X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
3 بار نسخه یک رو تموم کردم حتی یه بار هم با لیارا رومنس نداشتم :دی یه بار شپرد رو پاک نگه داشتم دوبار هم با اشلی ... :-" :دی

منم فقط نسخه اول با لیارا رومنس داشتم,دومی با میراندا!!:>
سوم هم در انتخابی سخت میراندا رو به لیارا ترجیح دادم!!:d

واسه تولد خانم دکتر .... باید چند تا شمع باید روی کیک بزارن !؟
اگه هم میخوان شمع عددی بزارن سن خانم دکتر چقدر بود ؟ فکر کنم باید از دوره دوم زمین شناسی شروع به شمردن کنند !

بابا پیرزن دیگه تولد میخواد چکار :دی یه پاش لب گوره :دی

لیارا که هنوز جوونه,خیلی بهتر از اون تالی سوسول هست که حتی جایی غیر از سیارشون نمیتونن لباس و ماسکشون رو در بیارن که خدایی نکرده مریض نشن!!:|:d

لیارا که هنوز جوونه,خیلی بهتر از اون تالی سوسول هست که حتی جایی غیر از سیارشون نمیتونن لباس و ماسکشون رو در بیارن که خدایی نکرده مریض نشن!!:|:d

به این میگن لطافت :دی در ضمن Tali توی نورماندی هم لباس خودش رو در میاره فقط چشم بصیرت میخواد :دی ( رومنس با شپرد )

خیالتون رو در یک کلام راحت کنم زن کچل به درد نگاه کردن هم نمی خوره چه برسه به باقی قضایا دی

خیالتون رو در یک کلام راحت کنم زن کچل به درد نگاه کردن هم نمی خوره چه برسه به باقی قضایا دی

خب بهتر از يه زن هست كه كل چهره و دماغ و دهن و مو همش تو يه حباب شيشه اي هست ;;):d

لیارا هنوز اول جوونیشه خودتم میدونی علی:d(یکی از ویژگیهای خوبشم همینه:d)

اتفاقا کسی که یه پاش لب گوره تالیه نه لیارا:d

---------- نوشته در 12:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:42 PM ارسال شده بود ----------

از یه زن لامپ و شیشه ای که بهتره >:)

از یه زن لامپ و شیشه ای که بهتره >:)

خب بهتر از يه زن هست كه كل چهره و دماغ و دهن و مو همش تو يه حباب شيشه اي هست ;;):d

خب کچل بودن اون پرمیوم یوزر یه امر بدیهیه ولی تالی با لامپ و شیشه و هر چی دیگه نمیشه چهره و موهاش رو کتمان کرد دی اون محافظم واسه اینه نامحرما نگاه نکن چهره شخصیه آقا شخصی برای هواداراش احترام قائله فقط واسه اونا رو می کنه دی

ها همین اینکه اون یه اختاپوس هست برای رای ندادن بهش کافی بید:d
همین نقاب شیشه ای نشون از مرموزیتش هست.:>

اولا ببخشید دوستان کی گفته لیارا جون کچل است نوع موهاش دم اسبی است یکم تحقیق کنید !!

و
خوب خوبه که تا 100 سالگیت یک دختر جوون و برای ........... خوشاندام و با انرژی باقی میمونه

بهتر از اینکه تا 200 سالگیت خانم تو لامپ باشد

خب دوستان برای نظرسنجی بعدی نظرات خودتون رو اعلام کنین

آتوسا هنوز 3 روز مونده :دی

===============

بشتابید و به قهرمان واقعی مبارزه در مقابل Reaper ها رای دهید ، این هم از افتخاراتش در نسخه 2 :دی

Tali_Zorah_vas_Normandy_2_wide_by_Melasfatum.jpg

آتوسا هنوز 3 روز مونده :biggrin1:
می دونم برای همین گفتم
یکم زودتر نظراتتون رو بگین که ما هم فعالیتمون رو یه ذره مثبت کنیم ، داستانی ، سنارویویی ، بیوگرافی چیزی در مورد شخصیت های جدید بنویسیم :دی یه وقت بقیه نگن موسس تاپیک خودش هیچ کار مثبتی انجام نمیده :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or