X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به شخصه با تمام احترامی که به لیارا قائلم اما دلم پیش تالیه !
سخت بود اما به تالی رای دادم ..

زیبا ولی سخت ، خشن اما بی باک = ویژگی های تالی
زنده باد تالی و رای دهندگان به او !

الان به این میگن احتلاف کم !:d17تــــــــــــا:d
لیارا (احساس نفرت، خوشحالی، اعتماد که از ترکیب منطق و احساس هست)
تالی (یه لامپ و یه شیشه چجوری میخواد از خودش احساسات در ور بکنه:d)
اگه کار حرف زندن و موقعیت باشه که لیارا چندین قدم جلو تره
نژاد که دیگه ترکونده (با تشکر از آریای عزیز):d

من هی هیچی نمیگم :دی میگما ؟! بگم ؟! بگم ؟! :دی تو مگه نسخه 3 رو بازی نکردی ؟! :دی ندیدی عجب نژاد ... هی حالا من خودم رو کنترل میکنم :دی

در ضمن لقمان اون مریض شدن تالی هم نشون دادن استقامت و عشق تالی به شپرده :x ، با وجود اینکه میدونه امکان داره بمیره ولی بخاطر بودن با شپرد حاضره جونش رو به خطر بندازه >:d<

عکس های احسان هم کاملا واقعی هستن :دی زنده باد Tali :دی

من هی هیچی نمیگم :دی میگما ؟! بگم ؟! بگم ؟! :دی تو مگه نسخه 3 رو بازی نکردی ؟! :دی ندیدی عجب نژاد ... هی حالا من خودم رو کنترل میکنم :دی

در ضمن لقمان اون مریض شدن تالی هم نشون دادن استقامت و عشق تالی به شپرده :x ، با وجود اینکه میدونه امکان داره بمیره ولی بخاطر بودن با شپرد حاضره جونش رو به خطر بندازه >:d<

عکس های احسان هم کاملا واقعی هستن :دی زنده باد Tali :دی

حس وفاداری که هر دوتاشون دارن :d
ولی لیارا . . . حالا خوبه خودت میدونی علی:d
هر رفتاری رو میشه از لیارا دید، حالا تالی . . .
البته من از اون لحظه ای که Shepard داشت سر میخود و میخواست دست تالی رو بگیره خیلی خوشم اومد خیلی باحال بود

اینم نمایی از روابط کاملا مشروع شپرد و لیارا!!
g4msiok5icqmoidworr8.jpg

تالی رو بیخود به شپرد نچسبونین,دیگه همه میدونن تالی با گروس رابطه داره!!:d
iw9qfl79c452s0wfa4t.jpg

اینم نمایی از روابط کاملا مشروع شپرد و لیارا!!
g4msiok5icqmoidworr8.jpg

iw9qfl79c452s0wfa4t.jpg
مجتبی جان همین عکس تالی و گروس یکی از زیباترین صحنه های Mass Effect 3 بود ، در ضمن همین موضوع نشون میده که تالی شخصیتی کاملا زنده تر نسبت به لیارا داره

ایول مجتبی!:)) خوب مچشو گرفتی!:d از همون اول میدونستم این تالی یه ریگی به کفششه !
73564433972697487863.jpg
مدل بدن و چهره لیارا از روی بازیگر و مدل 23 ساله Jillian Murray ساخته شده ...
65965727338427129256.jpg
77579251570190424454.jpg

خانم Ali Hillis هم با صداش به این شخصیت جان بخشیده
28982850437140601378.jpg

خانم Ash Sroka هم صدای تالی رو اجرا کرده
26642950609176553910.jpg

مجتبی جان همین عکس تالی و گروس یکی از زیباترین صحنه های Mass Effect 3 بود ، در ضمن همین موضوع نشون میده که تالی شخصیتی کاملا زنده تر نسبت به لیارا داره

و خیانت کار است :d

ولی از شوخی بگذریم هردو شخصیت های قابل احترامی هستند و یک نکته جالب شخصا میپرسم تو دوست داری با یک زن دکتر یا یک زن مهندس رابطع داشته باشی
تالی که مهندسه
لیارا هم دکتر

و خیانت کار است :d

ولی از شوخی بگذریم هردو شخصیت های قابل احترامی هستند و یک نکته جالب شخصا میپرسم تو دوست داری با یک زن دکتر یا یک زن مهندس رابطع داشته باشی
تالی که مهندسه
لیارا هم دکتر
زیاد فرقی نمیکنه ، مهم اخلاقشونه :دی در ضمن لیارا درسته بهش میگن دکتر ولی بیشتر یه محقق و دانشمنده

مسلما چون مطمین بودن درصد رومانس با لیارا خیلی بیشتر از تالی هست همچین صحنه ای رو واسه تالی درست کردن نه لیارا,که البته عالی هم بود!
احتمالا خودشون هم میدونستن لیارا رو محبوبتر خلق کردن!!:d

مسلما چون مطمین بودن درصد رومانس با لیارا خیلی بیشتر از تالی هست همچین صحنه ای رو واسه تالی درست کردن نه لیارا,که البته عالی هم بود!
احتمالا خودشون هم میدونستن لیارا رو محبوبتر خلق کردن!!:d

3 بار نسخه یک رو تموم کردم حتی یه بار هم با لیارا رومنس نداشتم :دی یه بار شپرد رو پاک نگه داشتم دوبار هم با اشلی ... :-" :دی

واسه تولد خانم دکتر .... باید چند تا شمع باید روی کیک بزارن !؟
اگه هم میخوان شمع عددی بزارن سن خانم دکتر چقدر بود ؟ فکر کنم باید از دوره دوم زمین شناسی شروع به شمردن کنند !

واسه تولد خانم دکتر .... باید چند تا شمع باید روی کیک بزارن !؟
اگه هم میخوان شمع عددی بزارن سن خانم دکتر چقدر بود ؟ فکر کنم باید از دوره دوم زمین شناسی شروع به شمردن کنند !
احیانا از دوره کرتاسه شروع میشن این نژاد (ستاد تخریب دشمن)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or