X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آفرین احسان :دی دوستان بشتابید :دی

اینم گفتم حیف اون آخر صفحه جا بمونه برای همین پست قبلی رو ویرایش کردم و آوردمش اینجا ;)

===========================================

خب تصمیم گرفتم برای Tali هم مطلب هایی رو به صورت بخش بخشی بنویسم ، نمیدونم در کل چند بخش میشه ولی فعلا یه بخش از مطلب رو آماده کردم که براتون میزارم ;)

Tali زنی منحصر به فرد

54480564900386066994.jpg

شخصیتی با احساسات واقعی :

توی دنیای گیم شخصیت های زیادی اومدن و رفتن ، خیلی هاشون به راحتی فراموش شدند ولی بعضی هاشون تا سال ها در ذهن مخاطب باقی موندند ، حتی بعضی از اونها جاودانه اند و امکان نداره کسی اونها رو فراموش کنه ، چه چیزی این شخصیت ها رو جاودانه کرده ؟!

دنیای مس افکت پر از شخصیت های گوناگونه که هر کدوم از اونها اخلاقیات مخصوص خودشون رو دارن ، بعضی بسیار خشک هستن و سعی میکنند احساسات واقعی خودشون رو نشون ندن ، بعضی هاشون خجالتی اند ، بعضی پر حرف و بعضی بسیار آروم و کم حرف. مهمترین مشخصه یک شخصیت داشتن احساسات واقعی و باورپذیره ، فکر میکنید چرا شخصیت های بزرگی مثل The Boss هیچوقت فراموش نمیشند ؟! چون ما میتونستیم احساسات اون ها رو درک و باور کنیم ، چون شخصیت هاشون یک بعدی نیستن و مثل یک انسان واقعی دارای بعدها و احساسات مختلف هستند

برگردیم به Mass Effect و مقایسه دو شخصیت Tali و Liara ، همونطوری که اکثرا میدونیم Liara شخصیتی خجالتیه و نسبتا خشکه که علاقه شدیدی به شپرد داره ، من زیاد نمیخوام به شخصیت لیارا بپردازم پس سریعا میرم سروقت Tali.

Tali یکی از معدود شخصیت هاییه که مثل یک انسان واقعی احساسات مختلف و زیبایی داره ، توی نسخه دوم وقتی شپرد میاد باهاش حرف میزنه به دلیل علاقه اش به شپرد دست و پاش رو گم میکنه و حول میشه ، در نتیجه تند تند و پشت سر همدیگه حرف میزنه

اگه احساس کنه که شخصی میخواد به خودش یا دوستاش آسیب بزنه سریعا علیه شون اقدام میکنه ، همونطوری که توی نسخه دوم وقتی بقیه اعضای گروهش میخوان شپرد رو دور بزنند سریعا به شپرد اطلاع میده

مثل یه انسان واقعی به موقعش حسودی میکنه ، مثلا به شپرد میگه قبل از اینکه بخوای با من رابطه نزدیک ایجاد کنی و پا رو از دوستی فراتر بزاری باید تکلیفت رو با بقیه اعضای مونث گروه مشخص کنی

Tali در جاهای مختلف احساسات مختلفی از خودش بروز میده ، مثال هایی که بالا نوشتم بخش های خیلی جزیی از شخصیت زیبای Tali بود ، عصبانیت ، شرمندگی ، خوشحالی ، ناراحتی ، وفاداری ، مقاومت و ایستادگی ، دل شکسته شدن و عاشق شدن، Tali همه این حالات رو از خودش نشون میده و این موضوعه که باعث میشه مخاطب بتونه به خوبی با Tali ارتباط برقرار کنه و حتی بدون دیدن صورتش عاشق اخلاق اون بشه

Tali شخصیتیه مجازی با احساساتی واقعی که این موضوع اون رو در خاطر هوادارای مس افکت برای همیشه جاودانه میکنه

لیدیز اند جنتلمن دی رای رو بدید به tali و خلاص دی سلیقه ی شرق و غرب رو هم ارضا میکنه دی با ماسک جوابگوی سلیقه ی غربیه که بچه ها عکس گذاشتن دی اینم بدون ماسک ورژن شرق پسند دی

35205112600052701413.jpg

احسان جان زودتر اين عكشو ميزاشتي به تالي راي ميدادم...:d
پشيمونم كه به تالي راي ندادم...چه استيلي داره لامصب...عشق هست تالي...:-*

احسان جان زودتر اين عكشو ميزاشتي به تالي راي ميدادم...:d
پشيمونم كه به تالي راي ندادم...چه استيلي داره لامصب...عشق هست تالي...:-*

هی میگیم عجله نکنید برای همیناس دیگه دی

خب دیگه یه ذره سرعتم بیشتر بود :biggrin1: ای خائن :biggrin1: کیان اولین قدم رو که بدجوری اشتباه برداشتی :biggrin1: این Aria ـست نه لیارا :biggrin1:
بد سوتی دادم علی!:d تقصیر طراحشه!:p اصلا خوب نکشیده!!!:d
رأی ما فقط خانم دکتر!... با اینکه 106 سال سنشه ولی خیلی خوب مونده و هنوز اول جوونیشه!:d تو این همه سال کلی تجربه و علم و دانش کسب کرده ، تالی با 24 سال سن باید بره جلوش بوق بزنه!!:p:d .... کلا با Asariها خیلی حال میکنم، نژادشون تو کهکشان خیلی بلند مرتبه و با کلاس هستن و از احترام خاصی برخوردارن
بر عکس از Quarianها اصلا خوشم نمیاد! سر اون تصمیم سرنوشت ساز توی نسخه سوم ...
... طرف Gethها رو گرفتم و زدم همشون رو ترکوندم! خیلی حال داد!:d همونجا بود که با Tali برای همیشه بای بای کردم:-h
بچه ها مشتی عکس و گیف تبلیغاتی از لیارا رسیده!:d فقط به خاطر سنگین نشدن بیش از حد صفحه باقیش رو تو صفحه های بعدی میزارم..
64310472484616514169.png

65977672795802516334.jpg

09368594962748884347.jpg

68502864566183866357.jpg
40031860813327398663.jpg

... Right now, There's no place I'd rather be
54306747833521526148.gif

با هر نیگاهش کلی حرف ناگفته داره برات!:x
86896539929390889517.gif

آخرین ویرایش:
درود

موجودی رو نمی‌بینم که توانایی رقابت با بانو Liara رو داشته باشه. سلامتیه هر چی Asari یه بزن زنگو :d

59617280060385433815.jpg

اصلاً نگاه نافذش آدمو شیدا میکنه، لاکردار :d

پ.ن: احسان خان با عکسای مشکل دار رأی نخر:d

میگم میخوای نظرسنجی رو ادامه ندیم ؟ این طوری سنگین تره ها اختلاف از اینی که هست بیشتر نمیشه :))
من که مس افکت 3 رو فقط بازی کردم از لیارا خوشم اومد چون موقع ناامیدی شپرد بهش امید داد و دلداریش میداد این تالی هم که دلم نیومد بزارم بمیره به خاطر همین یکی از قوی ترین فلیت هارو نابود کردم و اعصابم خیلی ریخت به هم البته می شد یه کاری کنی که جفتشون نجات پیدا کنن اما باید 1 و 2 رو هم بازی می کردی که من نکرده بودم

آخرین ویرایش:
زنده باد تالی وهر کی که به تالی رای بده !
من خودم دهمین رای رو برای تالی انداختم !

خب برگشتم که جارو کنم با یه مشت فن ارت از تالی!
=================================
وقتی تالی چهره واقعیشو نشون میده.....
ترس بر همگان میچربد!!!
8qvt9pddues4arcz3vv7.jpg
تالی،جز. دسته Assassin های کهکشانی هستش:
8ryf89cj0ttbh44u.jpg
و اما! قیافه-ش اون بچه مثبتی که فکر میکنین نیست!
mykgx58qhu6hbsmapo1.jpg
ورژن دوم تالی!
ojtajsn1xziyemtq8wkl.jpg
واقعا اون اختاپوس اصلا قابل قیاس نیست!
این به این بچگی اومده توی یه جنگ خطرناک! اون که دیگه پاش لب گوره!:d/:)

ما نفهمیدیم اینجا باید بر اساس چه چیزی به کاراکتر رای بدیم ؟!! از روی قشنگی و استایلشون ؟!
یا اینکه هرکی الکی عشقش کشید و خواست اسپم بده بیاد رای بده و یک کدوم رو همینجوری انتخاب کنه !!؟

ما نفهمیدیم اینجا باید بر اساس چه چیزی به کاراکتر رای بدیم ؟!! از روی قشنگی و استایلشون ؟!
یا اینکه هرکی الکی عشقش کشید و خواست اسپم بده بیاد رای بده و یک کدوم رو همینجوری انتخاب کنه !!؟
هر کس به هرکی عشقش کشید رای میده
سوال کردن نداشت دیگه........
اسپم هم کسی نداده و نخواهد داد.اینجا مدیرا و ناظما روش نظارت دارن.
بچه ها هم حول شخصیا ها با هم بحث میکنن

ببینین چه چهره معصومی داره,اصلا دله آدم رو میلرزونه!!:d
73b00ab99487.jpg

البته پاش بیوفته چیزی تو قدرت biotic کم نداره,هرچی باشه دختر Benezia هست!!
on95bnvrl98geezdjuq.jpg

آخرین ویرایش:
هر کس به هرکی عشقش کشید رای میده
سوال کردن نداشت دیگه........
اسپم هم کسی نداده و نخواهد داد.اینجا مدیرا و ناظما روش نظارت دارن.
بچه ها هم حول شخصیا ها با هم بحث میکنن
من از اون اول که وارد این تاپیک شدم دوست داشتم این تاپیک یه جورایی قانونمند بشه ! توش همه پرسی باشه ......
جالب تر باشه و پیشنهادات خودم رو هم دادم ........ اما گویا اینجا ناظم ها و مدیرها هم اسپم دلشون میخواد متاسفانه !
تاپیک خسته کننده و یکنواخت شده . از من گفتن بود دیگه خود دانید و مدیران !!​

من از اون اول که وارد این تاپیک شدم دوست داشتم این تاپیک یه جورایی قانونمند بشه ! توش همه پرسی باشه ......
جالب تر باشه و پیشنهادات خودم رو هم دادم ........ اما گویا اینجا ناظم ها و مدیرها هم اسپم دلشون میخواد متاسفانه !
بله
اوایل ایجاد این تاپیک،تعداد بچه هایی که شرکت میکردن بسیار کم بود و بدون اینکه نظر بچه ها رو بخواییم،نظر سنجی میگذاشتیم.3-4 نظر سنجی اینجوری پیش رفت
اما از اون موقع به بعد نظرات بچه ها رو انتخاب میکردیم و هر کدوم رو که بیشتر باهاش موافق بودن رو در نظر میگرفتیم
اینم در نظر داشته باشین ما مبنای انتخابامون رو لایک در نظر نمیگیریم.
تاپیک مال من نیست اگرچه پیشنهادش مال من بود. صاحب تاپیک قوانین رو توی پست اول آپدیت میکنه.
به پست اول مراجعه کنین

خوب آقا علی شما چند تا از اون پیشنهاداتون رو به ما هم بگید تا بلکه این تاپیک از یکنواختی در بیاد ، اینجا همیشه از پیشنهادات سازنده طرفداری میشه:) اما مطمئن باشید اگه اینجا مکان کسل کننده ای بود تا حالا 300 صفحه جلو نرفته بود:d اسم تاپیک هم معلوم X Vs. Y ... شما به هر دلیل شخصی ممکن که از یک کارکتر خوشت میاد اعم از طراحی ظاهری،تاریخچه و سرگذشتش،قابلیت ها و توانایی هاش و کلا اون حسی که نسبت به کارکتر مورد علاقت داری میای و بهش رأی میدی...
بعد من نمیدونم شما چطور میگید اینجا همه پرسی نیست! هر دفعه فقط حدود یک هفته نظرسنجیه که نظرسنجیه بعدی رو چی بزاریم!:d مطمئنا نمیشه هر دفعه همه رو راضی نگه داشت ولی معمولا اکثرا با نظرسنجی هایی که گذاشته میشه موافقن

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or