X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب کول که توی یه داستان کلیشه ای چپونده نشده دی از دل کمیک اومده بیرون همین تضمینش میکنه دی
البته پروتوتایپ همچین هم بی ایراد نیست دی مثلاً یه جا این الکس می خواد بره اون زنه یادم نیست دوست دخترشه کیشه از خونه بیاره بیرون که دور خونه فکر کنم محاصره شده بود ! بعد پا میشه میره پایگاه نظامی بعد از دو ساعت ژانگولر بازی یه فرمانده رو خفت می کنه طرف رو میکشه شبیه اون میشه بعد یه تانک میدزده با تانک میره دم خونه شهر رو به خاک و خون میکشه تا طرف رو از خونه بیاره بیرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد با این همه قدرت چرا خیلی راحت همونجا با یه شکل دیگه پا نمیشه بره توی خونه و طراف رو ببره بیرون معلوم نیست دی

اتفاقا سر این قسمت من هم کلی حرص خوردم :دی اما این برمیگرده به نوع روایت داستان :دی روایتش نادرسته و یه سری منطقی رو طی نمی کنه :دی
البته از نظر من الکس باید هدف دیگه ای از این کارش داشته باشه

:dبه الکس رای میدم...چون باهاش میرفتم بالای ساختمون بعد میکوبیدم به زمین!با این کار یه جوری ناراحتی هام رو خالی میکردم:))

---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:51 PM ارسال شده بود ----------

الان دقیقا تو این تاپیک باید چه کار کنیم؟:-/

باید از بین شخصیت هایی که اون بالاس یکی رو انتخاب کنی..بعدشم بحث کنی:d

من به الکس را دادم....شاید در شماره دوم این بازی تمام خاطراتم رو با الکس خراب کردن ولی هیچ وقت شماره اول یادم نمی رود
دلایل برای رای دادن به الکس1-قدرت بی نظیر تغیر شکل دادن او...2-پرش های فوق زیبای الکس که کمتر در بازی های امروز دیده می شود3-اگه جزو ابر قهرمان ها بگذاریمش بعد از بتمن نفر دوم است..4-ابهت عالی او که در شماره دوم بازی تنها چیزی که همراه الکس است همین ابهتش هست.

اتفاقا سر این قسمت من هم کلی حرص خوردم :دی اما این برمیگرده به نوع روایت داستان :دی روایتش نادرسته و یه سری منطقی رو طی نمی کنه :دی
البته از نظر من الکس باید هدف دیگه ای از این کارش داشته باشه
دلیلش کمبود چیزی به نام عقله (شوخی) دی
اون سقوط ازاد ها از بلندترین برج ها و خوردن به زمین و کُنفَیَکون کردنِ تمام چیزایی که اطرافته !! :d
:dبه الکس رای میدم...چون باهاش میرفتم بالای ساختمون بعد میکوبیدم به زمین!با این کار یه جوری ناراحتی هام رو خالی میکردم:))
اینفیموس زدین ؟ دی رفتن به بالای هر چیزی + ضربدر + مربع دی یادمه زمان اینفیموس 1 که از قضا همسال با پروتوتایپ هم عرضه شده بود یه سری از سایت ها از یه برج خیلی بلند که توی بازی بود به چیز ریزون افتاده بودن دی بی نهایت بلند بودن اون برج که پروتوتایپ خوابش رو هم ببینه یه طرف دراو دیستنس ـش هم یه طرف دی
--------------------------
اگر اینطور که دوستان میگن قابلیت های طرف توی بازی نکات مثبت باشه پس :
قابلیت خوندن ذهن و حتی دنبال کردنش از طریق لمس کردن طرف ! (نیازی نیست طرف رو به فا* بدین تا به DNA ـش دسترسی داشته باشید دی)
شخصیتی کاملاً مردمی و با مردم نه علیه مردم (گود ورژن)
انواع سقوط به دلخواه شما دی
قابلیت بلند کردن اجسام
قابلیت ایجاد گرد باد
احضار رعد و برق
قابلیت انتخاب مثل یک انسان نه خود مختار مثل یک روبات
قابلیت راه انداختن وسایل برقی !!!
پرتاب نارنجک دست ساز برقی دی
لذت بخش ترین کار دنیا توی این سبک بازیها => اسکی رفتن روی سیم های برق و ریل های راه آهن !
$Let's Kick Some As اشاره به اون بیلبیلک کول دی
و ...
71255968059796246852.jpg

آخرین ویرایش:
اصلا نحوه به وجود اومدن الکس هم بیشتر به واقعیت میخوره تا کول
الکس رو دستگیر کردن ، روش آزمایش انجام دادن تا شده این ! ولی کول رفته یه جایی ، یه بمب منفجر شده و ایشون قدرت های بابا برقی رو تصاحب میکنه !
نه جدا یکی لطفا بیاد برای من علت اینکه چرا کول توی اون انفجار قدرت گرفت رو واسه من توضیخ بده !

الکس غیر مختار نبود که ! بود؟!
I dont think so
غیر مختار منظورم انتخاب کردن یا نکردن الکس نبود بیشتر اون بخش ماشین کشتارش منظورم بود دی
اصلا نحوه به وجود اومدن الکس هم بیشتر به واقعیت میخوره تا کول
الکس رو دستگیر کردن ، روش آزمایش انجام دادن تا شده این ! ولی کول رفته یه جایی ، یه بمب منفجر شده و ایشون قدرت های بابا برقی رو تصاحب میکنه !
نه جدا یکی لطفا بیاد برای من علت اینکه چرا کول توی اون انفجار قدرت گرفت رو واسه من توضیخ بده !
همین رو کم داشتیم دی الان کدوم آزمایشاتی توی دنیای واقعی می تونه یه آدم رو اون جوری کنه ؟ بگو چون منم می خوام برم اونجوری بشم دی
کول رو توی داستان کامل توضیح دادم اصلاً روی مُچ گیری این تیکه حساب نکن که اون Ray Sphere (اسمش رو یاد گرفتی ؟ دی) ربطی به الان نداره برای آینده ـس خودت می فهمی بعد از خوندن داستان ! دی کلاً سعی کنید داستان پروتوتایپ رو با اینفیموس در نندازید دی

درود ...
حالا مثلا دور همی نشستیم با برو بچ می شه الکس و کول رو با هم مقایسه کرد چون کرکتر دیزانینگ جفتشون خوبه ، اما دو تا بازی رو بخوایم با هم مقایسه کنیم
20071814297511880554.jpg
...
پروتوتایپ شبیه یه جک می مونه . داستان پروتوتایپ رو که احسان نوشت من تو یکی دو جمله خلاصه می کنم .

الکس خطاب به نامزد (جی اف ، هر چی حالا !) ـش در حالی که دور تا دور ساختمون رو ارتش محاصره کرده :

همین جا وایستا ، من برم پایگاه ارتش رو نابود کنم بر میگردم با تجهیزاتش تو رو از اینجا نجات می دم !

داستانی که پلاتش این باشه ، فکر می کنم اصلا راجع بهش حرف نزنیم بهتره . اگر از من بپرسه کسی بدترین داستان تاریخ بازی ها رو چی داره ، من توی عناوینی که تا الآن عمرم بازی کردم بدون شک رای رو می دم به پروتوتایپ :دی !
شما تصور کن ، سوپر ماریو در مقابل این بازی داستانش "خوشه های خشم" جان اشتاین بک حساب می شه .
توی inFAMOUS بخصوص شماره دوم ما هیچ چیز الکی و بی دلیلی نداشتیم ؛ بخصوص پایان EVIL ـش که بنظرم شاه کار بود . بقول احسان کلا کل داستان نندازیم :) :دی!

به نظرم مقایسه اشتباهه چون 60-70% کسایی که به الکس مرسر رای دادن نه infamous1 رو بازی کردن نه2 رو با این حال حضور فعالی در بحث دارن.:d
من خودم به الکس مرسر رای میدم چون قابلیت هاش بهتر بود ولی در مقایسه 2 بازی اینفیموس یک سرو گردن از پروتوتایپ بالاتره به خصوص توی نسخه دومشون که دیگه واقعا قابل مقایسه نیستن:d

کلن پروتوتایپ تو چه زمینه ای از اینفیموس شاخ تره ؟ گیم پلی , گرافیک یا داستان ؟ کدوم ؟
سطح اینفیموس میاد پاییین با این مقایسه.

دوستان اینفیمِس هست ، چون اون فیمِسه ، به طبع اینم میشه اینفیمِس ، البته همین که اینفاموس تلفظ نمیشه خودش سجده شکر میطلبه .

دوستان اینفیمِس هست ، چون اون فیمِسه ، به طبع اینم میشه اینفیمِس ، البته همین که اینفاموس تلفظ نمیشه خودش سجده شکر میطلبه .

از قدیم گفتن فارسی را پاس بداریم , نه انگلیسی را دی مثلاً ares میشه اِریز ولی توی فارسی آرس رایج ـه حالا لازم نیست خودمون رو جر بدیم برای گفتن اِریز دی همینطور مثل خیلی از اسم ها یا کلمات دیگه دی این بستگی داره داریم عامه ی فارسی حرف میزنیم یا رسمی و با تلفط خاص اون زبان دی
پ.ن : صفحات قبل یکی از بچه ها می گفت بی نامو* دی

اگه بخوایم از نظر بازی مقایسه کنیم معلوم هست که اینفاموس از پروتوتایپ بهتر است . پروتوتایپ 1 تنها موفقیتی که داشت بنظرم بخاطر شخصیت وقدرت های او بود که در پروتایپ 2 همه این ها نابود شده بودند.ولی اینفاموس از لحاظ گیم پلی وشخصیت وگرافیک عالی بود.پس.................ولی الان بحث سر خود شخصیت ها است. که به نظر من الکس کاملا یک شخص فوق العاده است.:)

دلیلش کمبود چیزی به نام عقله (شوخی) دی

اینفیموس زدین ؟ دی رفتن به بالای هر چیزی + ضربدر + مربع دی یادمه زمان اینفیموس 1 که از قضا همسال با پروتوتایپ هم عرضه شده بود یه سری از سایت ها از یه برج خیلی بلند که توی بازی بود به چیز ریزون افتاده بودن دی بی نهایت بلند بودن اون برج که پروتوتایپ خوابش رو هم ببینه یه طرف دراو دیستنس ـش هم یه طرف دی
--------------------------
اگر اینطور که دوستان میگن قابلیت های طرف توی بازی نکات مثبت باشه پس :
قابلیت خوندن ذهن و حتی دنبال کردنش از طریق لمس کردن طرف ! (نیازی نیست طرف رو به فا* بدین تا به DNA ـش دسترسی داشته باشید دی)
شخصیتی کاملاً مردمی و با مردم نه علیه مردم (گود ورژن)
انواع سقوط به دلخواه شما دی
قابلیت بلند کردن اجسام
قابلیت ایجاد گرد باد
احضار رعد و برق
قابلیت انتخاب مثل یک انسان نه خود مختار مثل یک روبات
قابلیت راه انداختن وسایل برقی !!!
پرتاب نارنجک دست ساز برقی دی
لذت بخش ترین کار دنیا توی این سبک بازیها => اسکی رفتن روی سیم های برق و ریل های راه آهن !
$Let's Kick Some As اشاره به اون بیلبیلک کول دی
و ...
71255968059796246852.jpg

اره جفت شماره هاشم زدم :d
قرار نشد تک تک اسلحه هارو نام ببریم که
اگه اینطوره اینو داشته باش:
کول میتونست هلیکوپتر رو روی هوا هایجک کنه؟
میتونست اون کلّه تانک رو جدا کنه بکوبه تو سره خوده تانک ؟؟
میتونست یه شلاق بچرخونه 500 نفر رو از وسط نصف کنه ؟؟؟ :d
ماشین بلند کردن cool تر هست یا با اون مُشت بزرگش نفربر رو درجا منفجر کردن؟؟؟ :d
تازه الکس میتونست از اسلحه های دشمنا بر ضد خودشون استفاده کنه !! به جز توانایی های خودش
استفاده از انواع هلیکوپتر ها و تانک و نفر بر ....
بحث بیشتر سلیقه ایه ;)

---------- نوشته در 10:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

کلن پروتوتایپ تو چه زمینه ای از اینفیموس شاخ تره ؟ گیم پلی , گرافیک یا داستان ؟ کدوم ؟
سطح اینفیموس میاد پاییین با این مقایسه.
عزیز کجای نظرسنجی نوشته مقایسه ی گرافیک یا داستان یا گیم پلی؟؟ :d
نوشته مقایسه الکس و کول
مقایسه ی دو کاراکتر هیچ ربطی به بازیش پیدا نمیکنه !!
فرضا میگی مقایسه کریتوس با فلان، شما دیگه نمیگی کریتوس مورتال کامبت یا GOW !! میگی کریتوس ;)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or