X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

من از اون اول که وارد این تاپیک شدم دوست داشتم این تاپیک یه جورایی قانونمند بشه ! توش همه پرسی باشه ......
جالب تر باشه و پیشنهادات خودم رو هم دادم ........ اما گویا اینجا ناظم ها و مدیرها هم اسپم دلشون میخواد متاسفانه !
تاپیک خسته کننده و یکنواخت شده . از من گفتن بود دیگه خود دانید و مدیران !!

خیلی راحت میتونی تاپیکو ببندی دوست من ...!!!
این تاپیک از اول هینجوری بود و معروف شد ، امیدوارم همینجوری هم بمونه .
هیشکی هم اسپم نمیده ، همه در مورد کاراکتر مورد علاقه بحث میکنن ، همین....

نظر سنجی بعدی رو بزارین به نظر من : اسکورپیون در برابر ساب زیرو !

Mk_dc.jpg

احسان جان هنوز 6 روز از این نظرسنجی مونده، خیلی خیلی خیلی زوده که بخوایم در مورد نظرسنجی بعدی بحث کنیم :دی ;)

يك جمله ميگم اصلا قدرت انتخاب شخصيت نداريد اين همه شخصيت رفتيد سراغ چيا!

يك جمله ميگم اصلا قدرت انتخاب شخصيت نداريد اين همه شخصيت رفتيد سراغ چيا!
آقا مهدی میبخشید اینجوری میگم ولی بین صفحه های 296 تا 303 که داشتیم برای این نظرسنجی تصمیم میگرفتیم شما کجا بودید با نظرات گوهربارتون تاپیک رو نورانی کنید؟!:d اصولا فقط بلدید ایراد بگیرید!:p
آخه من نمیدونم کارکتر های مس افکت به این محبوبیت و دوست داشتنی رو چطور شما قبول نداری؟؟ ... :-/ هر جوری فکر میکنم نمی تونم دلیل منطقی پیدا کنم! :-?:-??

خب بالاخره رای من هم مشخص شد :دی
با توجه به علاقه ای که نسبت به نژاد Asari پیدا کردم و Lady liara هم از این نژاد هستند و دکتر هم هستند :دی
من به liara رای می دم

خب بالاخره رای من هم مشخص شد :دی
با توجه به علاقه ای که نسبت به نژاد Asari پیدا کردم و Lady liara هم از این نژاد هستند و دکتر هم هستند :دی
من به liara رای می دم

نــــــــــــــه !!! :دی آتوسا تو دیگه چرا :دی اصلا دلت میاد به این رای ندی ؟! ( این چهره واقعی تالیه کسانی که Mass Effect 3 رو بازی نکردن و نمیخوان براشون اسپویل بشه باز نکنند )

tali__zorah_by_trpbootan-d4stp84.jpg

آخرین ویرایش:
خب من هم به تالی رای دادم. با اینکه هیچ شناختی از هیچکدومشون نداشتم ولی چون از قیافه ی اون یکی خوشم نمیومد بهش رای ندادم :دی

لامصب مث هشت پایی میمونه که بازوهاشو داده باشه پشتش :|

آقا مهدی میبخشید اینجوری میگم ولی بین صفحه های 296 تا 303 که داشتیم برای این نظرسنجی تصمیم میگرفتیم شما کجا بودید با نظرات گوهربارتون تاپیک رو نورانی کنید؟!:d اصولا فقط بلدید ایراد بگیرید!:p
آخه من نمیدونم کارکتر های مس افکت به این محبوبیت و دوست داشتنی رو چطور شما قبول نداری؟؟ ... :-/ هر جوری فکر میکنم نمی تونم دلیل منطقی پیدا کنم! :-?:-??
من همیشه نظر خودمو میدم ولی خو بنا بر اتفاقات این چند روزه که دیدم دوست دارم همش انتقاد کنم .ایراد رو باید گرفت .این همه کرکتر شما چیز دیگه ای پیدا نکردید؟

با اجازه! ( این اولین پستم تو این تاپیک نیست اما می خوام از الان به صورت رسمی باهاتون باشم! البته اگه قابل بدونین!>:d)

من به تالی رای دادم چون فکر می کنم بهتر تو سری ME شخصیت پردازی شده. هیچ وقت یادم نمی ره که تالی به خاطر شپرد به نژادش پشت کرد و خونه ش شد نورماندی!
Tali Zohra of Normandy!
هیچ وقت اون لحظاتی که می رفتم اون پایین مایین های نورماندی و با تالی حرف می زدم و بهش دلداری می دادم یادم نمی ره.
تالی واقعا افسردست. من خیلی بیشتر از لیارا دوستش دارم. البته شاید دلیل این احساسم این باشه که اصلا وقت نذاشتم با لیارا آشنا بشم!:d

نــــــــــــــه !!! :دی آتوسا تو دیگه چرا :دی اصلا دلت میاد به این رای ندی ؟! ( این چهره واقعی تالیه کسانی که Mass Effect 3 رو بازی نکردن و نمیخوان براشون اسپویل بشه باز نکنند )

علی تو کجا چهره واقعی تالی رو دید که میگی این عکسشه؟؟؟
من دوبار بازی رو تموم کردم ولی هیچ جا چهرش رو نشون نداد!!!یه جا هم که داشت ماسکش رو بر میداشت سریع دوربین چرخید و ما ندیدیم!!!
نکنه حتما باید باهاش رومانس باشی که نشون بده!!

من دوبار بازی رو تموم کردم ولی هیچ جا چهرش رو نشون نداد!!!یه جا هم که داشت ماسکش رو بر میداشت سریع دوربین چرخید و ما ندیدیم!!!

DLC اومده بود که چهره واقعی تالی نشون میده :d
ولی با این کارا لیارا باز شاخ تره به قیافه نیست به شخصیت که لیارا بسی شاخ میباشد ;;)

دقیقا مجتبی :دی اگه دلت رو بدی بهش اون هم عکسش رو میده بهت :دی

دقیقا مجتبی :دی اگه دلت رو بدی بهش اون هم عکسش رو میده بهت :دی

حتما هم DLC میخواد یا همین نسخه اصلی هم رومانس باشی کافیه؟؟؟
لینک DLCش رو اگه داری میتونی واسم بفرستی,میخوام دانلود کنم چهرش رو ببینم!!
البته بازم میگما لیارا یه جیز دیگست!!:d

حالا لازم نیست برای دیدن چهره اش بری DLC دان کنی :دی فقط یه عکس بهت میده اینم عکسه ( البته خودم توی DLC باهاش رومانس نداشتم شاید چهره اش رو نشون بده :دی )

65110266258357440310.jpg

البته DLC رو دان کن چون خیلی پایان رو بهتر توضیح میدی و بعضی جاهاش هم تغییر کرده ، بروی توی گوگل بزن "دانلود DLC Extended Cut برای PC " راحت با لینک مستقیم پیداش میکنی :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or