X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
همونی که علی خیلی وقته داره میگه خوبه ها ! :دی ناریکو و بیونتا :دی خیلی وقت ـه اینجا بانو نداشتیم جو خشک و خشن شده :دی ساقی بریز مِی رو :دی خرابمون کن :دی

منم پایه هر دوتاشون هستم.فقط لب تر کنین تا برم عوضش کنم.در صورتیکه بقیه قبول کنن.
در ضمن دادا احسان هنوزم که هنوزه نتونستیم کسی رو پیدا کنیم که به کریتوس بخوره ولی فکر کنم مارکوس فینیکس بخوره نخ سوزن که هر دوتاشون انحصاری و جفتشون گاون!!:d

منم پایه هر دوتاشون هستم.فقط لب تر کنین تا برم عوضش کنم.در صورتیکه بقیه قبول کنن.
در ضمن دادا احسان هنوزم که هنوزه نتونستیم کسی رو پیدا کنیم که به کریتوس بخوره ولی فکر کنم مارکوس فینیکس بخوره نخ سوزن که هر دوتاشون انحصاری و جفتشون گاون!!:d
مارکوس هم می تونه بهش بخوره :دی ولی بازم مارکوس خودش قهرمان ـه :دی به نظرم این دفعه اگه بچه ها موافق باشن ناریکو و بیونتا بذاریم که هم جو از این حال و هوا در بیاد هم تا نظر سنجی بعدی یه فکری بکنیم ببینیم میشه یه ضد قهرمان برای جلوی کریتوس گذاشتن پیدا کرد یا نه :دی
خب پس بذار بچه ها بیان و ببینیم موافقتشونو اعلام میکنن یا نه.اصلا معلوم نیست کجا رفتن!
منتظریم :دی
بچه ها نظر مثبتتون رو بگید تا ساقی کار رو شروع کنه :دی

آخرین ویرایش:
مارکوس هم می تونه بهش بخوره :دی ولی بازم مارکوس خودش قهرمان ـه :دی به نظرم این دفعه اگه بچه ها موافق باشن ناریکو و بیونتا بذاریم که هم جو از این حال و هوا در بیاد هم تا نظر سنجی بعدی یه فکری بکنیم ببینیم میشه یه ضد قهرمان برای جلوی کریتوس گذاشتن پیدا کرد یا نه :دی
خب پس بذار بچه ها بیان و ببینیم موافقتشونو اعلام میکنن یا نه.اصلا معلوم نیست کجا رفتن!

بتمن ورسوس کریتوس. هممم به هم میان به نظرم. چه از نظر داستان چه از شخصیت پردازی چه از نظر دنیاها. meh.

چند تا کاندید فقط جهت پیشنهاد:

Bayonetta vs Nariko ( گفتن اینو قبلا بچه ها )

Ryu vs Jin

Jin vs Hwoarang ( یا حالا یکی دیگه ولی محبوب ترین ها اینا هستن )

Naruto vs Luffy ( این خیلی طرفدار نداره ولی )

Cloud vs Squall

Cloud vs Sephiroth ( این عالی میشه! )

Digimon vs Pokemon ( اگه یه فروم خارجی بود زیر 50000 تا رای نمیورد ولی اینجا بعیده خیلی باشه )

Angry Birds vs TinyWings ( محض خنده )

War vs Gabriel ( در حد شبهات سبک فقط )

War vs Death ( زوده یکم فقط )

اینا به ذهنم میرسه دیگه.

من مخالف ناریکو و بیونتا هستم!:d بیونتا که شخصیتش خیلی نچسبه! به شخصه اصلا ازش خوشم نمیاد!!!:d ناریکو هم که فکر کنم چیزی حدود 80% بچه های BC از جمله pcبازها و 360بازها اصلا باهاش آشنایی ندارن.حتی خیلی از PS3 فن ها مثل خودم به دلیل اینکه اون زمانی که بازی اومد کنسول کپی خور نبود هنوز فرصت نشده بازیش کنن! حالا اگه قراره بیوگرافی کامل بزارید و همه موافق باشن من هم موافقت می کنم:):d
مارکوس هم با کریتوس خیلی خوبه ولی باز هم نتیجش مشخصه! توی نظرسنجی های قبلی تازه ناتان با اختلاف از مارکوس برده...... کریتوس که دیگه جای خود دارد!!!:d
به نظرم این سری کاری نداشته باشیم کی قهرمانه ، کی ضدقهرمانه... بیایم کریتوس Vs مستر چیف رو بزاریم>:d< قبول دارم هیچ ربطی به هم ندارن ولی این سری استثنا قائل شیم دوتا انحصاری کنسولی بندازیم به جون هم! آدرنالین تاپیک به شدت میره بالا....! نتیجه هم به نظرم کاملا غیر قابل پیشبینیه!:d
halo-vs-god-of-war-nice-logo.jpg

همون مونثایی که دادم بذارین دیگه :d ناریکو و بایونتا بانو رو هم اضافه کنین بشن 6تا انتخاب سخت تر بشه :d پست قبلیم 18 19 نفر موافق داشت دیگه :d

گابریل واسه کدوم بازیه
من میگم کریتوس و جنگ
هم داستان غنی دارن و هم جای بحث

بتمن ورسوس کریتوس. هممم به هم میان به نظرم. چه از نظر داستان چه از شخصیت پردازی چه از نظر دنیاها. meh.

چند تا کاندید فقط جهت پیشنهاد:

Bayonetta vs Nariko ( گفتن اینو قبلا بچه ها )

Ryu vs Jin

Jin vs Hwoarang ( یا حالا یکی دیگه ولی محبوب ترین ها اینا هستن )

Naruto vs Luffy ( این خیلی طرفدار نداره ولی )

Cloud vs Squall

Cloud vs Sephiroth ( این عالی میشه! )

Digimon vs Pokemon ( اگه یه فروم خارجی بود زیر 50000 تا رای نمیورد ولی اینجا بعیده خیلی باشه )

Angry Birds vs TinyWings ( محض خنده )

War vs Death ( زوده یکم فقط )

اینا به ذهنم میرسه دیگه.
همین ناریکو بیونتا خوبه به جان خودم :دی شهاب ! :| نه فقط , شهاب :| اون موقعی که من داشتم برای رای آوردن کلود جلوی سفیروس خودم رو پاره میکردم کجا بودی ؟ :دی
گابریل واسه کدوم بازیه
من میگم کریتوس و جنگ
هم داستان غنی دارن و هم جای بحث
کسلوانیا : اربابان سایه :دی
خبر ندارم. جاش خوب شده حالا
biggrin1.gif
؟

آقا از فاز این کریتوس بیاد بیرون. خسته نشدید همش کریتوس؟
کار به اونجاها نکشید حضرت کلود (ع) بُرد :دی

آخرین ویرایش:
همین ناریکو بیونتا خوبه به جان خودم :biggrin1: شهاب ! :| نه فقط , شهاب :| اون موقعی که من داشتم برای رای آوردن کلود جلوی سفیروس خودم رو پاره میکردم کجا بودی ؟ :biggrin1:
خبر ندارم. جاش خوب شده حالا :دی؟

آقا از فاز این کریتوس بیاد بیرون. خسته نشدید همش کریتوس؟

batman vs spider man همین طوری به ذهنم رسید الان همه بر علیه من جبهه نگیرید:D به نظر من بین دو تا ضد قهرمان بزارید
کیان جان میشه بگی وجه شباهت کریتوس و مستر چیف چشه؟؟؟؟؟؟؟
راستی Dante vs Nero هم خیلی توپ میشه
دوستان خواهشا نظر تکراری ندید تا تاپیک شلوغ نشه و راحت تر پیشنهادات رو بررسی کرد

باز آرتاس و ایلیدان رو پیچوندین!!:|:d
من نظرم ایزاک کلارک و آلن ویک هست اگه قرار نیست اون دوتا رو بذارین!!
یا بیاین و یه مرامی خرج کنین بین ناروتو و ساسکه بذارین!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or