به نظرم سری شخصیتهای زشت و به یاد ماندنی شرکت R* رو بذارین:
![]()
![]()
![]()
![]()
اینو بگم که اینا اصلا زشت نیستن
RS همیشه واقعیت ها رو نشون میده که نه تو فیلم از این اتفاقا میفته نه تو بازیهای دیگه
نظرسنجی عالیی میشه
زد و خورد زیادی هم داره:d
به نظرم سری شخصیتهای زشت و به یاد ماندنی شرکت R* رو بذارین:
![]()
![]()
![]()
![]()
من چه کار کنم کاکو! گفتم نظر سنجی تموم و دیگه آرای جدید اضافه نمیشن که پشت بندش دو نفر دیگه به مایکی رای دادن!:biggrin1:پ.ن : تونی المیدا جان 2 تا رای کم گذاشتی واسه بچمون :biggrin1:
پیشنهاد شما جان مارتسون و مکسش که تکراریه!!همون پیشنهاد من رو بذارین دیگه :d
تنها چیزی که راک ازش بویی نبرده همین واقعیت هست الان مثلا جی تی واقعی هست از نظر شما؟ یا Bully ؟
================================
هر چی میزارین یه چیزی باشه که نتیجش از قبل معلوم نباشه !
باش.هر جور میلتونه و راحتین! ولی یه سوال منو جواب بده:والا من که دیگه نظر نمیدم هر چی من گفتم این آتوسا خانم کار خودشو کرد پس بهتره خودمو سبک نکنم
شما چرا من هر چی میگم به خودت میگیری؟؟؟؟انشاالله که دعوا نداری؟؟؟؟به نظر شما بهتر نبود آتوسا یه دلیل برای رد کردن نظر دیگر بچه ها هم میگذاشت اصلا سر من تو گورباش.هر جور میلتونه و راحتین! ولی یه سوال منو جواب بده:
تو میگی آتوسا کار خودشو میکنه.توی چند تا از نظر سنجیا خود آتوسا،شخصیت هایی که بچه ها معرفی کردن و گذاشتیم برای نظر سنجی رو،میشناخت؟ اصلا آتوسا آرتاس و سیلواناس رو میشناسه؟
اصلا Metal Gear Solid رو بازی کرده که بدونه بیگ باس یا اسنیک کیه؟ اگر هر کار دلش میخواست بکنه،نمیومد کاراکترای بچه ها رو بذاره.میرفت هر چی دلش میخواست میگذاشت.
شرمنده تکراریه یه نگاهی به صفحه اول بندازMax Payne Vs. Agent 47