نمیشه بین کاربرا نظر سنجی گذاشت..
مثلا امین VS کیوان
کم مونده اینجا همدیگه رو یه سیر کتک بزنیم!:d
نمیشه بین کاربرا نظر سنجی گذاشت..
مثلا امین VS کیوان
التماسم نکنی خودمون میندازیم گردنت...ملتمسانه میگم خواستین نظر سنجی ای از کریتوس بذارین با من هماهنگ کنید تا شاهد پربار ترین نظر سنجی تاریخ باشید ! (شکلک خنده)
با این نظر های بالا هم موافقم ! همشون دی
آ آ آ...اگه یه طرف قضیه تام باشه اون ور به نظر من جری باشه بهتره، چون یه کم رقابت نزدیک تر میشه این جوری.
بین کایوت و تام اگه بذاریم که تام کایوت رو له می کنه!![]()
بیخیال علی... من منظورم اصلاً این نبود که حتماً همین باشه. منو میشناسی که...لیون تا آخر امشب صبر کن ببینم که علیپاحسان-کیان-ممد-رضا- و بقیه چی میگن

التماسم نکنی خودمون میندازیم گردنت...
سلام احد جون! چه عجب از این طرفا! قدم رنجه فرمودین میبینم که به پاندا تغییر هویت دادین!اگه میخواین این دفعه شخصیتها از بین نفراتی که مطرح شده باشه بهتره هر دو شخصیت از یک کارتون باشن. تام در برابر جری و Coyote در برابر Road Runner
منم با نظر امین موافقم.یدفعه هم نظر سنجی رو بین کاربران بزارین.خیلی جالب میشه.:dنمیشه بین کاربرا نظر سنجی گذاشت..
مثلا امین VS کیوان
منم با نظر امین موافقم.یدفعه هم نظر سنجی رو بین کاربران بزارین.خیلی جالب میشه.:d

چی می گید بچه ها
همون گرگ و روباه رو بزارید یکم باهم بجنگن بازی پلنگ صورتی هم خیلی باهال بود یادش به خیر
نمی دونم چرا هر نظری می دم اول موافت نمی شه یه چند وقت که می گذره یه دفعه طرفدار پیدا می کنه