همانا به جُرگه رستگاران پیوستید و ورودتون رو خوش آمد میگم!به شخصه با تمام احترامی که به لیارا قائلم اما دلم پیش تالیه !
سخت بود اما به تالی رای دادم ..
الان به این میگن احتلاف کم !:d17تــــــــــــا:d
لیارا (احساس نفرت، خوشحالی، اعتماد که از ترکیب منطق و احساس هست)
تالی (یه لامپ و یه شیشه چجوری میخواد از خودش احساسات در ور بکنه:d)
اگه کار حرف زندن و موقعیت باشه که لیارا چندین قدم جلو تره
نژاد که دیگه ترکونده (با تشکر از آریای عزیز):d
، با وجود اینکه میدونه امکان داره بمیره ولی بخاطر بودن با شپرد حاضره جونش رو به خطر بندازه >:d<من هی هیچی نمیگممیگما ؟! بگم ؟! بگم ؟!
تو مگه نسخه 3 رو بازی نکردی ؟!
ندیدی عجب نژاد ... هی حالا من خودم رو کنترل میکنم
در ضمن لقمان اون مریض شدن تالی هم نشون دادن استقامت و عشق تالی به شپرده، با وجود اینکه میدونه امکان داره بمیره ولی بخاطر بودن با شپرد حاضره جونش رو به خطر بندازه >:d<
عکس های احسان هم کاملا واقعی هستنزنده باد Tali
![]()
مجتبی جان همین عکس تالی و گروس یکی از زیباترین صحنه های Mass Effect 3 بود ، در ضمن همین موضوع نشون میده که تالی شخصیتی کاملا زنده تر نسبت به لیارا دارهاینم نمایی از روابط کاملا مشروع شپرد و لیارا!!
![]()
تالی رو بیخود به شپرد نچسبونین,دیگه همه میدونن تالی با گروس رابطه داره!!:d
![]()
ایول مجتبی!تالی رو بیخود به شپرد نچسبونین,دیگه همه میدونن تالی با گروس رابطه داره!!:d
خوب مچشو گرفتی!:d از همون اول میدونستم این تالی یه ریگی به کفششه !
مجتبی جان همین عکس تالی و گروس یکی از زیباترین صحنه های Mass Effect 3 بود ، در ضمن همین موضوع نشون میده که تالی شخصیتی کاملا زنده تر نسبت به لیارا داره
زیاد فرقی نمیکنه ، مهم اخلاقشونهو خیانت کار است :d
ولی از شوخی بگذریم هردو شخصیت های قابل احترامی هستند و یک نکته جالب شخصا میپرسم تو دوست داری با یک زن دکتر یا یک زن مهندس رابطع داشته باشی
تالی که مهندسه
لیارا هم دکتر
مجتبی جان همین عکس تالی و گروس یکی از زیباترین صحنه های Mass Effect 3 بود ، در ضمن همین موضوع نشون میده که تالی شخصیتی کاملا زنده تر نسبت به لیارا داره
مسلما چون مطمین بودن درصد رومانس با لیارا خیلی بیشتر از تالی هست همچین صحنه ای رو واسه تالی درست کردن نه لیارا,که البته عالی هم بود!
احتمالا خودشون هم میدونستن لیارا رو محبوبتر خلق کردن!!:d
احیانا از دوره کرتاسه شروع میشن این نژاد (ستاد تخریب دشمن)واسه تولد خانم دکتر .... باید چند تا شمع باید روی کیک بزارن !؟
اگه هم میخوان شمع عددی بزارن سن خانم دکتر چقدر بود ؟ فکر کنم باید از دوره دوم زمین شناسی شروع به شمردن کنند !