X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر نظر سنجی بین کاربرا باشه ، باید یه فکری هم برا عواقبش کرد. من با این ایده موافق نیستم. ولی نظر سنجی بین مدیرا و ناظما رو مناسب تر می دونم.

بابا دوستان! عزیزان! برادران! خواهران! لیدیز اند جنتلمن! شوخی کرد یه نفر! چرا جدی میگیرین! اصلا قرار نیست همچین اتفاققی بیوفته!

اقا ما غلط كرديم همون نظر سنجي رو بزاريد بين كاراكتر هاي بازي ها شخصيت كارتوني هم نخواستيم كه الان يكي مياد ميگه بزارين بين تاپيك هاي سايت نظر سنجي رو !!!!!!:|

جنبه هم بد چيزي نيست ديگه :|

من اومدم! :d خوب شد هنوط نظرسنجی جدید راه نیفتاده :d
اینجانب موافقت خود را با احد و اولین شخصی که فرمود تام و جری را برای نظر سنجی بگزاریم،اعلام مینمایم :d
و هم چنان روی نظر خود هستم و تام و جری را پیشنهاد میدهم! :d

بدانید و آگاه باشید که اگر این دور تام و جری در مقابل هم قرار نگیرند،در دورهای آینده باز هم این پیشنهاد را اعلام مینماییم :d نقطه سر خط :d

من اومدم! :d خوب شد هنوط نظرسنجی جدید راه نیفتاده :d
اینجانب موافقت خود را با احد و اولین شخصی که فرمود تام و جری را برای نظر سنجی بگزاریم،اعلام مینمایم :d
و هم چنان روی نظر خود هستم و تام و جری را پیشنهاد میدهم! :d

بدانید و آگاه باشید که اگر این دور تام و جری در مقابل هم قرار نگیرند،در دورهای آینده باز هم این پیشنهاد را اعلام مینماییم :d نقطه سر خط :d

امیر جون من رفتم به آریا بگم همینو بذاره ولی پروفایل رو بسته بود.الان چه کنیم.
ببینم جناب Konami بهشون بگم

اقا ما غلط كرديم همون نظر سنجي رو بزاريد بين كاراكتر هاي بازي ها شخصيت كارتوني هم نخواستيم كه الان يكي مياد ميگه بزارين بين تاپيك هاي سايت نظر سنجي رو !!!!!!:|

جنبه هم بد چيزي نيست ديگه :|
چقدر مخالفت کردیم ! واسه همین عواقب بود !
سریع همین تام و جری یا کایوت رو دو هفته ای بذارین تا اوضاع وخیم تر نشده (شکلک خنده)
به نظرم دیگه هیچ وقت به سمت چیز دیگه ای غیر از بازی برنگردیم که اوضاع خرابه دی

دوستان به نظر من این تاپیک باید یه خونه تکونی اساسی بشه!الان بیشتر بحث درباره انتخاب کاراکتر هاست تا خودشون!

چند تا از دوستان که فعالیت بیشتری دارند،قدیمیتر هستند یا حتی مدیرها و تحریریه ها بین خودشون کاراکتر هارو انتخاب کنند،که هم تاپیک به فنا نمیره،هم بیشتر وقت بچه ها صرف بحث کردن میشه تا انتخاب کاراکتر!

آقایون صاب تاپیک ... به نظرم برا این نظرسنجی یه استخاره ای بکنید بعد قرار بدین ...!!! :|

دوستان عزیز ! سعی کنید قبل از گزاشتن نظرسنجی یه همه پرسی حسابی کنید !!
اینجوری تاپیک خیلی کسل شده ! از من گفتن بود !​

دوستان عزیز ! سعی کنید قبل از گزاشتن نظرسنجی یه همه پرسی حسابی کنید !!
اینجوری تاپیک خیلی کسل شده ! از من گفتن بود !​

والا کار از همه پرسی گذشت و به چاقو و چاقو کشی رسید!
آقایون صاب تاپیک ... به نظرم برا این نظرسنجی یه استخاره ای بکنید بعد قرار بدین ...!!! :|
برادر یکی از اعضای دست اندر کار تاپیکمون رفتش! باید بریم پیش یه نفر دیگه!

ما جز آقایون نیستیم ولی یه خبر خوب براتون دارم :d
امشب نظرسنجی عوض میشه به مدت دو هفته
نظرسنجی دو هفته ی دیگه هم تایید شده
موفق باشید

ما جز آقایون نیستیم ولی یه خبر خوب براتون دارم :d
امشب نظرسنجی عوض میشه به مدت دو هفته
نظرسنجی دو هفته ی دیگه هم تایید شده
موفق باشید

فقط خواهشاً نظر سنجی دو هفته ی دیگه توش کریتوس نباشه ! (شکلک گریه)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or