علی:
من که هیچی یادم نمیاد
:d
احسان:
بمیری قلبم درد گرفت از بس خندیدم
حرفت تا ترقوه توی بصل النخاخم!!!
من که هیچی یادم نمیاد
:dاحسان:
بمیری قلبم درد گرفت از بس خندیدم
حرفت تا ترقوه توی بصل النخاخم!!!
من که هیچی یادم نمیاد
:d
حرفت تا ترقوه توی بصل النخاخم!!!کحوجی : (دفه آخرت باشه با من ازین شوخیا می کنی![]()
!)
با این مسئله کنار بیاین که هارلی کوئین رو جوکر زده زمین ، فلذا کسی که به ب.چّ. رای بده تکلیفش معلومه!
برو اونور تر یکم احسان جان...

می دونم ، نکتش اینه به جوکر نـَ ... اهم اهمکیوان اتفاقا همین دیشب داشتم Batman: Year One رو میخوندم. حدس بزن خانوم گربه هه کجا کار میکرده؟
!من :![]()
هارلی کوئین :![]()
جوکر :![]()
جک نیکلسون :![]()
هیث لجر مرحوم تو قبر :![]()
یتمن :![]()
فرانک میلر :![]()
آلن مور :![]()
کتوومن :![]()
پنگوئن :![]()
![]()
فکر کنم معلوم شده هارلی حامله نیست...حالا نمیدونم...برین wiki بتمن trivia رو بخونین...البته کتی یه حرکاتی با پنگوئن زده که قابل اغماضه ، اما مهم اینه جوکر حاملش نکرده ، U Know ؟ :biggrin1:

من :می دونم ، نکتش اینه به جوکر نـَ ... اهم اهم![]()
!
البته کتی یه حرکاتی با پنگوئن زده که قابل اغماضه ، اما مهم اینه جوکر حاملش نکرده ، U Know ؟![]()

اون پیروزی توی کارتون بود. واقعیت یه چیز دیگه هست!:d شرط میبندم خودت وقتی یه گربه میبینی اولی نفری هستی جفت پا میری تو صورتش!:dاون من بودم که گفتم کتومن با اختلاف میبره :d![]()
نمیدونستم بچه ها جغ جغه رو بیشتر از انسان دوست دارن :d
این هارلی هم دکتر؟ نخندونید ما رو تو رو خدا! :d این یارو تیمارستانیه! :d هرکی که بهش مدرک داده از این هارلی هم اوضاعش مسلما خراب تر بوده!![]()
در ضمن کی میگی گربه ها همیشه شکست خوردن ؟خوبه توی همین نظرسنجیه اینجا تام با اختلاف بسیار بسیار فاحشی زد جری رو متلاشی کرد
پیروزی از این بزرگتر ؟
![]()

آخه هارلی کی میتونه از این کارا انجام بده!!:d
![]()