X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تام کدوم بود جری کدوم بود؟یکی یاد آوری کنه من رای بدم:دی

تام:گربه

جری:موش

250px-TomandJerryTitleCardc.jpg

کلا جریان تاپبک با این نظر سنجی دگرگون شد :d

تام کدوم بود جری کدوم بود؟یکی یاد آوری کنه من رای بدم:دی

متاسفانه بيوگرافي خيلي سنگين هست و فكر نكنم تا چند روز اينده بتونم بزارم تو تاپيك ولي سعي خودم رو ميكنم هرچه سريعتر بزارم تا بچه ها اشنا بشن با اين دو شخصيت >:d;)

:d

آخه من بهتون چی بگم
همونو می خواستین ؟! که مسخره بازی بشه ؟!
پفک و چیپس و اینا چیه آخه ؟!
دوستان گفتن یه چیزی بزاریم برا فان ، حالا خوب شد ؟!
گفتم بزارید تا 2-3 هفته تاپیک آف باشه بعدش دوباره کار رو جدی شروع می کنیم
بسه دیگه مزه پراکنی نکنین
خودتون خواستید

خدا وکیلی این همه آیتم جذاب برای نظرسنجی وجود داره .......

من نمیدونم چرا همه میخوان از چیزهای ناشناخته استفاده کنن !

به نظر من بعد از تموم شدن هر نظرسنجی به مدت 24 ساعت به کاربرها وقت داده بشه
تا هرکسی بیاد پیشنهاد خودشو برای نظرسنجی جدید ارائه بده .....

بعد از اون 24 ساعت یه 24 ساعت دیگه به کاربر ها وقت بدیم که نظرشونو فقط در مورد پیشنهاد های داده شده بگن !

به این ترتیب یه نظرسنجی اکثریت پسند توی تاپیک گذاشته میشه و مهم اینه که اکثریت راضی باشن !

با منم منم کردن ها هیچی درست نمیشه !

خدا وکیلی این همه آیتم جذاب برای نظرسنجی وجود داره .......

من نمیدونم چرا همه میخوان از چیزهای ناشناخته استفاده کنن !

به نظر من بعد از تموم شدن هر نظرسنجی به مدت 24 ساعت به کاربرها وقت داده بشه
تا هرکسی بیاد پیشنهاد خودشو برای نظرسنجی جدید ارائه بده .....

بعد از اون 24 ساعت یه 24 ساعت دیگه به کاربر ها وقت بدیم که نظرشونو فقط در مورد پیشنهاد های داده شده بگن !

به این ترتیب یه نظرسنجی اکثریت پسند توی تاپیک گذاشته میشه و مهم اینه که اکثریت راضی باشن !

با منم منم کردن ها هیچی درست نمیشه !

نمیدونم در جریان هستی یا نه ولی برای این نظر سنجی،الان 3 هفته هست که بچه ها دارن نظر میدن;)
تام درسته اغلب می بازه ولی یه بازنده همیشه امید داره که بالاخره یه روزی می بره , جری درسته اغلب می بره ولی یه برنده همیشه از این می ترسه که یه روزی برسه که بُرد رو با باخت عوض کنه ! زندگی با امید والاتر از زندگی با ترس ـه !
برین تو بهر جمله ی حماسی (شکلک خنده)
احسان جون از شدت حماسی بودن،اشک شوق توی چشمام جمع شده! نمیتونم تحمل کنم!:((

آخرین ویرایش:
آخه من بهتون چی بگم
همونو می خواستین ؟! که مسخره بازی بشه ؟!
پفک و چیپس و اینا چیه آخه ؟!
دوستان گفتن یه چیزی بزاریم برا فان ، حالا خوب شد ؟!
گفتم بزارید تا 2-3 هفته تاپیک آف باشه بعدش دوباره کار رو جدی شروع می کنیم
بسه دیگه مزه پراکنی نکنین
خودتون خواستید
ما که خودمون چند نفر (+خودت) از اول مخالف این تیپ نظر سنجی و رفتن توی دنیای کارتون و کلاً هر چیز به جز بازی بودیم ! همه هی اصرار می کردن این نظر سنجی رو بذاریم از طرفی به دست سرنوشت شرایط جوری شد که گذاشتیم ! اون موقع به حرف ما ایمان نداشتن حالا دارن نتیجه رو به عینه میبینن ! خب بد هم نشد حداقل از این به بعد می تونن بیشتر به نظراتمون اعتماد کنن دی
---------------
بگذریم !
تام درسته اغلب می بازه ولی یه بازنده همیشه امید داره که بالاخره یه روزی می بره , جری درسته اغلب می بره ولی یه برنده همیشه از این می ترسه که یه روزی برسه که بُرد رو با باخت عوض کنه ! زندگی با امید والاتر از زندگی با ترس ـه !
برین تو بهر جمله ی حماسی (شکلک خنده)
احسان جون از شدت حماسی بودن،اشک شوق توی چشمام جمع شده! نمیتونم تحمل کنم!
yahoo_20.gif
دیگه نه انقدر (شکلک خنده)

آخرین ویرایش:
نمیدونم در جریان هستی یا نه ولی برای این نظر سنجی،الان 3 هفته هست که بچه ها دارن نظر میدن;)

خب همینش بده دیگه برادر من !!! این سردرگمی وهرج و مرج و اینکه هرکی از راه برسه یه چیزی بگه خوبه ؟!!
من گفتم اون کارا بکنیم که یه مقدار اینجا به خودش نظم و ترتیب بگیره و کار تاپیک قانونمند تر بشه ...​

خب همینش بده دیگه برادر من !!! این سردرگمی وهرج و مرج و اینکه هرکی از راه برسه یه چیزی بگه خوبه ؟!!
من گفتم اون کارا بکنیم که یه مقدار اینجا به خودش نظم و ترتیب بگیره و کار تاپیک قانونمند تر بشه ...​
همونجور که احسان جون گفت،ما مخالف بودیم ولی شرایط نگذاشت.اتفاقا آتوسا شرط کرد که از این مشکلا پیش نیاد و بچه ها از عواقبش خبر دادن ولی دست آخر حق با اکثریت که موافق بودن شد.
از نظر سنجی بعدی بر میگردی به روال خودمون و به هیچ وجه طرف انیمه،کارتون،فیلم، و هر چیز بی ربط به بازی نمیریم.
نظر سنجی بعدی هم قبلا انتخاب شده
دیگه نه انقدر (شکلک خنده)
چرا همین قدر!

آخرین ویرایش:
TomandJerryTitleCardc.jpg

اولین حضور موش و گربه دوست داشتنی ما بر میگرده به 72 سال پیش! یعنی سال 1940 که اولین قسمتش توسط دو خالق نابغه اون، «ویلیام هانا» و «جوزف باربارا» به روی آنتن رفت. اتفاقا همین سری اولش بهترین و موفقترین مجموعه ای بود که در طول تمامی این سال ها به نمایش در اومد. البته لازم به ذکره طرح این کارتون در واقع از سال 1938 در فکر خالقینش بوده ولی مسئولین مترو گلدین مایر که چیز جالبی در اون ندیده بودن طرح رو دو سال به تآخیر انداختن! ولی زمانی که همین قسمت نامزد اسکار شد اوضاع کاملا تغییر کرد! ...
عنوان اولین قسمت «پیشی اخراج می شود» بود. اسم گربه اون موقع «جاسپر» بود!!! داستان در مورد گربه بد شانسی بود که به دنبال موشی میکنه(موشه هنوز اسمی نداشت!) و در این راه موشه انواع بشقاب ها ، تابلو ها ، قوری چای ، شمعدان و .... رو به زمین میندازه تا کار گربه رو سخت کنه و اونو مقصر جلوه بده ، گربه هم که نمی خواسته صاحب خونه مامی(همون خانم گنده که همیشه فقط پاهاش معلومه!!!) از دستش ناراضی بشه باید جلوی افتادن همه شکستنی ها رو بگیره! چون مامی تهدیدش کرده بوده در صورتی که یه چیز دیگه رو بشکونه اونو از خونه میندازه بیرون!

Pussgetsboot-zr.jpg

اون موقع هنوز طراحی کارکترها نهایی نشده بود و شکل جاسپر به یک گربه واقعی شباهت بیشتری داشت. سر گرد و بدن پشمالو و فاصله زیاد بین دو گوش .
بعد از قسمت اول ویلیام هانا و جوزف باربارا مسابقه ای طراحی می کنن در جهت انتخاب نام برای این موش و گربه. سرانجام «جان کر» که نام تام و جری رو پیشنهاد داده بوده برنده میشه. اون برای انتخاب نام از اصطلاحات زمان جنگ جهانی اول استفاده میکنه. در اون زمان به سربازهای انگلیسی تامی و به سربازهای آلمانی جری گفته می شد!
در فاصله سال های 1940 تا 1958 مثلث طلایی باربرا و هانا به کمک تهیه کننده فرد کوییمبی 108 قسمت از تام و جری رو ساختن. جوزف باربرا نویسنده و ویلیام هانا کارگردان بود
تام و جری موفقیت های بسیاری رو تونست ازان خودش بکنه از جمله 16 بار کاندید جایزه بهترین انیمیشن کوتاه اسکار که 7 بار تونست این جایزه رو ببره

270px-Whanna_jbarbere_academy_awards.jpg

در سال 1958 این دو تصمیم گرفتن کمپانی MGM رو ترک کنن و کمپانی خودشون رو تأسیس کنن.کمپانی هانا-باربرا روز به روز مشهورتر میشد.بسیاری از کارتون های محبوب دوران کودکی ما محصول دسترنج همین هاست. کارتون هایی مثل : گوریل انگوری ، گالیور ، لوک خوش شانس ، یوگی و دوستان ، اسکوبی-دو و ....
در اواخر دهه 60 شرکت هانا-باربارا تبدیل به موفق ترین شرکت در زمینه ساخت مجموعه های پویانمای تلویزیونی شده بود.

19.jpg

سمت راست joseph barbera و سمت چپ william hanna

در نهایت از سال 1986 که تد ترنر مترو گلدین مایر رو خرید تام و جری هم به زیر مجموعه ای از محصولات تایم-وارنر پیوسته. حالا قسمت های قدیمی تام و جری رو میشه در شبکه های کارتونی وابسته به این کمپانی مثل شبکه های TNT تماشا کرد.
بعضی از روانشناسان به خشونت موجود در سری تام و جری ایرادهای بسیار گرفتن و اون رو اصلا مناسب کودکان نمیدونن. بسیاری از خانواده های انگلیسی هم اعتراضاتی در این زمینه داشتن! در نهایت بسیاری از قسمت های تام و جری در انگلیش به صورت سانسور شده پخش شد!

آخرین ویرایش:
خسته نباشی کیان جان ! قرار بود نظر سنجی یه زنگ تفریح باشه ولی خودت رو به زحمت انداختی ! دستت درد نکنه

نه بابا احسان جان زحمت کجا بوده ، انجام وظیفست!;) هنوز امتحانات ما شروع نشده، وقت آزاد زیاد دارم!:d

من بعد این که رای دادم اوضاع نظر سنجی رو دیدم شوکه شدم این همه اختلاف..:دی
ببندید تا ابروی جری بیش از این نرفته :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or