خب قشنگیش و نکتش به همین برعکس بودنشه!!:d
:dاون عکسی رو که واروونه گذاشتی در نگاه اول نشون میده که اون یارو کچله!وارونه وایستاده و اویزوونه..و گربه کوچولو داره میترسه که اون یارو نیفته رو سرش!به نظر من اونجوری قشنگتره,چون از دید Cat داری میبینی,اول فکر میکنی همه چیز وارونه شده بعد که دقت میکنی میبینی او Catه که برعکس آویزونه!!![]()

علی.....
مجبورم یه دور کلاس فلسفی بذارم.پس همگی خوب به تخته سیاه یا سفید توجه کنید:biggrin1::
گربه ها! آب زیرکاه ترین موجودات عالم:
![]()
گربه ها! ذاتا مفت خور:
![]()
گربه ها! غیر قابل اعتماد ترین موجود عالم:
![]()
و درنهایت....
گربه ها.....
همیشه بازنده:
![]()
خب دومی گربه سان_ه دیگه! :d کلا همه ی صفات گربه ها قشنگن! چه خوب چه کمتر خوب!مرتضی جون دومی که دیگه از گربه گذشته!:d
منظورم از اون صفاتی که گفتم برای این بود که شغل کت وومن مجاب میکنه که این صفات رو داشته باشه! صفات گربه ای! این 3 تایی که تو گفتی هم جزو همون دسته-هستن:d
به نظر من اونجوری قشنگتره,چون از دید Cat داری میبینی,اول فکر میکنی همه چیز وارونه شده بعد که دقت میکنی میبینی اون Catه که برعکس آویزونه!!:d
هاون ! دی بابا قبول کُن سوتی دادی عکس رو برعکس گذاشتی دیگه دی الان سازنده ی عکس این همه پا فشاریت رو میدید خودش رو حلق آویز میکرد دی
---------------------
آخه عکس گربه هم ابهت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ برید تو کف ابهت عکس پایینی دی
![]()
يا امامزاده مسلم كي قراره اون تاپيك رو بزنه علي جان؟:-o:dبچه ها مثل اینکه ورژن بزگتر این تاپیک قراره با 125 یا 128؟؟؟ تا کاراکتر افتتاح بشه! خیلی خب دیگه جل و پلاساتون رو جمع کنین که قراره دسته جمعی کوچ کنیم به اون یکی تاپیک!:d
اینجا امیر! تحت نظر خود سایت! بریزیم گله ای اونجا!:dاحسان بينم گالري عكس باز كردي؟:d
اينارو از كجا مياري به ما هم يا بده..:d
---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------
يا امامزاده مسلم كي قراره اون تاپيك رو بزنه علي جان؟:-o:d
به! کیان عنصر اصلی رو یادت رفت:dآقا وسايل مسايل رو جمع كنيد قراره جول TLOU رو قهرمان كنيم بره:d
علي من و تو و احسان و آتوسا و علي دانته و مرتضي و مجتبي و ..... ( :d ) بايد اول از همه اونجا باشيم آتيش كنيم بريم كه دير ميشه:d( كسي هم ديگه موند كه نگفتم:d )