X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
درود
خب این تاپیک به دست دوست عزیزم :دی علی صلح و صفا جان مدیریت میشه از این به بعد
و من هم مفتخرم که بگم در تمام تصمیمات ایشون رو همراهی می کنم
امشب نظرسنجی عوض میشه :دی
---------
خب دوستان من طبق مشورتی که با مدیریت این تاپیک داشتم، قرار شد که ما تقریبا یه حالتی مثل کاراکتر بتل بیایم و جمع بندی نظرات بچه ها رو توی یه تاپیک جداگانه به همراه بیوگرافی ها و اینا از کاراکترها بزاریم، چون هم اینکه پست اول یه خورده طولانی شده هم اینکه از این حالت بی نظمی در بیاد
حالا می خوام بدونم نظر شما چیه ؟ موافقین با این کار ؟ مخالفین ؟ چی کار کنیم بهتره ؟

آخرین ویرایش:
از دید من جمع‌بندی نظرات نباشه خیلی بهتره.

از دید من جمع‌بندی نظرات نباشه خیلی بهتره.
یعنی شما میگی بیشترین دلایل طرفداری شرکت کننده ها از کاراکتر مورد علاقشون رو نیاریم ؟
اوکی پس جمع بندی باید چطور باشه، یعنی شما میگی همون بیوگرافی ها رو بزاریم یا ... ؟
یه ذره توضیح بدی ممنون میشیم

به به finally :دی
فقط یه چیز سبک بذارید در این روزهای فشار منم بتونم اپسیلنی مفید باشم :دی

خیلی ساده میگم. اینجا اکثر افرادی که میان از شخصیت محبوبشون دفاع میکنن، نظرشون بر پایه استدلالت قابل قبول نیست و بیشتر بر حسب محبوبیت نظر میدن. حالا کاری به ملاک‌های محبوبیت ندارم، چون محبوبیت چیزی نیست که ملاکش مشخص باشه. اما متاسفانه توی توضیح همین ملاک‌ها هم به مشکل بر میخورن. واسه همین به نظر من درست نیست همچین پست‌هایی به عنوان جمع‌بندی در نظر گرفته بشه. اینجا من نظر خیلی‌ها رو می‌تونم به چالش بکشم، خیلی سوال‌ها میتونم از بقیه بکنم که به احتمال زیاد جواب مورد انتظارم رو دریافت نمیکنم (که البته همچین کاری نمیکنم) اینجا نظرها به معنای واقعی کلمه، به چالش کشیده نمیشن. البته واسه من فرقی نداره. من اصلا اصراری به این حرفم ندارم. ولی اگر میخواین تاپیکی که زده شده، علمی باشه باید بیشتر روی نظرات و ملاک‌های انتخاب شخصیت برتر حساسیت به خرج داده بشه.

به نظر من همون روش قدیمی تاپیک بهتره. البته گذاشتن بیوگرافی ها توی یه تاپیک جدا گانه ایده ی خوبیه. اما به نظرم با همون روش قدیمی تاپیک پیش بریم بهتره.

بنده هم همون روش قدیمی تاپیک رو پیشنهاد میدم و اون خیلی بهتره و حداکثر توان ما این هست که این تاپیک به هیچ وجه شبیه CB نشه !! چون جو CB الوده بود و بسیار مزخرف ولی اینجا عالی هست و فان .

در کل من همه جوره اماده هستم :d

خب به هیچ وجه دوست نداریم جو خشک و خشن کاراکتر بتل رو اینجا بیاریم، فقط می خوایم که کمی بار علمی تاپیک در عین فان بودن هم بالا بره
اوکی باز هم من سوالم رو می پرسم، احد عزیز، خیلی واضح نظرش رو گفت، من دوست دارم نظر شما رو هم بدونم
موافقین تاپیک دیگه ای زده بشه و جمع بندی نظرات + بیوگرافی از کاراکترها در مقابل هم قرار بگیره یا اینکه تاپیک دیگه ای زده بشه و فقط بیوگرافی ها در اون قرار داده باشه
به هر حال رای رای شماست و انتخاب هم انتخاب شماست

منم با همون روش قدیمی تاپیک موافقم :دی در ضمن از همینجا مخالفت خودم رو با Bayonetta Vs Lady اعلام میکنم [-(:d

برو بابا.....:d

من به فکر تاپیکم :دی

اگه نظرسنجی رو بزاریم Lady Vs Bayonetta همین اول کاری تاپیک میخوابه. چون این دو تا شخصیت های سبک HnS ـند و طرفدار هاشون زیاد نیستن، به نظرم فعلا یه نظرسنجی بین شخصیت های محبوبتر بزاریم تا تاپیک اوج بگیره بعدا بریم سروقت این سبک های خاص :دی

تاپیک دیگه رو به خاطر این پیشنهاد دادیم چون طول پست اول داره به 1 کیلومتر نزدیک میشه>:d<
فکر منم بکنین که باید آپدیتش کنم. یه وقت دیدی گند خورد توش و ثمره هزارسال دعوامون به هدر میره>:d
==============
بالایی@
برو بابا [2]:d

دوستان در عین اینکه نظراتتون رو بیان می کنین :دی من دوست دارم بدونم که واقعا چیکار کنیم؟
من 4 تا گزینه می گم شما بهترینش رو انتخاب کنین، فقط خواهش می کنم نظرتون رو در این بار حتما بگین
1- رویه قدیم رو پیش بگریم و پست اول ویرایش شود
2- رویه قدیم رو پیش بگیرم و به جای ویرایش پست اول تاپیک جداگانه ای زده شود و جمع بندی نظرات + بیوگرافی کاراکترها در آن قرار گیرد
3) تاپیک جدید زده شود و فقط بیوگرافی کاراکترها در آن قرار گیرد
4) هیچکدام :دی
گزینه 4 محض فان بود :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or