تام کدوم بود جری کدوم بود؟یکی یاد آوری کنه من رای بدم![]()
تام:گربه
جری:موش
کلا جریان تاپبک با این نظر سنجی دگرگون شد :d

نمیدونم در جریان هستی یا نه ولی برای این نظر سنجی،الان 3 هفته هست که بچه ها دارن نظر میدن
خدا وکیلی این همه آیتم جذاب برای نظرسنجی وجود داره .......
من نمیدونم چرا همه میخوان از چیزهای ناشناخته استفاده کنن !
به نظر من بعد از تموم شدن هر نظرسنجی به مدت 24 ساعت به کاربرها وقت داده بشه
تا هرکسی بیاد پیشنهاد خودشو برای نظرسنجی جدید ارائه بده .....
بعد از اون 24 ساعت یه 24 ساعت دیگه به کاربر ها وقت بدیم که نظرشونو فقط در مورد پیشنهاد های داده شده بگن !
به این ترتیب یه نظرسنجی اکثریت پسند توی تاپیک گذاشته میشه و مهم اینه که اکثریت راضی باشن !
با منم منم کردن ها هیچی درست نمیشه !

احسان جون از شدت حماسی بودن،اشک شوق توی چشمام جمع شده! نمیتونم تحمل کنم!تام درسته اغلب می بازه ولی یه بازنده همیشه امید داره که بالاخره یه روزی می بره , جری درسته اغلب می بره ولی یه برنده همیشه از این می ترسه که یه روزی برسه که بُرد رو با باخت عوض کنه ! زندگی با امید والاتر از زندگی با ترس ـه !
برین تو بهر جمله ی حماسی (شکلک خنده)

ما که خودمون چند نفر (+خودت) از اول مخالف این تیپ نظر سنجی و رفتن توی دنیای کارتون و کلاً هر چیز به جز بازی بودیم ! همه هی اصرار می کردن این نظر سنجی رو بذاریم از طرفی به دست سرنوشت شرایط جوری شد که گذاشتیم ! اون موقع به حرف ما ایمان نداشتن حالا دارن نتیجه رو به عینه میبینن ! خب بد هم نشد حداقل از این به بعد می تونن بیشتر به نظراتمون اعتماد کنن دیآخه من بهتون چی بگم
همونو می خواستین ؟! که مسخره بازی بشه ؟!
پفک و چیپس و اینا چیه آخه ؟!
دوستان گفتن یه چیزی بزاریم برا فان ، حالا خوب شد ؟!
گفتم بزارید تا 2-3 هفته تاپیک آف باشه بعدش دوباره کار رو جدی شروع می کنیم
بسه دیگه مزه پراکنی نکنین
خودتون خواستید
دیگه نه انقدر (شکلک خنده)احسان جون از شدت حماسی بودن،اشک شوق توی چشمام جمع شده! نمیتونم تحمل کنم!![]()
نمیدونم در جریان هستی یا نه ولی برای این نظر سنجی،الان 3 هفته هست که بچه ها دارن نظر میدن![]()
همونجور که احسان جون گفت،ما مخالف بودیم ولی شرایط نگذاشت.اتفاقا آتوسا شرط کرد که از این مشکلا پیش نیاد و بچه ها از عواقبش خبر دادن ولی دست آخر حق با اکثریت که موافق بودن شد.
خب همینش بده دیگه برادر من !!! این سردرگمی وهرج و مرج و اینکه هرکی از راه برسه یه چیزی بگه خوبه ؟!!
من گفتم اون کارا بکنیم که یه مقدار اینجا به خودش نظم و ترتیب بگیره و کار تاپیک قانونمند تر بشه ...
چرا همین قدر!دیگه نه انقدر (شکلک خنده)
هنوز امتحانات ما شروع نشده، وقت آزاد زیاد دارم!:d