X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اح خسته شدیم از بس کارکتر پیشنهاد دادیم
اصلا من امروز نمیرم تا تکلیف این قضیه مشخص شه
جدا نظرتون در مورد این چیه
Nathan در برابر لارا
مهم نیست نیتن قبلا بوده فقط تنها کسیه که میشه گذاشت جلوی لارا.

آخرین ویرایش:
اح خسته شدیم از بس کارکتر پیشنهاد دادیم
اصلا من امروز نمیرم تا تکلیف این قضیه مشخص شه
پیشنهاد های من :
Nariko vs. Lara
Nariko vs. Sonya
Nariko vs. Jill
Nariko vs. Every Women
Nariko vs. Nariko
;)
خُب رفیق من، پیشنهادها رو دادیم قبلاً دیگه. تو به همراه سران تاپیک تصمیم بگیرید خو... دیگه چقدر پیشنهاد بدیم آخه...!!!

به نظر من تنها کارکتر مؤنث که ممکنه بتونه در برابر لارا دووم بیاره و نظرسنجی رو به راحتی به لارا واگذار نکنه:d کسی نیست جز ........ Jill>:d<
..... کسی که تونسته نمسیس کبیر رو شکست بده:d
o8ctvv45tqfu14uizs.jpg

---------- نوشته در 08:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:15 PM ارسال شده بود ----------

آقا همین که لئون میگه خوب چیزیه:d فعلا دست از سر کچل این لارا برداریم بعدا یکی رو میندازیم بجونش!:d
Claire در برابر Jill نظرتون چیه؟؟؟
m9b8rci8xwszqe8501y8.jpg

-----------------------------------
ویرایش سوم:d :
:-o
اینقدر مشغول انتخابات سری بعدی بودیم، نفهمیدیم چطور این کلود نامرد یواشکی خودشو رسوند بالا!:d
طرفدارا بجنبین... فقط 15 ساعت دیگه وقت باقی مونده . . . . :d

آخرین ویرایش:
لارا کرافت رو خیلی دارین مقدسش میکنیدا ...!
به نظر من جیل خیلی از لارا بهتر هم هست ...
نکته دیگه ... خیلی خوشحالم که رای ها مساوی شده! کلود فقط یه رای میخواد تا بیشتر شه ...

کلود داره میبره................ کلود داره میبره .....................سفیروثو میخره.................. سر زمین میبره ..................من کلودو دوس دارم..................... بهش احترام میذارم\:d/

:-o
Oh my GOOOD
چی شد یهو...؟ این Cloud چرا زد جلو...؟ نکنه Boosterی چیزی نصب کرده بود...
امیر دست بجنبون... یه حرکتی بزن خو... 2 ساعت بیشتر نمونده ها...

ایول ایول داش کلودو ایول..................هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.نه قرمز نه آبی کلود انقلابی:))

oh my god باختیم )x
برم به چند تا از بچه ها بگم بیان وگرنه شکست میخوریم>:)

خب بعد از بررسی هایی که انجام شد و حرفی که صاحب تاپیک گفت
کاراکتر های نظر سنجی بعدی مشخص شد
Jill vs. Clair
m9b8rci8xwszqe8501y8.jpg

اگه خواستین بعدی هم مشخص کنم
Lady vs. Trish

باز دارن حق اربابو میخورن همون طور که تو گیم اسپات اون ژنرال رام مفنگی آخرین لحظه برنده شد.ولی اربابمون دیر یا زود به قدرت میرسه و .......

باز دارن حق اربابو میخورن همون طور که تو گیم اسپات اون ژنرال رام مفنگی آخرین لحظه برنده شد.ولی اربابمون دیر یا زود به قدرت میرسه و .......
یوهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها.عمرا کلود بی رقیبه>:)
کلوووووووود قهرمان میشه .................... خدا میدونه که حقشه ........................ به لطف یزدان و بچه هااااااااااااااااااااااا ................................ کلووووووووووود قهرمان میشه .................................... کلووووووووووود قهرمان میشه\:d/

cloud خوبه،ما که نگفتیم بده!!..ولی واسه بچه های زیر 18 سال،اتفاقا لیون هم خوبه،ولی بازم واسه بچه های زیر 18 سال..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or