X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
استایل لیدی سلینا رو نگاه کن جون من ! با وجود این بانوی باحال و قدرتمند هارلی هیچ به حساب میاد !

در ضمن اون چکشی که توی عکس بالا هست اون رو این دیوانه میتونه بلند کنه اصلا یا فقط واسه ژستش دستش گرفته !

فک کنم کسی که با فلسفه ی جوکر آشنا شده کلا شخصیت خفنی باشه :دی من که هارلی رو نمی شناسم اما همین که با جوکر می گرده و عاشقش بوده پس ..... :دی یعنی حساب خودش رو پس داده و من هم عاشقشم :دی
رای ما هارلی :دی

استایل لیدی سلینا رو نگاه کن جون من ! با وجود این بانوی باحال و قدرتمند هارلی هیچ به حساب میاد !

در ضمن اون چکشی که توی عکس بالا هست اون رو این دیوانه میتونه بلند کنه اصلا یا فقط واسه ژستش دستش گرفته !
داداش گلم نظرسنجی بین شخصیت های گیمه نه کیتی کتی که آنا هاتوی بازی کرده ... :-j
در ضمن به استایل و قیافه هم باشه بازم هارلی گربه پیشی رو تو جیبش میکنه ...

b92d18aa7a61.jpg

راجع به اون چکش هم مگه هارلی حماله که اون رو بلند کنه! افراد جان فدایی هستن که اجازه نمیدن یه خانوم متشخص دست به اون بزنه ... :دی اون عکس رو هم افتخاری برای "آقای همر" گرفته ...
زیرنویس دو شات پایینی رو بخون ... صدای هارلی میره تو گوشت ... :دی

fd0fd3efa7c4.jpg
ede06ecd4c63.jpg

واقعا طرفدارای هارلی بیشترن؟؟؟
آخه چی داره این دختر لوس,همه کاره جوکره,هارلی که عرضه ای نداره!!!:d

اوه اوه اوه چقدر هوادارا جغ جغه زیاده اینجا :دی

فقط CAT رو عشقه :x از چیه اون رووانی خوشتون اومده من موندم :| :دی
علی.....:|
مجبورم یه دور کلاس فلسفی بذارم.پس همگی خوب به تخته سیاه یا سفید توجه کنید:biggrin1::

گربه ها! آب زیرکاه ترین موجودات عالم:

1mq69s6tomkwg7ygeh.jpg

گربه ها! ذاتا مفت خور:

dc2djqbkeb21rymbo66y.jpg

گربه ها! غیر قابل اعتماد ترین موجود عالم:

5upfizhr2bse7uq1pzo.jpg

و درنهایت....
گربه ها.....
همیشه بازنده:

2yvafxtkx26f0xc1naf.jpg

هارلی کویین. ثابت قدم ترین فرد در سری بتمن. نه دزد و نه مفت خور و نه غیر قابل اعتماد و نه بازنده. آز سوئلدن راک هارلی کویین (اشک های هارلی کویین):

5xt8ufyxbnez63hysv.jpeg

================================
پ.ن: این کیان هنوز حاضریشو نزده/:)

آخرین ویرایش:
ادم تحت تاثیر کامنتا قرار میگیره نمیتونه رای بده
من به هیچ کدوم علاقه ای ندارم، فرق نمیکنه به کدوم رای بدم :d

تونی خان ما در اینجا داریم درباره دو کارکتر بحث میکنیم نیومدیم که درس جانور شناسی یاد بگیریم ! شما بجای اینکه به شخصیت گیر بدی رفتی به اسم ایشون داری گیر میدی !
به این علت به ایشون میگن "زن گربه ای" چون از لحاظ جسمی دارای بدنی انعطاف پذیر هست و صد البته از لحاظ عقلی سالم هستدن ! (بر خلاف بعضی ها!)
در ضمن صفاتی که شما در درستون بیان کردین ، ما که در ذات لیدی سلینا همچین چیزهایی رو ندیدیم ! همونطور که خودتون دیدید در پایان آرخام سیتی ، لیدی سلینا هم به الماس هاشون رسیدند هم به بتمن کمک کردند ، در مورد صفت "آب زیرکاه" هم من کسی رو آب زیر کاه تر از جوکر و اطرافیانش (هارلی) پیدا نکردم !

پ.ن: این کیان هنوز حاضریشو نزده/:)
آقا چرا از این نظرسنجی های سخت میزارید که من اینطور توش بمونم!:|:d از طرفی کتوومن رو داریم یه دزد حرفه ایه ، توانایی های بالا تو مبارزات داره ، یجورایی شاید بشه ورژن مؤنث بتمن حسابش بکنیم!:d رابطش با بتمن خیلی جالب کار شده ، معلوم نیست دوسته یا دشمنه هم به عنوان Villan حساب میشه هم خیلی اوقات به کمک بتمن میاد... دارای جذابیت های بالای جنسی(!) و به قوله خارجی ها ، هات ـه آقا !!! :d
از طرفی هم هارلی کوئین رو داریم یک عاشق واقعی!:x کسی که جوکر کبیر رو از زندان آرکام فراری داد! حتی زمانی که جوکر با عوارض وخیم ماده تایتان دست و پنجه نرم میکرد بیخیالش نشد و همیشه حامی و پشتیبانش بوده . حتی بعد از فوت اون بزرگمرد هم کوتاه نیومد و توی DLC هارلی کوئین هم که دیگه رسالت خودش به جوکر رو به نهایت خودش میرسونه!!!:d ... یه دکتر روانشناس بوده که بعد از دیدن و آشنایی با جوکر چنان شیفته جوکر و طرز فکرش میشه که همه زندگیش رو در اختیارش میزاره!!!>:d< اخیرا هم جواب تست حاملگیش به اشتباه مثبت در اومده بود!=)) ، توانایی های بالایی هم در زمینه ژیمناستیک داره ...

از اولین جمله های بانو هارلین فرانسیس کوئینزل توی آرکام سیتی خطاب به بتمن :

"'?It would be a shame to get blood all over my nice new outfit. What do you think, Bat-brain, like it? What am I saying? Of course you do! Who wouldn't"
21697964900972986901.jpg

ویرایش:
به هارلی جون رأی دادم >:d:d​

آخرین ویرایش:
اوه اوه اوه چقدر هوادارا جغ جغه زیاده اینجا :دی

فقط CAT رو عشقه :x از چیه اون رووانی خوشتون اومده من موندم :| :دی

آدم جغجغه باشه، دزد نباشه
آدم جغجغه باشه، به عشقش وفادار باشه

جنون دکتر ما هم به واسطه قدرته عشقه، چیزی که گربه از درکش عاجزه :d

به هارلی جون رأی دادم >:d:d​

>:d

تونی خان ما در اینجا داریم درباره دو کارکتر بحث میکنیم نیومدیم که درس جانور شناسی یاد بگیریم ! شما بجای اینکه به شخصیت گیر بدی رفتی به اسم ایشون داری گیر میدی !
به این علت به ایشون میگن "زن گربه ای" چون از لحاظ جسمی دارای بدنی انعطاف پذیر هست و صد البته از لحاظ عقلی سالم هستدن ! (بر خلاف بعضی ها!)
در ضمن صفاتی که شما در درستون بیان کردین ، ما که در ذات لیدی سلینا همچین چیزهایی رو ندیدیم ! همونطور که خودتون دیدید در پایان آرخام سیتی ، لیدی سلینا هم به الماس هاشون رسیدند هم به بتمن کمک کردند ، در مورد صفت "آب زیرکاه" هم من کسی رو آب زیر کاه تر از جوکر و اطرافیانش (هارلی) پیدا نکردم !
یه چیز رو دقت نکردی دادا! مگه یادت رفت که میخواست بتمن رو تنها بذاره و بره؟ اینه دیگه ذات گربه ای! هر چقدر هم خوب باشه باز هم اون صفات گربه ای تو وجودشه. اصلا این نمیخواست قاطی قضایا بشه.
در ضمن بیخود که اسم خودشو نگذاشته زن گربه ای! صفات گربه رو پیاده کردن رو این کاراکتر از جمله دزد بودنش. از جمله شکست خوردنش (عجب خونه-ش منفجر شد یا Two Face گرفتتش.). از جمله غیر قابل اعتماد بودنش! این مورد به وضوح تو بازی قابل مشاهده بود. اصلا توی AC بر خلاف اون چیزی که فکر میکردم بود.
و در نهایت:
یه دکتر ارزشش بیشتر از یه گربه هست!:>
آقا گربه هست! گربه! میو میو میکنه! کاریش نمیشه کرد!:d تا حالا این صرب المثل رو شنیدی که میگن آب از سر گذشت چه یک میو چه دو میو!!!!:d
البته گربه ها در بعضی افسانه ها به صورت خوب ظاهر شدن مثل میو میو عوض میشه و یا گامبا!!!
=))

آخرین ویرایش:
فقط harley quinn . دیگه نیازی به تعریف نداره . عشق و وفاداریش به Joker کافیه . اون کتومن که به هیچی عین خیالش نیس و فقط به فکر خودشه منهای اون یه تیکه از خود گذشتگی تو آرکام سیتی :دی در عوض هارلی کاری میکنه که هیچکس تو دنیا حاضر نیس بکنه :دی

هارلی کویین. ثابت قدم ترین فرد در سری بتمن. نه دزد و نه مفت خور و نه غیر قابل اعتماد و نه بازنده

بـلــه !!! اتفاقا تمام این صفات رو داره :دی دزدیدن اون خانوم دکتر توی AC پس چی بود ؟! اینقدر قاطیه که افراد خودش هم بهش اعتماد ندارن :دی

بازنده نیست ؟!!!!! توی کل بازی این داشت شکست میخورد :دی =)) حتی افراد خودش هم بسته بودنش به یه میله و ولش کرده بودن :دی

این کجاش دکتره ؟! یه زمانی یه مدرکی گرفته که معلوم نیست از کدوم دهاتی فارغ التحصیل شده :دی درجا هم زد و جوکر فریبش داد ، الان هم که دیگه یه جغ جغه روانیه :دی

کی بود میگفت کیتی کت با اختلاف 20 رای میبره؟!
yahoo_78.gif
biggrin1.gif

ها ؟! :دی من که یه همچین چیزی یادم نمیاد
yahoo_65.gif
:دی

آخرین ویرایش:
ای جااااان ... نتیجه نظرسنجی رو ...
کی بود میگفت کیتی کت با اختلاف 20 رای میبره؟! :-j:دی

Batman-Arkham-City-Lockdown-Harley-Quinn.jpg
فقط Harley Quinn
از قیافش خیلی خوشم میاد:d صدای باحالی هم داره! (نمیدونم چرا شخصیت منفی ها رو همیشه بیشتر دوست دارم)

بابا لازم نیست برای شناسوندن کت وومن انقدر توضیح بدید که در یک کلمه میشه صفاتش رو بیان کرد دی

کت وومن = گارفیلد

چیزی که ما از این گربه ها (چه زن چه مرد) میبینیم :
35802649175130075029.jpg

چیزی که واقعاً هستن :
04794746333846805701.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or