X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب قشنگیش و نکتش به همین برعکس بودنشه!!;):d

نه عزیزم نکته و قشنگیش به اونوری بودنشه :

11296399555528296572.jpg

الان این عکس معنی داره ولی اون چیزی که شما گذاشتی هیچ مفهوم خاصی رو منتقل نمی کنه !!! الان توی این جهت تازه عکس برای مخاطب قابل درکه نه وقتی که زمین وارونه ـس دی

HarleyqLG.jpg

--------
به نظر من اونجوری قشنگتره,چون از دید Cat داری میبینی,اول فکر میکنی همه چیز وارونه شده بعد که دقت میکنی میبینی او Catه که برعکس آویزونه!!
yahoo_4.gif
:dاون عکسی رو که واروونه گذاشتی در نگاه اول نشون میده که اون یارو کچله!وارونه وایستاده و اویزوونه..و گربه کوچولو داره میترسه که اون یارو نیفته رو سرش!
یه نگاه به قیافش بندازید:))

آخرین ویرایش:
به نظر من اونجوری قشنگتره,چون از دید Cat داری میبینی,اول فکر میکنی همه چیز وارونه شده بعد که دقت میکنی میبینی اون Catه که برعکس آویزونه!!:d

آخرین ویرایش:
علی.....:|
مجبورم یه دور کلاس فلسفی بذارم.پس همگی خوب به تخته سیاه یا سفید توجه کنید:biggrin1::

گربه ها! آب زیرکاه ترین موجودات عالم:

1mq69s6tomkwg7ygeh.jpg

گربه ها! ذاتا مفت خور:

dc2djqbkeb21rymbo66y.jpg

گربه ها! غیر قابل اعتماد ترین موجود عالم:

5upfizhr2bse7uq1pzo.jpg

و درنهایت....
گربه ها.....
همیشه بازنده:

2yvafxtkx26f0xc1naf.jpg

اِ علی!!! حالا از Cat woman خوشت نمیاد دیگه با گربه ها چیکار داری؟! حیوون مورد علاقمه!
(با این که به هارلی رای دادم اما می خوام از گربه ها دفاع کنم!)

گربه ها نازن!
coco.jpg

گربه ها سریع ان:
ruby-threads.jpg

گربه ها نه تا جون دارن! (افسانه ها در موردشون زیادن)
cat6.jpg

گربه ها برنده ی معنوی ان!:
3.jpg

مرتضی جون دومی که دیگه از گربه گذشته!:d
منظورم از اون صفاتی که گفتم برای این بود که شغل کت وومن مجاب میکنه که این صفات رو داشته باشه! صفات گربه ای! این 3 تایی که تو گفتی هم جزو همون دسته-هستن:d

مرتضی جون دومی که دیگه از گربه گذشته!:d
منظورم از اون صفاتی که گفتم برای این بود که شغل کت وومن مجاب میکنه که این صفات رو داشته باشه! صفات گربه ای! این 3 تایی که تو گفتی هم جزو همون دسته-هستن:d
خب دومی گربه سان_ه دیگه! :d کلا همه ی صفات گربه ها قشنگن! چه خوب چه کمتر خوب!

به نظر من اونجوری قشنگتره,چون از دید Cat داری میبینی,اول فکر میکنی همه چیز وارونه شده بعد که دقت میکنی میبینی اون Catه که برعکس آویزونه!!:d

هاون ! دی بابا قبول کُن سوتی دادی عکس رو برعکس گذاشتی دیگه دی الان سازنده ی عکس این همه پا فشاریت رو میدید خودش رو حلق آویز میکرد دی
---------------------
آخه عکس گربه هم ابهت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ برید تو کف ابهت عکس پایینی دی

28521504277910266316.jpg

آخرین ویرایش:
هاون ! دی بابا قبول کُن سوتی دادی عکس رو برعکس گذاشتی دیگه دی الان سازنده ی عکس این همه پا فشاریت رو میدید خودش رو حلق آویز میکرد دی
---------------------
آخه عکس گربه هم ابهت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ برید تو کف ابهت عکس پایینی دی

28521504277910266316.jpg

:d
خب بابا قبول,من سوتی میدم دیگه شما به روی خودتون نیارین!!
من برعکس میذارم شما درست ببینین!!:d

بچه ها مثل اینکه ورژن بزگتر این تاپیک قراره با 125 یا 128؟؟؟ تا کاراکتر افتتاح بشه! خیلی خب دیگه جل و پلاساتون رو جمع کنین که قراره دسته جمعی کوچ کنیم به اون یکی تاپیک!:d

احسان بينم گالري عكس باز كردي؟:d

اينارو از كجا مياري به ما هم يا بده..:d

---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها مثل اینکه ورژن بزگتر این تاپیک قراره با 125 یا 128؟؟؟ تا کاراکتر افتتاح بشه! خیلی خب دیگه جل و پلاساتون رو جمع کنین که قراره دسته جمعی کوچ کنیم به اون یکی تاپیک!:d
يا امامزاده مسلم كي قراره اون تاپيك رو بزنه علي جان؟:-o:d

احسان بينم گالري عكس باز كردي؟:d

اينارو از كجا مياري به ما هم يا بده..:d

---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------

يا امامزاده مسلم كي قراره اون تاپيك رو بزنه علي جان؟:-o:d
اینجا امیر! تحت نظر خود سایت! بریزیم گله ای اونجا!:d
http://forum.bazicenter.com/thread65144/#post2123355

آقا وسايل مسايل رو جمع كنيد قراره جول TLOU رو قهرمان كنيم بره:d\m/

علي من و تو و احسان و آتوسا و علي دانته و مرتضي و مجتبي و ..... ( :d ) بايد اول از همه اونجا باشيم آتيش كنيم بريم كه دير ميشه:d( كسي هم ديگه موند كه نگفتم:d )

آقا وسايل مسايل رو جمع كنيد قراره جول TLOU رو قهرمان كنيم بره:d\m/

علي من و تو و احسان و آتوسا و علي دانته و مرتضي و مجتبي و ..... ( :d ) بايد اول از همه اونجا باشيم آتيش كنيم بريم كه دير ميشه:d( كسي هم ديگه موند كه نگفتم:d )
به! کیان عنصر اصلی رو یادت رفت:d
کلا همه دست اندرکاران و عوامل تهیه این مجموعه رو برداریم ببریم اونجا کمپ بزنیم!:d

كيانم با خودمون ميبريم :dببين تو فقط غذا بيار من جاي خواب رو فراهم ميكنم احسانم ميفرستيم نگهباني بده:d آتوسا پس تو چيكار ميكني آبجي؟/:):-/قراره بچه هاي بي سي كلون تشكيل بدن اونجا بيوفتن به جون هم آخر الزمان شده:d
اينو نگاه كن بچه هاي پاتوق هستن اعتصاب كردن:d
koniec_svet_vtip1.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or