قبول دارین خدایی بی مزه ترین نظرسنجی این تاپیک همین بوده؟!نظرسنجی بین تام و جری خوبه ولی کاملا مشخصه که تام برنده ماجراس!
بیاین دو شخصیت بدبخت و توسری خور رو جلو هم بندازیم.
به نظرم کایوت با تام نظرسنجی معقولانه تر و بهتری خواهد بود ...

قبول دارین خدایی بی مزه ترین نظرسنجی این تاپیک همین بوده؟!
98-12!!!!!
من مطمئن بودم که جری طرفداری نداره ...
اگه کایوت و تام رو میذاشتین نه تاپیک میخوابید و نه نظرسنجی به این روز میفتاد!![]()
(دیگه تو سری زدن بسه بهتره یکم خودش تو سری بخوره) .. آخیییی جری چقد حقیر شدی اینجا! :dبمیرم..

نظر شخصی: نظرسنجی بسیار حال داد!قبول دارین خدایی بی مزه ترین نظرسنجی این تاپیک همین بوده؟!
98-12!!!!!
من مطمئن بودم که جری طرفداری نداره ...
اگه کایوت و تام رو میذاشتین نه تاپیک میخوابید و نه نظرسنجی به این روز میفتاد!![]()
چی؟ جری کاری به تام نداره؟ ببینم وقتی صاب خونه داره تام رو تهدید میکنه که نباید خونه رو خراب کنه کی بود کله-ش. از توی لونه-ش اورد بیرون و تایید میکرد حرفارو؟ بعدشم تند تند بشقلبارو تو سرش خراب میکرد؟ یا خونه ور جوهر مالی میکرد؟Only Jerry :d
این جری بیچاره که کاری به این تام نداره اون به این کرم میریزه بعد میخواید عکس العملی از خودش نشون نده ؟؟؟
من هنوز امیدوارم جری میبره :d
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
Hater های تام دارن رای های جری رو بیشتر میکنن
آخه کی دلش میاد اون تام ِ نازنین رو ول کنه و به این موجود ِ Arrogant ـه از خود راضی (جری) رای بده ؟![]()
حالا بحث خوابیدن تاپیک به کنار ولی یقین دارم رای هاشون خیلی به هم نزدیک میشد ...اونم بود همین میشد باز ! به 3 دلیل :
1- امتحان
2- E3
3- خارج شدن از دنیای بازیها (این شخصیت ها بیشتر باید در مورد کارتونهاشون بحث بشه تا بازی !)