X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما چرا من هر چی میگم به خودت میگیری؟؟؟؟انشاالله که دعوا نداری؟؟؟؟به نظر شما بهتر نبود آتوسا یه دلیل برای رد کردن نظر دیگر بچه ها هم میگذاشت اصلا سر من تو گور:Dبقیه بچه ها چی اون که خودشو کشت از بس گفت اسکورپیون و ساب زیرو اما هیچ کس به حرفش اهمیت نداد به جز من...... بهتر نیست برای اهمیت ندادن به نظرات بقیه دلیل بیاریم......
نه دعوا نداریم.بیکار هم نیستم دعوا بکنم.
اگر آتوسا رو دیدی حتما سلام منو بهش برسون.آتوسا میاد و یه پست میده و میره.بعدشم میاد به من میگه که برو ببین بچه ها چی میگن و همونو بذار.دوستان مگه قرار نبود به جای لاک پشتا،ناریکو و بایونتا باشه ولی در ثانیه های آخر ورق برگشت؟ درست داشتم میرفتم به آقا آریای عزیز بگم که نظر سنجی رو عوض کنه که دیدم داداش احسان یه نظر بهتر داد و همه موافقت کردن.
دور از جون
کس دیگه ای هم باهاش موافقت کرد؟ اگر کرد بگو همین الان سر ضرب بدون توجه به بقیه برم نظر سنجی رو همین بذارم
هر وقت خودش اومد،حتما بهش میگم بیاد و یه دلیل درست و حسابی بیاره.

اگر آتوسا رو دیدی حتما سلام منو بهش برسون.آتوسا میاد و یه پست میده و میره.بعدشم میاد به من میگه که برو ببین بچه ها چی میگن و همونو بذار.دوستان مگه قرار نبود به جای لاک پشتا،ناریکو و بایونتا باشه ولی در ثانیه های آخر ورق برگشت؟ درست داشتم میرفتم به آقا آریای عزیز بگم که نظر سنجی رو عوض کنه که دیدم داداش احسان یه نظر بهتر داد و همه موافقت کردن.
دور از جون
کس دیگه ای هم باهاش موافقت کرد؟ اگر کرد بگو همین الان سر ضرب بدون توجه به بقیه برم نظر سنجی رو همین بذارم
من باهاش موافقت کردم اوایل مخالفت میکردم اما بعدش که یهزندگی نامه از جفتشون برام گذاشت قانع شدم

از کاکترهای مونث بذارین یکم :d

47788218554945936394.jpg
18330721987542751062.jpg
36934242541666028347.jpg
04714585528791641517.jpg

بچه ها پس این کریتوس رو بالاخره کی میخواین وارد نظرسنجی کنید؟؟؟ تا حالا 14تا نظرسنجی گذشته... دیگه وقتشه بریم سراغش!:d به نظر من تنها کارکتری که قدرت رویارویی با اینو داره کسی نیست جز مستر چیف ....
جفتشون هم که اسپارتان هستن!!:d به نظرم همین دوتا رو بزارید هم یه جنگ کنسولی درست و حسابی راه میافته... کار به خون و خونریزی میکشه و احتمالا یه چندتایی تلفات بدیم!:d رقابت به اوج خودش میرسه و تعداد آرا سر به فلک میزنه!>:d<

master.chief.vs.kratos.jpg

کلوئی VS النا رو هم بزارید شدیدا بچه های PS3 باز حمایت میکنند! بقیه هم شرکت میکنند دیگه :d
کلا سوژه ی خوبیه :d
کریتوس هم فعلا وارد نظرسنجی نکنید! جدیدا مُد شده هیت ورزیدن به کریتوس و سری GOW ! :d

دور از جون

من باهاش موافقت کردم اوایل مخالفت میکردم اما بعدش که یهزندگی نامه از جفتشون برام گذاشت قانع شدم
تونی جان من با محمد موافقم من و خیلی های دیگه نظرات زیادی دادیم ولی وقتی یه دفعه میبینیم که دو نفر انتخاب شدن که کلا از بیخ و بن انتخابشون اشتباس بی میل میشیم نمونش همون بیگ باس و سم که با اختلاف 40 رای تموم شد این همه هم مخالف داشت
ببینید این قضیه درست نمی شه مگر اینکه انتخاب کرکتر هارو به کسی بدیم که کاراکترهارو میشناسه و میدونه کی میتونه جلوی کی قرار بگیره و در اخر هم بهترین پیشنهاداتو به صورت نظرسنجی دربیاریم به مدت مشخص چون بیشتر بچه ها پست های قبلی رو نمی خونن و فقط نظر خودشونو میگن
من این پیشنهادو قبلا هم دادم و حتی خود اتوسا خانم هم لایک کرد بعد یه دفعه اومدی بیگ باسو با سم گزاشتید . اگه می خواید تاپیک با بچه ها بمونه این کارو که میگم بکنید .

البته امیر جان امکان نداره یه نفر همه رو بشناسه ! یا اگر هم بشناسه شناختش از همه برابر باشه ! در حرف گفتنش ساده ـس ولی در عمل غیر ممکنه :دی بهترین راه هم برای اینکار اینه که هر کسی ایده ای میده یه بیوگرافی خلاصه از شخصیت ها و بازیش بده که اگر نشناختنی هم هست برطرف بشه :دی یا دیگه در بهترین حالت بازیهای اون دو شخصیت ارائه شده هم تا حدودی معرفی بشه چه از نظر حضور چه محبوبیت و موفقیت ! نمیشه گفت چون صاحب تاپیک فلان نفر رو نمیشناسه صلاحیت انتخاب نداره خب ممکنه نفر بعدی که انتخاب میشه از سبک های x و y و z و ... شخصیت بشناسه ولی یه سبک a پیدا بشه که بچه ها از شخصیتش نظر سنجی بخوان بذارن و اون شخص نشناسه :دی کلاً نمیشه در مورد این موضوع خیلی هم با قاطعیت نظر داد :دی واسه همین مثلاً میشه یه تیم انتخاب کرکتر ترتیب داد یا ... :دی باز تاپیک خودتونه و نظر خودتون :دی من فقط یه پیشنهاد دوستانه دادم :)
احسان جان حرفت کاملا درست که یه نفر نمی تونه همرو بشناسه ولی کسی یا کسایی رو میشه پیدا کرد که اونقدر منطق داشته باشن و بدونن که این دونفر نتیجش از قبل مشخص نیست و از لحاظ شخصیتی و داستانی کاملا جای بحث دارن
جای جنگ و دعوا دارن
yahoo_4.gif
خب اگه مثلاً من بیام بگم چوجی Vs گرِن وقتی طرف نمیشناسه خب منطقش هم بدرد نمیخوره :دی ولی وقتی من بیام از این دو تا بیوگرافی بدم بگم برای چه بازی ای هستن , چه سالی , کِی ساخته شده , بازخورد چه جوری بوده , طرف دستش میاد که بله بازی ای با همچین شرایط آیا شخصیتش می تونه در مقابل فلان قرار بگیره یا نه :دی یعنی با پیاده کردن این قانون که هر کسی توضیح درباره ی شخصیت پیشنهادیش ارائه کنه خیلی میتونه کار رو جلوتر ببره :دی منظورم این بود :دی و گرنه عوض کردن کسی که انتخاب کنه فقط پاک کردن صورت مساله ـس :دی

آخرین ویرایش:
احسان جان حرفت کاملا درست که یه نفر نمی تونه همرو بشناسه ولی کسی یا کسایی رو میشه پیدا کرد که اونقدر منطق داشته باشن و بدونن که این دونفر نتیجش از قبل مشخص نیست و از لحاظ شخصیتی و داستانی کاملا جای بحث دارن
جای جنگ و دعوا دارن :d

---------- نوشته در 03:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:30 PM ارسال شده بود ----------

پیشنهاد من برای نظر سنجی بعد
ویتچر رو بزاریم جلوی ........................

ویرایش
خب اگه مثلاً من بیام بگم چوجی Vs گرِن وقتی طرف نمیشناسه خب منطقش هم بدرد نمیخوره :biggrin1: ولی وقتی من بیام از این دو تا بیوگرافی بدم بگم برای چه بازی ای هستن , چه سالی , کِی ساخته شده , بازخورد چه جوری بوده , طرف دستش میاد که بله بازی ای با همچین شرایط آیا شخصیتش می تونه در مقابل فلان قرار بگیره یا نه :biggrin1: یعنی با پیاده کردن این قانون که هر کسی توضیح درباره ی شخصیت پیشنهادیش ارائه کنه خیلی میتونه کار رو جلوتر ببره :biggrin1: منظورم این بود :biggrin1: و گرنه عوض کردن کسی که انتخاب کنه فقط پاک کردن صورت مساله ـس :biggrin1:
احسان جان باز باهات موافقم چرا که بحث بیوگرافیو خودم پیش اوردم
تو روزای اول که تاپیک باز شده بود به هرکس که کاراکتر پیشنهادیش انتخاب میشد پیغام میدادم که یه بیوگرافی هم بزاره
حالا اگه بحث بیوگرافی رو کمی بیاریم جلوتر بد که نمیشه خیلی هم خوب میشه
منم موافقم با این مسئله
تا ببینیم بچه ها چقدر همکاری می کنند
ولی هنوز رو پیشهاد نظرسنجی هستم که کاراکترهای پیشنهادی رو به نظرسنجی بزاریم

آخرین ویرایش:
تونی جان من با محمد موافقم من و خیلی های دیگه نظرات زیادی دادیم ولی وقتی یه دفعه میبینیم که دو نفر انتخاب شدن که کلا از بیخ و بن انتخابشون اشتباس بی میل میشیم نمونش همون بیگ باس و سم که با اختلاف 40 رای تموم شد این همه هم مخالف داشت
به قول داداش کیان 14 تا نظر سنجی برگزار شده ولی من شاید فقط سر9 یا 10 تاشون بودم.من اصلا اون مواقع توی سایت نبودم.
سر بیگ باس و سم هم نمیدونم چی شد چون وقتی اومدم دیدم نظر سنجی بسته شده.
اونو میذارم به قضاوت بچه ها.
دوستان عزیز هر کی میتونه پیشنهادی راجع به انتخاب نظر سنجی بده حتما همین جا مطرح کنه.
خودم چندین پیشنهاد دارم ولی وقتی همه جوانبشو میسنجم،یکی از یکی بعیدتره.هر کدومشون یه عیبی دارن که نمیشه این روشو پیاده کرد.
من،شخصا هر چی بگید رو قبول دارم چون دوست دارم به اطلاعاتم اضافه بشه یا اگر بتونم،به اونایی که نمیدونن کمک کنم.در کل هدفمون افزایش سطح اطلاعات بچه ها هست.
در آخر هم از همه دوستانی که به هر نحوی باعث اطلاع رسانی میشن تشکر میکنم.>:d

چی شد آخر؟؟
کی میخوایم با مقابل هم قرار دادن آرتاس و ایلیدان سورپرایز بشیم؟؟
:dانتخاب نظرنسجیها همیشه به جز یک مورد مطابق با رای اکثریت بوده و مشکلی نداشته!!
به جز همون یک مورد که آنی تصمیم گیری شد باقی موارد صاحب تاپیک تابع جمع بود و که واقعا دستش درد نکنه!!
کن و ریو:d

من میگم مقایسه شخصیت های منفی Riddler VS Joker یا Wesker VS Makarov ( واسه همه هم شناخته شده هستن )

اوه مای گاد!!!
پس ایلیدان اینه! :
9ra0mfg3c4p73iz3u57i.jpg
و آرتاس ایشون تشریف دارن! :
8l7hf8sjrnbc2g43zwqw.jpg
آقا من شدیدا پایه این نظر سنجیم ولی هیچکدومو نمیشناسم!!! ولی یه خواهش دارم:
این آرتاس و ایلیدان بیوفته برای یه وقت دیگه تا یکی از دوستای عزیزمون به اسم Arth@s که الان متاسفانه خدمت هستن،تشریف بیارن تا اون موقع بریم سراغشون! چون اون اوایل ایشون هم همین نظر رو داشتن ولی متاسفانه سربازی مجال بودن اینجا رو بهش نداد.
این حتما هست برای نظر سنجی ولی فقط بذارین آرتاس خودش بیاد تا اون هم بتونه شرکت کنه.
اما اینو بگم بازم بستگی به اجازه شما داره.

آخرین ویرایش:
من هم با کیان موافقم که کریتوس رو بالاخره وارد کنیم ...
حالا جلو هرکی میخواد قرار بگیره ... ولی یه حرف قدر برا کریتوس میتونه بتمن هم باشه ... واقعا این دو نسخه آخری بتمن یه فوق شاهکار بوده و از لحاظ شخصیتی یه بتمن فوق العاده رو معرفی کرده ...
هر دوشونم که همه میشناسن ...

من هم با کیان موافقم که کریتوس رو بالاخره وارد کنیم ...
حالا جلو هرکی میخواد قرار بگیره ... ولی یه حرف قدر برا کریتوس میتونه بتمن هم باشه ... واقعا این دو نسخه آخری بتمن یه فوق شاهکار بوده و از لحاظ شخصیتی یه بتمن فوق العاده رو معرفی کرده ...
هر دوشونم که همه میشناسن ...
به نظر من با بتمن نمیشه مقایسه ـش کرد چون : بتمن = سوپر هیرو , کریتوس = ضد قهرمان !
کلاً فلسفه ی وجودیشون به هم نمی خوره :دی
چرا من تا حالا فکر میکردم کریتوس توی نظرسنجی ها بوده :دی

یا دوتا شخصیت مونث رو بزارین یا ارتاس و ایلیدان...من نمیدونم!یکی از اینا باید باشه:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or