X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان برای نظرسنجی بعدی monky از بازی Enslaved رو هم در نظر داشته باشید ...

نظرسنجی بین تام و جری خوبه ولی کاملا مشخصه که تام برنده ماجراس!
بیاین دو شخصیت بدبخت و توسری خور رو جلو هم بندازیم.
به نظرم کایوت با تام نظرسنجی معقولانه تر و بهتری خواهد بود ...
قبول دارین خدایی بی مزه ترین نظرسنجی این تاپیک همین بوده؟!
98-12!!!!!
من مطمئن بودم که جری طرفداری نداره ...
اگه کایوت و تام رو میذاشتین نه تاپیک میخوابید و نه نظرسنجی به این روز میفتاد! :|

98-12!!!!!
اگه کایوت و تام رو میذاشتین نه تاپیک میخوابید و نه نظرسنجی به این روز میفتاد! :|

اونم بود همین میشد باز ! به 3 دلیل :
1- امتحان
2- E3
3- خارج شدن از دنیای بازیها (این شخصیت ها بیشتر باید در مورد کارتونهاشون بحث بشه تا بازی !)

باورم نمیشه همچین نظر سنجی رو گذاشته باشین و باورم نمیشه 13 نفر به جری رای دادن . یعنی فکرش رو نمیکردم این موجود لعنتی که لابی داشته تو استودیو بین ملت طرفدار داشته باشه :دی .

اگه کسی میخواد با شخصیت تام بهتر آشنا بشه بره این اپیزودها رو ببینه. دانلودش زیاد طول نمیکشه ولی عوضش باعث میشه تا بدونیم طنزی که ما الان مشاهده میکنیم از کی شکل گرفته. یادمون هم نره که تام و جری نزدیک به 70 سال پیش پخش می‌شد. یعنی این کارتونی که الان هم تلوزیون نشون میده، برای پدربزرگ‌های ما ساخته شده بود. خلاصه اینکه این قسمت‌هایی که اسم بردم رو حتما ببینین.

The Cat Concerto
The Truce Hurts
Heavenly Puss
Solid Serenade
Trap Happy
Love That Pup

تمام مزه ی تام و جری به تامشه (کتک خور , بدبخت , توسری خور , بیچاره , آواره ) همین موضوع باعث میشه آدم یه احساسه دلسوزی نسبت به تام داشته باشه ..از طرفی هم میدونیم تام هیچی تو دلش نیس:d

حداقل این نظرسنجی یه مزیت خوبی داره اینکه اینجا هرکی میرسه با یه رای دادن به تام یه مشته محکمی به دهن جری میزنه:| (دیگه تو سری زدن بسه بهتره یکم خودش تو سری بخوره) .. آخیییی جری چقد حقیر شدی اینجا! :dبمیرم..

تام:x

جری:x

Tom Rules Baby >:d<

loudlaff.gif

یادش به خیر، این قسمت هایی که تام توشون عاشق بود و به 1001 طریق عاشق بودنش باعث بیچاره شدن جری می شد آدم رو از خنده می ترکوندند!
62677848381701184801.gif

هیچ کدوم شون رو هم قربونش برم تلویزیون ما نشون نداد!
87845385616315416051.gif

98-12!!!!!
نظر شخصی: نظرسنجی بسیار حال داد!
31230867799860457330.jpg

کایوت؟ اون رو که همین جا موقعی که مطرح شد اصلا بعضی از بچه ها نمی دونستند کی هست! مطمئن باش که اگر تام و کایوت رو می ذاشتند کایوت هم از تام به طرز فجیعی می باخت!
57273402847490682509.gif

در کل تام یه دونه هستش!
23t06dg.gif

Only Jerry :d
این جری بیچاره که کاری به این تام نداره اون به این کرم میریزه بعد میخواید عکس العملی از خودش نشون نده ؟؟؟
من هنوز امیدوارم جری میبره :d

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk

Only Jerry :d
این جری بیچاره که کاری به این تام نداره اون به این کرم میریزه بعد میخواید عکس العملی از خودش نشون نده ؟؟؟
من هنوز امیدوارم جری میبره :d

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
چی؟ جری کاری به تام نداره؟ ببینم وقتی صاب خونه داره تام رو تهدید میکنه که نباید خونه رو خراب کنه کی بود کله-ش. از توی لونه-ش اورد بیرون و تایید میکرد حرفارو؟ بعدشم تند تند بشقلبارو تو سرش خراب میکرد؟ یا خونه ور جوهر مالی میکرد؟
جواب یه کلمه-ست:
جری!
در ضمن زیادی امیدوار نباش چون میخوره تو ذوقت!:d

Hater های تام دارن رای های جری رو بیشتر میکنن :(
آخه کی دلش میاد اون تام ِ نازنین رو ول کنه و به این موجود ِ Arrogant ـه از خود راضی (جری) رای بده ؟ =((

Hater های تام دارن رای های جری رو بیشتر میکنن :(
آخه کی دلش میاد اون تام ِ نازنین رو ول کنه و به این موجود ِ Arrogant ـه از خود راضی (جری) رای بده ؟ =((

بذار هر چه دلشون میخواد زور بزنن!:d کل اینترنتو هم جمع کنن نمیتونن توی یه روز رای هارو به 100 برسونن! :d

بعد ازین نظر سنجی میخواین Pat & Mat یا بولک و لولک بذارین :d

اونم بود همین میشد باز ! به 3 دلیل :
1- امتحان
2- E3
3- خارج شدن از دنیای بازیها (این شخصیت ها بیشتر باید در مورد کارتونهاشون بحث بشه تا بازی !)
حالا بحث خوابیدن تاپیک به کنار ولی یقین دارم رای هاشون خیلی به هم نزدیک میشد ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or