X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مگه کف دستم رو بو کرده بودم :دی
باشه فردا صبح :دی
--------------------------------
آقا دارم نینجا گایدن 3 رو میرم :دی در یک کلام توصیه من به تمام کسانی که با ریو و دو شماره ی قبلی آشنا نیستن :دی به هیچ وجه این شماره رو بازی نکنید :دی یعنی گیم پلی کن فیکون شده ! یعنی یه چیز افتضاحیه اون سرش ناپیدا :دی ریو رو فقط با دو شماره ی اول بشناسید :دی فقط 1 و 2 ـه که ابهت ریو رو به رخ می کشه :دی
دیدی احسان... من که بهت گفتم... اصلاً شماره ی 3 گند زده بود... حتی اون پیرمرده (اسمش یادم نیست... میراماسو بود) توش نیست...
نه سلاحی، نه Upgrade ی...
افتضاح بود... افتضاح...

لازم به ذکره که شخصیت سامانوسکه به قدری پرطرفدار و محبوب بوده که کپکام وقتی میخواست Onimusha Dawn of Dreams رو عرضه کنه ، مجبور شده شخصیت سامانوسکه رو به صورت مخفی و قابل باز شدن توی بازیش قرار بده تا دهن طرفدارای تعصبی اونیموشا رو ببنده!:d

تا حالا بارها و بارها توی انیمه ها و حتی بازی های ژاپنی دیدم که دست راست کارکترها شون رو به حالت خاص و منحصر به فردی طراحی می کنن! از دست راست شیطانی نرو توی DMC4 گرفته تا دست راست شخصیت Sawamura توی انیمه ای مثل Midori no hibi !!!!!:d:d منشاء این علاقه ژاپنی ها معلوم نیست به کجا بر میگرده! این همه رو گفتم که بگم سامانوسکه هم از این قاعده مستثنی نیست .... در دست راست سامورائی محبوب ما دستکش عجیبی قرار داره که به نام Oni Gauntlet شناخته میشه. این دستکش قابلیت جذب نورهای درخشان که بعد از مرگ دشمنان بازی به جا میمونن رو داره و به سامانوسکه کمک می کنن به اصطلاح وارد حالت Oni بشه (Oni در افسانه های ژاپنی مظهر روح پاک و انسانیت هستش و سامورائی دارنده این قدرت Onimusha نام میگیره)

sdvbvsopnvremyyxzti.jpg
sbbavsgihi69lbp8p8g0.jpg
rgqxnizg73trko7ubxnp.jpg

از خفن ترین لحظات کل سری Onimusha لحظاتی هستش که یک سامورائی به حالت Oni میره !!!:d در کلام نمی گنجه فقط باید خودتون ببینید!:d کلیپ زیر رو آپلود کردم حتما ببینید،فوق العادست...موزیک خیلی قشنگی هم داره!:d ... به ترتیب Oni Form شخصیت های Samanosuke و Jubei و Soki رو نشون میده .... فقط حرکت فوق العاده سامانوسکه رو بعد Oni شدن نیگاه کنید و بعدش بدون معطلی رأی تون رو به سامورائی محبوب قلب ها بدید!!!!:d

آخرین ویرایش:
از اونجایی که علی ریو رو دوست داشت و الان دیگه توی این سایت در جمع ما نیست من هر کاری بتونم از عکس و فیلم گرفته تا مقاله و ... میذارم تا حداقل به خاطر آخرین نظرسنجی ای که توش رای داده بتونه به نفع اون کرکتر تموم بشه . هیچ تقلبی هم در کار نخواهد بود . امیدوارم بتونم از پس ـش بر بیام . پس منتظر باشید ...
--------------------
ریو هایابوسا از 8 بیت

03353670736747328767.jpg

تا طرح امروزی با تعداد پلیگان های سرسام آور نسل حاضر

93885283667510623713.jpg

نینجای تنهایی که با یک شمشیر برای نجات دنیا گام برمیداره .
-----------------------------
گوشه ای از محبوبیت زبان زد ریو هایابوسا ! بویژه نزد گیمر های قدیمی , گرافیتی ریو !

14149720312801788735.jpg

آخرین ویرایش:
خب اولش میخواستم به ریو رای بدم ولی بخاطره گندی که تو سری آخر بازیش زد بیخیال شدم به سامونسکه رای دادم چون سری Onimusha واقعا تا نسخه ی سومش عالی بودن !

خب اولش میخواستم به ریو رای بدم ولی بخاطره گندی که تو سری آخر بازیش زد بیخیال شدم به سامونسکه رای دادم چون سری Onimusha واقعا تا نسخه ی سومش عالی بودن !

نسخه ی سوم نینجا گایدن به قبلی ها ربطی نداره چون تحت نظر استاد ایتاگاکی ساخته نشده به خاطر همین نمیشه با قبلی ها مقایسه ـش کرد .
حرف شما درسته
عوض شدن کارگردان ضربه ی بزرگی به بازی زد !
ولی تیم همون تجربه ی گذشته رو داشتن !
yahoo_4.gif
بزرگترین موهبت کارگردان هدف دادن به تیم و هدایت بازی به اون چیزی که می خواد هست ! وقتی ایتا روی کار نبود تیم هم بدون هدف بازی رو به یه بازی تقلیدی از هر سبک تبدیل کردن و این یعنی همون عدم هدفمندی
یکی از بزرگترین اشتباهات capcom اصلا همین بود که این نسل سری اونیموشا رو گذاشت کنار ... هیچ وقت نمی بخشمش!
yahoo_4.gif
تنها بازی سامورائی که سرش به تنش به ارزه همینه به نظرم. ایشالله نسل بعد دوباره سامانوسکه رو ملاقات کنیم
yahoo_4.gif

کافی بود فقط یک نسخه از Onimusha حتی در حد یک Spin-off برای کنسول های نسل حاضر اومده بود تا با اختلاف نتیجه نظرسنجی الآن به نفع سامانوسکه بود ...
yahoo_4.gif
شایدم مثل گندهای دیگه ی کپکام گند میخورد و الان همین تعداد رای رو هم نداشت !
احسان اینکه میگی NG3 رو به حساب نیاریم چون استاد روش نظارت نداشته رو من قبول ندارم!... آقا بالاخره اسم بازی Ninja Gaiden هست که... سیاست های غلط تکمو باعث شده که بهترین عنوانش به گند کشیده بشه و نابود بشه. اینو باید به عنوان یک حقیقت قبول کنی و تا آخر عمرت باهاش زندگی کنی!
yahoo_4.gif
نه اینکه چشمتو ببندی و حقایق رو انکار کنی...
آقا Ninja Gaiden نابود شد و رفت.... .
yahoo_4.gif
نینجا گایدن رو ایتاگاکی زنده کرد , خودش هم تنها کسی ـه که می تونه به سرانجام برسوندش ! گاد آو وار هم یه نسخه توی موبایل داشت که خیلی داغون و چرت بود پس گاد آو وار هم به نابودی کشیده شده ؟

آخرین ویرایش:
نسخه ی سوم نینجا گایدن به قبلی ها ربطی نداره چون تحت نظر استاد ایتاگاکی ساخته نشده به خاطر همین نمیشه با قبلی ها مقایسه ـش کرد .
حرف شما درسته
عوض شدن کارگردان ضربه ی بزرگی به بازی زد !
ولی تیم همون تجربه ی گذشته رو داشتن ! :d

یکی از بزرگترین اشتباهات capcom اصلا همین بود که این نسل سری اونیموشا رو گذاشت کنار ... هیچ وقت نمی بخشمش!:d تنها بازی سامورائی که سرش به تنش به ارزه همینه به نظرم. ایشالله نسل بعد دوباره سامانوسکه رو ملاقات کنیم:d
کافی بود فقط یک نسخه از Onimusha حتی در حد یک Spin-off برای کنسول های نسل حاضر اومده بود تا با اختلاف نتیجه نظرسنجی الآن به نفع سامانوسکه بود ...:d
------------
@ احسان :
احسان اینکه میگی NG3 رو به حساب نیاریم چون استاد روش نظارت نداشته رو من قبول ندارم!... آقا بالاخره اسم بازی Ninja Gaiden هست که... سیاست های غلط تکمو باعث شده که بهترین عنوانش به گند کشیده بشه و نابود بشه. اینو باید به عنوان یک حقیقت قبول کنی و تا آخر عمرت باهاش زندگی کنی!:d نه اینکه چشمتو ببندی و حقایق رو انکار کنی...
آقا Ninja Gaiden نابود شد رفت ......!:d
نینجا گایدن رو ایتاگاکی زنده کرد , خودش هم تنها کسی ـه که می تونه به سرانجام برسوندش ! گاد آو وار هم یه نسخه توی موبایل داشت که خیلی داغون و چرت بود پس گاد آو وار هم به نابودی کشیده شده ؟
تو نسخه دوم و سوم شاهکار گاو رو ول کردی فقط گیر دادی به یک نسخه موبایل .....:|:d
-اولا؛ خود سانتا مونیکای سونی که نیومده نسخه موبایل بازی رو بسازه...
-دوما؛ کدوم بازی موبایلی خوب بوده که این بخواد دومیش باشه!!!:d
به قول امیر تیم که همون تیم بود .... اگه فقط به کاگردانه پس چرا سری God of War که هر نسخه یک کارگردانه متفاوت داره به گند کشیده نشده...؟!؟؟!؟؟ دقیقا مثل همین قضیه Team Ninja میمونه...تیم سازنده همونه فقط کارگردان عوض شده .....

اگه اینجوره که تو میگی احسان، دیوید جفی که گاو رو خلق کرده فقط و فقط هم خودش میتونه اونو ادامه بده و الآن یکی مثل Cory Barlog پشمه دیگه!:d GOW 2 و GOW 3 هم حتما آشغالایی بیش نیستن دیگه!!!!:d

آخرین ویرایش:
یکی از بزرگترین اشتباهات capcom اصلا همین بود که این نسل سری اونیموشا رو گذاشت کنار ... هیچ وقت نمی بخشمش!:d تنها بازی سامورائی که سرش به تنش به ارزه همینه به نظرم. ایشالله نسل بعد دوباره سامانوسکه رو ملاقات کنیم:d
کافی بود فقط یک نسخه از Onimusha حتی در حد یک Spin-off برای کنسول های نسل حاضر اومده بود تا با اختلاف نتیجه نظرسنجی الآن به نفع سامانوسکه بود ...:d
من همش به این فکر میکنم که چرا یه Collection نمیده بیرون...
حقش بود حداقل یه Collection از Onimusha میبود... بازی معرکه ایه...

بازی نسل قبلی داره با بازی میجنگه که این نسل کلی نسخه داشته :دی! تا همینجا هم دمش گرم. حساب کنید توی این نسل میومد چی میشد :دی!

نذارید تجربه ی تلخ دعوای نظرسنجی قبل تکرار بشه خواهشاً بذارید روال معمولی تاپیک پیش بره
خوب این شکلکو واسه همین میذارن(:d)

من همش به این فکر میکنم که چرا یه Collection نمیده بیرون...
حقش بود حداقل یه Collection از Onimusha میبود... بازی معرکه ایه...

من شنیدم capcom گفته بود بخاطر فروش کمی که داشته دیگه نسخه ای بیرون نمیده(شاید منظورش شماره آخر بوده)فکر کنم کلش 7 تا 9 میلیون نسخه فروش داشته که بدم نیست
capcom خیلی بازی های بزرگی داشت که این فقط یکیشونه!
به نظر من capcom تو این نسل خیلی ناامید کننده بود در صورتی که نسل قبل یه جورایی فرمانروایی میکرد!
فکر نکنم دیگه capcom بخواد برگرده چون از ریسک کردن میترسه!

---------- نوشته در 06:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:34 AM ارسال شده بود ----------

بازی نسل قبلی داره با بازی میجنگه که این نسل کلی نسخه داشته :دی! تا همینجا هم دمش گرم. حساب کنید توی این نسل میومد چی میشد :دی!

به اینجاش توجه نکرده بودم:d

---------- نوشته در 07:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 AM ارسال شده بود ----------

به قول امیر تیم که همون تیم بود .... اگه فقط به کاگردانه پس چرا سری God of War که هر نسخه یک کارگردانه متفاوت داره به گند کشیده نشده...؟!؟؟!؟؟ دقیقا مثل همین قضیه Team Ninja میمونه...تیم سازنده همونه فقط کارگردان عوض شده .....

اگه اینجوره که تو میگی احسان، دیوید جفی که گاو رو خلق کرده فقط و فقط هم خودش میتونه اونو ادامه بده و الآن یکی مثل Cory Barlog پشمه دیگه!:d GOW 2 و GOW 3 هم حتما آشغالایی بیش نیستن دیگه!!!!:d

GOW 2 و GOW 3 از نظر متا هردو پس رفت داشتن:d(اول 9.4 بعد 9.3 و بعد 9.2 )
البته کیان جان به نظر من کارگردان نقش خیلی مهمتری نسبت به گروهش توی ساخت بازی داره
اینکه کارگردان عوض شده دلیل نمیشه که گروهش دارن خوب کار میکنن کارگردان دومش هست که داره خوب کار میکنه به همراه گروهش!
در کل هردو به هم وابسته ان فقط کارگردان برای ساخت یه بازی مسئولیتش نسبت به گروهش بیشتره

GOW 2 و GOW 3 از نظر متا هردو پس رفت داشتن:d(اول 9.4 بعد 9.3 و بعد 9.2 )
البته کیان جان به نظر من کارگردان نقش خیلی مهمتری نسبت به گروهش توی ساخت بازی داره
اینکه کارگردان عوض شده دلیل نمیشه که گروهش دارن خوب کار میکنن کارگردان دومش هست که داره خوب کار میکنه به همراه گروهش!
در کل هردو به هم وابسته ان فقط کارگردان برای ساخت یه بازی مسئولیتش نسبت به گروهش بیشتره
حرفت رو قبول دارم لقمان جان ، نمی خوام بحث خیلی به سمت و سوی GOW کشیده بشه چون هیچ ربطی به نظرسنجی نداره:d ایشالله وقتی نظرسنجیه گاو رو گذاشتن اساسی سرش بحث می کنیم!:d اینکه گاو رو مثال زدم صرفا جهت این بود که بگم عوض شدن کارگردان نمی تونه همیشه دلیل منطقی برای به گند کشیده شدن یک عنوان باشه و فن های بازی اینجوری خودشون رو توجیه کنن;):d
من همه حرفم اینه که ما باید اینجا توی تاپیک X Vs. Y به عنوان یک تاپیک جامع، شخصیت پردازی و داستان بازی Ninja Gaiden 3 رو هم به عنوان یک نسخه اصلی و شماره دار توی این سری 100% مد نظر قرار بدیم .... نه اینکه به قول احسان چون استاد روی بازی کار نکرده از این نسخه چشم پوشی کنیم و زیر سیبیلی ردش کنیم...... :d

من شنیدم capcom گفته بود بخاطر فروش کمی که داشته دیگه نسخه ای بیرون نمیده(شاید منظورش شماره آخر بوده)فکر کنم کلش 7 تا 9 میلیون نسخه فروش داشته که بدم نیست
capcom خیلی بازی های بزرگی داشت که این فقط یکیشونه!
به نظر من capcom تو این نسل خیلی ناامید کننده بود در صورتی که نسل قبل یه جورایی فرمانروایی میکرد!
فکر نکنم دیگه capcom بخواد برگرده چون از ریسک کردن میترسه!
درسته، اما به غیر از شماره ی 4 به نظر من باقی شماره هاش ترکوندن. وانگهی من از 4 هم خیلی لذت بردم... اما ارائه ی یه Collection حداقل میتونست برای قدیمی ها خیلی لذت بخش باشه... و البته برای جدیدیا :d یه سورپرایز...
:p

حرفت رو قبول دارم لقمان جان ، نمی خوام بحث خیلی به سمت و سوی GOW کشیده بشه چون هیچ ربطی به نظرسنجی نداره:d ایشالله وقتی نظرسنجیه گاو رو گذاشتن اساسی سرش بحث می کنیم!:d اینکه گاو رو مثال زدم صرفا جهت این بود که بگم عوض شدن کارگردان نمی تونه همیشه دلیل منطقی برای به گند کشیده شدن یک عنوان باشه و فن های بازی اینجوری خودشون رو توجیه کنن;):d
من همه حرفم اینه که ما باید اینجا توی تاپیک X Vs. Y به عنوان یک تاپیک جامع، شخصیت پردازی و داستان بازی Ninja Gaiden 3 رو هم به عنوان یک نسخه اصلی و شماره دار توی این سری 100% مد نظر قرار بدیم .... نه اینکه به قول احسان چون استاد روی بازی کار نکرده از این نسخه چشم پوشی کنیم و زیر سیبیلی ردش کنیم...... :d
شک نکن که باید NG III رو هم مد نظر قرار بدیم... اما کو گوش شنوا...؟
:d

دوستان بیوگرافی ها چی شد قرار بود صبح بزارید .

شما نینجاها شانس اوردید که بچه ها جلومو گرفتن وگرنهالان اختلاف 50 تا به نفع ما بود
من اصلا اهل دروغ و تقلب نیستم می زارم تا نظرسنجی همین جوری ادامه پیدا کنه
شما هم اگه مردید تقلب نکنید .

---------- نوشته در 01:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

هرچی ادم گنده:d و عضو تحرییه هست به سامورایی رای داده بقیه هم به نینجا :dیکم بیشتر فکر کنید بچه ها

تقصیره این احسانه همش.
:d
چه ربطی داشت...!!!
من قول میدم آخر امروز بذارم. قول.

شما نینجاها شانس اوردید که بچه ها جلومو گرفتن وگرنهالان اختلاف 50 تا به نفع ما بود
اینجوری خوبه دیگه امیر... حداقل وقتی باختیم، که عمراً :d (یعنی خدا نکنه :p ) ایستاده مردیم...

آخرین ویرایش:

شما هم اگه مردید تقلب نکنید .

---------- نوشته در 01:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

هرچی ادم گنده:d و عضو تحرییه هست به سامورایی رای داده بقیه هم به نینجا :dیکم بیشتر فکر کنید بچه ها

چه ربطی داره ... این حرفتون یه چیزایی رو در موردتون اثبات می کنه ... لطفا قبل از اینکه حرف بزنید یه ذره فکر کنید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or