X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
منم با همون روش قدیمی تاپیک موافقم :دی در ضمن از همینجا مخالفت خودم رو با Bayonetta Vs Lady اعلام میکنم [-(:d

قیافه ی من، بعد اینکه همه یهو زدن زیر قولشون و منو تنها گذاشتن! :دی

60015476786812626943.gif

پ.ن: گزینه ی 2! :دی

دقیقا بخاطر حرف علی صلح و صفا میگم تاپیک جدید :دی

پ.ن: من یادمه مرتضی جان، همون اول کار اون روزا که اون یوزر خدا بیامرز من :دی زنده بود اومد گفت نظرسنجی بعدی بایونتا توش داشته باشه خودش هم بیوگرافیش رو بنویسه :دی منم تو تاپیک عنوان کردم همه دوستان هم قبول کردن :دی بعدشم قرار شد مقابلش لیدی باشه که بنده بنویسم بیوگرافیش رو :دی الان می خواین بزنین زیر قولتون آیا ؟ :دی

تاپیک دیگه رو به خاطر این پیشنهاد دادیم چون طول پست اول داره به 1 کیلومتر نزدیک میشه>:d<
فکر منم بکنین که باید آپدیتش کنم. یه وقت دیدی گند خورد توش و ثمره هزارسال دعوامون به هدر میره>:d

اِهم:دی

خداییش درست میگه:-b
ما میخوایم 4 خط پست بدیم ادیتور>:)...میخورتش)x
حالا اینکه قدر شاهنامه اس;)

3

2- رویه قدیم رو پیش بگیرم و به جای ویرایش پست اول تاپیک جداگانه ای زده شود و جمع بندی نظرات + بیوگرافی کاراکترها در آن قرار گیرد
این گزینه از همه بهتره!!! نظرات بقیه هرچی باشه باید یه جمع بندی ازش قید بشه.. حالا چه فنی باشه و چه فان و غیر حرفه ای!!! :) چون این دو مورد باهم باعث شده که این تاپیک علاقه مند زیاد داشته باشه!!! ... :d

باو شروع کنید دیگه :d
صبر کن باو الان داریم میمشورتیم:d یه سری کارا رو سر و سامون بدیم:d
==========================
من به نظرم گزینه سوم باشه. البته یعنی اینجا وقتی جمع بندی میکنیم و دلایل برتری رو مینویسیم، توی اون تاپیک فقط این مورد رو ذکر نکنیم. چون میخواییم اون تاپیک رسمی باشه و فقط بیوگرافیا زده بشن. البته تا اینجای کار که من بازنده-م:d
اصن میخوایین نظر سنجی بذاریم و مبنا همون باشه؟:-/

صبر کن باو الان داریم میمشورتیم:d یه سری کارا رو سر و سامون بدیم:d
==========================
من به نظرم گزینه سوم باشه. البته یعنی اینجا وقتی جمع بندی میکنیم و دلایل برتری رو مینویسیم، توی اون تاپیک فقط این مورد رو ذکر نکنیم. چون میخواییم اون تاپیک رسمی باشه و فقط بیوگرافیا زده بشن. البته تا اینجای کار که من بازنده-م:d
اصن میخوایین نظر سنجی بذاریم و مبنا همون باشه؟:-/
نظرسنجی بر مبنای گزینه هایی که گفتم ؟
آقا من خودم هم با مورد 3 م موافقم
حالا بازم اگر نظرسنجی بزاریم که چه بهتر

خوب با هم فکری خانم به این نتیجه رسیدم که
1- رویه قدیم رو پیش بگریم و پست اول ویرایش شود
2- رویه قدیم رو پیش بگیرم و به جای ویرایش پست اول تاپیک جداگانه ای زده شود و جمع بندی نظرات + بیوگرافی کاراکترها در آن قرار گیرد
3) تاپیک جدید زده شود و فقط بیوگرافی کاراکترها در آن قرار گیرد
هر 3 گزینه ایراداتی دارند اگر رویه قدیم باشه پست اول اپدیت بشه پست اول بیش از حد شلوغ میشه
اگر گزینه دوم باشه کاربرها سردرگم میشند و بین حضور در 2 تاپیک می مونند.
گزینه سوم تبادل نظری نیست پس منطقی هم نیست نظر سنجی فقط جنبه فان پیدا می کنه

پ.ن: من یادمه مرتضی جان، همون اول کار اون روزا که اون یوزر خدا بیامرز من :دی زنده بود اومد گفت نظرسنجی بعدی بایونتا توش داشته باشه خودش هم بیوگرافیش رو بنویسه :دی منم تو تاپیک عنوان کردم همه دوستان هم قبول کردن :دی بعدشم قرار شد مقابلش لیدی باشه که بنده بنویسم بیوگرافیش رو :دی الان می خواین بزنین زیر قولتون آیا ؟ :دی

من هنوزم سر قولم هستم! :دی والا اون قدیما ملاک تعداد لایک بود! :دی اینم از تعداد لایک اون پست! :دی :
84567563453076002932.jpg
پ.ن: می تونیم اون تاپیک رو قفل کنیم تا کسی که صاحب تاپیکه فقط بتونه ویرایشش کنه. کسی هم نتونه پست بده تا گمراهی ایجاد نشه. :دی

خوب با هم فکری خانم به این نتیجه رسیدم که

هر 3 گزینه ایراداتی دارند اگر رویه قدیم باشه پست اول اپدیت بشه پست اول بیش از حد شلوغ میشه
اگر گزینه دوم باشه کاربرها سردرگم میشند و بین حضور در 2 تاپیک می مونند.
گزینه سوم تبادل نظری نیست پس منطقی هم نیست نظر سنجی فقط جنبه فان پیدا می کنه

نه مهدی جان توی تاپیک دوم نباید نظری قرار داشته باشه و فقط جنبه علمی داره

اضافه کنم تاپیک دوم اگر قرار باشه زده بشه، قفل میمونه و تا فقط پستای مربوطه اونجا باشن و هیچگونه پستی به غیر از جمع بندی اونجا زده نمیشه

خوب دیگه پس فایده ای نداره گفتم هر 3 گزینه یک ایرادی دارند نظر نباشه که ببخشید میشه کشک مثل کاراکتر بتل + بیوگرافی
راه های دیگری هم هست مثل همین رویه قدم جمع بندی هم در پست آخر ولی این هم باز ایراد داره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or