نخیر فن های سفیروث غیر منتظره رشد کردنچي شد؟كلود و فن هاش فقط ادعا داشتن !امير نظرسنجي بعدي هنومشخص نشده؟
نخیر فن های سفیروث غیر منتظره رشد کردنچي شد؟كلود و فن هاش فقط ادعا داشتن !امير نظرسنجي بعدي هنومشخص نشده؟
كلا فن هاي سفيروث جالب هستند و حالا هرچي بياي بگي كه اين سفيروث براتون به اندازه يه پشه هم ارزش قائل نيست و احمق خطابشون ميكنه باور نميكنند !!:d ( قصد توهين به هيچ وجه نداشتم و نخواهم داشت )نخیر فن های سفیروث غیر منتظره رشد کردن![]()
چي شد؟كلود و فن هاش فقط ادعا داشتن !امير نظرسنجي بعدي هنومشخص نشده؟
اگه میشه لینک دنلد انیمه قرار داد بگید یه انیمه براتون بذارم تا خرابی ها و مصیبت های به بار آورده ی سفیروث رو از دید مردم میدگار ببینید![]()
آخرش به برنده هم چیزی میدید اینجا
آره خیلی ماهه. امیدوارم با رای من کلود ببره![]()
نگین تورو خداشک نکن که سفیروث برندست
گفتن اگر سفیروث ببره راهو برای برگشتنش باز می کنند ، کلود مجبور ژن به خودش تزریق کنه![]()
نگین تورو خدادنبال یه ویدئو هستم فقط دعا کنید پیداش نکنم
-------------------------
یافت شد
فقط میخوام این کات سین رو داشته باشینوقتی که کرک و پر سفیروث از اراده و تحمل یه انسان میریزه
(به دقیقه ی 2:50 به بعد به شدت دقت بشه
) اسم این کات سین : Goodbye Sephiroth
http://lamda.bluelaguna.net/fmvs/crisis-core-final-fantasy-vii/Chapter 09 - 08 - Goodbye Sephiroth.avi
تو که عددی نیستیببین خودتم بترکونی منم بکشی کلود هزارتا کلون داشته باشه کلود هرچی باشه یا نباشه منم دوستش دارم اما اول سفیروث![]()
Chuji عزیز... تا حدود زیادی شاید حق با تو باشه...ولی جدا از شوخی این نظر سنجی بهم یاد داد به عنوان یه فن توی این مدت برای آشنا کردن بقیه با کلود و فاینال چقدر کم گذاشتماگه به مرور همه با سری آشنا میشدن و حالا یا فاینال 7 رو بازی میکردن یا در مورد داستانش جویا میشدن و اکثر نظرات از روی ادونت چیلدرن (اونم دوبله شده :-o) نبود شاید الان این اتفاق (باید بگم فاجعه
) رخ نمیداد
![]()
EXACTLYاگه تا 2 روز دیگه اتفاق خاصی نیفته می تونیم به اربابمون خدمت کنیم،اون بهمون پاداشی میده که در تصور کلود فن ها هم نمی گنجه.چون ما بودیم که تو غیبتش ایمانمونو بهش از دست ندادیم.![]()