X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
می دونم برای همین گفتم
یکم زودتر نظراتتون رو بگین که ما هم فعالیتمون رو یه ذره مثبت کنیم ، داستانی ، سنارویویی ، بیوگرافی چیزی در مورد شخصیت های جدید بنویسیم :دی یه وقت بقیه نگن موسس تاپیک خودش هیچ کار مثبتی انجام نمیده :دی

آها از اون نظر :دی

==========================

طرحی زیبا از موجودی بی نظیر :x

tali__zorah_by_tala87-d30skfq.jpg

دوستان اگه میشه کریتوس در برابر بت من یا آرمور کینگ در برابر اسکورپین یا اسکات شلبی در برابر مامور 47 یا بیگ ددی در برابر آلما یا سفیروث در مقابل نوبوناگا اودا از اونیموشا یا لاراکرفت در مقابل کت وومن و ... کلی فکر دیگه دارم برای الان بسه:d با تشکر ;)

N V S

بنظر من نظرسنجی بعدی رو مورد پایین رو قرار بدید چون هم انیمه دوستان رو جذب میکند و هم بازی دوستان رو چون این نظرسنجی باحالی میشود و بسیار زیبا !!! {اگر دوستان موافقند؟}

NARUTO UZUMAKI
VS
SASUKE UCHIHA

29538016476087921251.jpg
[/URL][/IMG]

دوستان اگه میشه کریتوس در برابر بت من یا آرمور کینگ در برابر اسکورپین یا اسکات شلبی در برابر مامور 47 یا بیگ ددی در برابر آلما یا سفیروث در مقابل نوبوناگا اودا از اونیموشا یا لاراکرفت در مقابل کت وومن و ... کلی فکر دیگه دارم برای الان بسه:d با تشکر ;)

کریتوس رزرو شده و به شدت داره روش کار میشه دی فعلاً امکانش نبید دی

واسه اینکه خیلی از جو این نظرسنجی دور نشیم فعلا اینا رو داشته باشین!!
f2cc3b8c7cae.jpg

58069373993697531404.gif

حالا خودمونیم یکی بیاد خیلی خلاصه و کوتاه دلایل اصلی رای دادن به لیارا رو بگه ! چون ما که چیز خاصی توش ندیدیم دی واقعاً دلیل این همه رای به همچین موجود زشتی دقیقاً چیه ؟ تابعیت از جمع ؟ دی

با اجازه! به نظرم نظر سنجی بعدی این باشه:
توی یه مبارزه، کی برنده می شه؟ Dante or Bayonetta ؟؟؟!!!
Bayonetta_VS_Devil_May_Cry_by_oOFipsOo.jpg

192742.jpg

مرتضی جان فعلا بهتره از دانته استفاه نکنیم ، بزار نسخه جدید بیاد بعد :دی

آقا من یه پیشنهاد تقریبا نوستالژیک دارم :d
Age Of Empires VS Age Of Mythology
age_of_empires_front.jpg

به نظر من سائرون با داث وید از هم بهتره هم طرفدارهای ارباب حلقه ها میان اینجا هم طرفدارهای جنگ ستارگان!

بنظر من نظرسنجی بعدی رو مورد پایین رو قرار بدید چون هم انیمه دوستان رو جذب میکند و هم بازی دوستان رو چون این نظرسنجی باحالی میشود و بسیار زیبا !!! {اگر دوستان موافقند؟}

NARUTO UZUMAKI
VS
SASUKE UCHIHA

29538016476087921251.jpg
[/URL][/IMG]

با اینکه ناروتو برنده مطلق این نشر سنجی هست ولی حمایت میشه:d

با اینکه ناروتو برنده مطلق این نشر سنجی هست ولی حمایت میشه:d

مخالفم با حرف شما من خودم ساسوکه رو به ناروتو ترجیح میدم چون از استیل و منفی بودن ساسوکه خوشم میاد ولی ناروتو همیشه میخواد + باشد بدم میاد ازش من بهتون قول میدم 100% ساسوکه میبره {شاید هم ضایع شم:d/ولی اشکال نداره مهم بالا موندن تاپیک و همچنین لحضات فان داشتن است}
ولی توجه کردید کسی اینجا وقتی با نظر کسی مخالف است فش و توهین نمیکنه بلکه چند تا عکس و مطلب از شخصیت مورد علاقش میذاره و همچنین به دوست مقابل و غیر هم نظرش لایک هم میده واسه همین این تاپیک باحاله ..........

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or