X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ملتمسانه میگم خواستین نظر سنجی ای از کریتوس بذارین با من هماهنگ کنید تا شاهد پربار ترین نظر سنجی تاریخ باشید ! (شکلک خنده)
با این نظر های بالا هم موافقم ! همشون دی
التماسم نکنی خودمون میندازیم گردنت...

اگه یه طرف قضیه تام باشه اون ور به نظر من جری باشه بهتره، چون یه کم رقابت نزدیک تر میشه این جوری. :دی

بین کایوت و تام اگه بذاریم که تام کایوت رو له می کنه!
26309290924084941120.gif
آ آ آ...
اشتباه نکن دوست من...
صبر کن ببین که Coyote چه بلایی سره Tom میاره...

---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:22 PM ارسال شده بود ----------

پس تایید شد آیا...؟

51072068000908569336.jpg

VS

57632220525940549587.jpg

لیون تا آخر امشب صبر کن ببینم که علیپاحسان-کیان-ممد-رضا- و بقیه چی میگن

لیون تا آخر امشب صبر کن ببینم که علیپاحسان-کیان-ممد-رضا- و بقیه چی میگن
بیخیال علی... من منظورم اصلاً این نبود که حتماً همین باشه. منو میشناسی که...
هر چی بچه ها بگن...
فقط خواستم یه ذره جو بدم...
:p

التماسم نکنی خودمون میندازیم گردنت...

اصلاً اجازه نمیدم هیچ بشر دیگه ای براش بیو ردیف کنه ! دی کار , کارِِ خودمه دی
--------------
صلح و صفا جان من هم تام رو دوست دارم هم کایوت رو از جری و رود رانر (همون میگ میگ خودمون) متنفرم دی حالا بین هر کدوم بذارید مشکلی نیست قبول می کنیم دی

اگه میخواین این دفعه شخصیت‌ها از بین نفراتی که مطرح شده باشه بهتره هر دو شخصیت از یک کارتون باشن. تام در برابر جری و Coyote در برابر Road Runner

اگه میخواین این دفعه شخصیت‌ها از بین نفراتی که مطرح شده باشه بهتره هر دو شخصیت از یک کارتون باشن. تام در برابر جری و Coyote در برابر Road Runner
سلام احد جون! چه عجب از این طرفا! قدم رنجه فرمودین میبینم که به پاندا تغییر هویت دادین!
والا احد جون اگر میخوایین بخندین که همین تام و جری رو میذاریم و به اونایی که به جری رای میدن میخندیم ولی اگر میخواین بخندین باز....
اصلا به من چه!

منم با نظر امین موافقم.یدفعه هم نظر سنجی رو بین کاربران بزارین.خیلی جالب میشه.:d

حالا به خاطر وقت کم و امتحانات با کارتون موافقت شد قرار نشد تاپیک رو به سمت باد هوا هدایت کنید که (شکلک خنده)

هنوز نظرسنجی عوض نشده!:d .... آقا هر چی گذاشتید ساپورت میشه>:d< البته بیشتر دوست دارم بین تام و جری باشه!:d...ولی نظر منو خنثی حساب کنید،هر چی بقیه دوستان گفتن;)

:dراست میگن ما دوستدار نواوری هستیم ..هرجی میزارید فقط باحال باشه
trolldance.gif

بله بنده هم تایید میکنم
بهتره که نظرسنجی بین کاربر های فعال این تاپیک باشه و این کاربرا علایق و مشخصاتشون رو بگن و بقیه بر اساس این ها بهشون رای بدن
موفق باشید

چی می گید بچه ها
همون گرگ و روباه رو بزارید یکم باهم بجنگن بازی پلنگ صورتی هم خیلی باهال بود یادش به خیر
نمی دونم چرا هر نظری می دم اول موافت نمی شه یه چند وقت که می گذره یه دفعه طرفدار پیدا می کنه :-/

چی می گید بچه ها
همون گرگ و روباه رو بزارید یکم باهم بجنگن بازی پلنگ صورتی هم خیلی باهال بود یادش به خیر
نمی دونم چرا هر نظری می دم اول موافت نمی شه یه چند وقت که می گذره یه دفعه طرفدار پیدا می کنه :-/

امیر جون گرگ و روباه؟ کلیله و دمنه؟:d
اون دوتا که هر جفتشون شغال بودن! چه ربطی داشت؟:-/
اون بستگی به این داره چه وقتی باشه!
آریا هم که پروفایلو تخته کرده و گِل هم گرفته!به کی برم بگم؟

اگر نظر سنجی بین کاربرا باشه ، باید یه فکری هم برا عواقبش کرد. من با این ایده موافق نیستم. ولی نظر سنجی بین مدیرا و ناظما رو مناسب تر می دونم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or