یعنی Mal'Ganis به تنهایی پا در سرزمینهای یخ زده شمالی قرار داد,اما افسوس که نمی دانست آرتاسی که از این سفر باز میگردد دیگر آن آرتاس خوش قلب و جوانمرد نخواهد بود.
نبرد و مبارزه در آن سرزمینها کار هر تازه واردی نیست اما آرتاس در آنجا با دوست قدیمی و استاد شمشیر زنی خود Muradin ریش برزنی برخورد میکند و آنها با هم بر علیه Mal'Ganis متحد میشوند. پس از مدتی سپری کردن در این سرزمینها پیک مخصوص پدرش نامه ای را برای آرتاس می آورد و او را ملزم به برگشتن به Lordaeron می کند, اما آرتاس که تا انتقام مردم خود را نگیرد آرام نمیشیند به طور مخفیانه با کمک بومی های آن سرزمین تمام کشتیهای خود و یارانش را نابود میکند که دیگر راه برگشتی برای هیچکس نباشد.
آرتاس و مورادین با هم به مصاف Mal'Ganis می روند,اما باز هم در آن سرزمینها پیروزی با Mal'Ganis است و آرتاس که خود را در آستانه شکست میبیند به فکر راه حلی می افتد که زندگی وی را برای همیشه تغییر میدهد!!
ادامه دارد!!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or