داداش گلم نظرسنجی بین شخصیت های گیمه نه کیتی کتی که آنا هاتوی بازی کرده ...

علی.....اوه اوه اوه چقدر هوادارا جغ جغه زیاده اینجا![]()
فقط CAT رو عشقهاز چیه اون رووانی خوشتون اومده من موندم
![]()
![]()

آقا چرا از این نظرسنجی های سخت میزارید که من اینطور توش بمونم!پ.ن: این کیان هنوز حاضریشو نزده![]()
:d از طرفی کتوومن رو داریم یه دزد حرفه ایه ، توانایی های بالا تو مبارزات داره ، یجورایی شاید بشه ورژن مؤنث بتمن حسابش بکنیم!:d رابطش با بتمن خیلی جالب کار شده ، معلوم نیست دوسته یا دشمنه هم به عنوان Villan حساب میشه هم خیلی اوقات به کمک بتمن میاد... دارای جذابیت های بالای جنسی(!) و به قوله خارجی ها ، هات ـه آقا !!! :d
کسی که جوکر کبیر رو از زندان آرکام فراری داد! حتی زمانی که جوکر با عوارض وخیم ماده تایتان دست و پنجه نرم میکرد بیخیالش نشد و همیشه حامی و پشتیبانش بوده . حتی بعد از فوت اون بزرگمرد هم کوتاه نیومد و توی DLC هارلی کوئین هم که دیگه رسالت خودش به جوکر رو به نهایت خودش میرسونه!!!:d ... یه دکتر روانشناس بوده که بعد از دیدن و آشنایی با جوکر چنان شیفته جوکر و طرز فکرش میشه که همه زندگیش رو در اختیارش میزاره!!!>:d< اخیرا هم جواب تست حاملگیش به اشتباه مثبت در اومده بود!
، توانایی های بالایی هم در زمینه ژیمناستیک داره ...
اوه اوه اوه چقدر هوادارا جغ جغه زیاده اینجا![]()
فقط CAT رو عشقهاز چیه اون رووانی خوشتون اومده من موندم
![]()
![]()
به هارلی جون رأی دادم >:d:d
یه چیز رو دقت نکردی دادا! مگه یادت رفت که میخواست بتمن رو تنها بذاره و بره؟ اینه دیگه ذات گربه ای! هر چقدر هم خوب باشه باز هم اون صفات گربه ای تو وجودشه. اصلا این نمیخواست قاطی قضایا بشه.تونی خان ما در اینجا داریم درباره دو کارکتر بحث میکنیم نیومدیم که درس جانور شناسی یاد بگیریم ! شما بجای اینکه به شخصیت گیر بدی رفتی به اسم ایشون داری گیر میدی !
به این علت به ایشون میگن "زن گربه ای" چون از لحاظ جسمی دارای بدنی انعطاف پذیر هست و صد البته از لحاظ عقلی سالم هستدن ! (بر خلاف بعضی ها!)
در ضمن صفاتی که شما در درستون بیان کردین ، ما که در ذات لیدی سلینا همچین چیزهایی رو ندیدیم ! همونطور که خودتون دیدید در پایان آرخام سیتی ، لیدی سلینا هم به الماس هاشون رسیدند هم به بتمن کمک کردند ، در مورد صفت "آب زیرکاه" هم من کسی رو آب زیر کاه تر از جوکر و اطرافیانش (هارلی) پیدا نکردم !

هارلی کویین. ثابت قدم ترین فرد در سری بتمن. نه دزد و نه مفت خور و نه غیر قابل اعتماد و نه بازنده
حتی افراد خودش هم بسته بودنش به یه میله و ولش کرده بودن کی بود میگفت کیتی کت با اختلاف 20 رای میبره؟!![]()
![]()