X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نخیر فن های سفیروث غیر منتظره رشد کردن :دی
كلا فن هاي سفيروث جالب هستند و حالا هرچي بياي بگي كه اين سفيروث براتون به اندازه يه پشه هم ارزش قائل نيست و احمق خطابشون ميكنه باور نميكنند !!:d ( قصد توهين به هيچ وجه نداشتم و نخواهم داشت )
درسته يه بعد هايي از سفيروث واقعا جذاب هستند اما اينكه بياي ازش طرفداري بكني و بگي دركش ميكنم يه چيز ديگست !!:d

اگه میشه لینک دنلد انیمه قرار داد بگید یه انیمه براتون بذارم تا خرابی ها و مصیبت های به بار آورده ی سفیروث رو از دید مردم میدگار ببینید :دی

چي شد؟كلود و فن هاش فقط ادعا داشتن ! :| امير نظرسنجي بعدي هنومشخص نشده؟

انقدر تحریک نکن :دی

اگه میشه لینک دنلد انیمه قرار داد بگید یه انیمه براتون بذارم تا خرابی ها و مصیبت های به بار آورده ی سفیروث رو از دید مردم میدگار ببینید :دی

میگم اگهه چیزی پیدا کردی هرچیز در پروفایلم بازه بذارش دریغ نکن :دی

آخرش به برنده هم چیزی میدید اینجا;))
آره خیلی ماهه. امیدوارم با رای من کلود ببره:x

آخرش به برنده هم چیزی میدید اینجا;))
آره خیلی ماهه. امیدوارم با رای من کلود ببره:x

شک نکن که سفیروث برندست

گفتن اگر سفیروث ببره راهو برای برگشتنش باز می کنند ، کلود مجبور ژن به خودش تزریق کنه >:)

این هم تبلیغات به سبک جدید! :d
مختصری از اتفاقاتی که افتاده در حد 1دقیقه، که همون اول Advent Children نشون میده... هرچند همتون اینو دیدین! اما دوباره نگاه کنید،ضرر نداره:d 2mb هم بیشتر نیست. یاد دوبله گلوری بخیر.......

[video=aparat;7b39db1642791567c663f112aeb5ba93105414]http://www.aparat.com/v/7b39db1642791567c663f112aeb5ba93105414[/video]

شک نکن که سفیروث برندست

گفتن اگر سفیروث ببره راهو برای برگشتنش باز می کنند ، کلود مجبور ژن به خودش تزریق کنه >:)
نگین تورو خدا :دی دنبال یه ویدئو هستم فقط دعا کنید پیداش نکنم :دی
-------------------------
یافت شد :دی
فقط میخوام این کات سین رو داشته باشین :دی وقتی که کرک و پر سفیروث از اراده و تحمل یه انسان میریزه :دی (به دقیقه ی 2:50 به بعد به شدت دقت بشه :دی) اسم این کات سین : Goodbye Sephiroth
http://lamda.bluelaguna.net/fmvs/crisis-core-final-fantasy-vii/Chapter 09 - 08 - Goodbye Sephiroth.avi

آخرین ویرایش:
نگین تورو خدا :دی دنبال یه ویدئو هستم فقط دعا کنید پیداش نکنم :دی
-------------------------
یافت شد :دی
فقط میخوام این کات سین رو داشته باشین :دی وقتی که کرک و پر سفیروث از اراده و تحمل یه انسان میریزه :دی (به دقیقه ی 2:50 به بعد به شدت دقت بشه :دی) اسم این کات سین : Goodbye Sephiroth
http://lamda.bluelaguna.net/fmvs/crisis-core-final-fantasy-vii/Chapter 09 - 08 - Goodbye Sephiroth.avi

ببین خودتم بترکونی منم بکشی کلود هزارتا کلون داشته باشه کلود هرچی باشه یا نباشه منم دوستش دارم اما اول سفیروث :دی

ببین خودتم بترکونی منم بکشی کلود هزارتا کلون داشته باشه کلود هرچی باشه یا نباشه منم دوستش دارم اما اول سفیروث :دی
تو که عددی نیستی :دی مهم کلود فن ها هستن :دی
ولی جدا از شوخی این نظر سنجی بهم یاد داد به عنوان یه فن توی این مدت برای آشنا کردن بقیه با کلود و فاینال چقدر کم گذاشتم :| اگه به مرور همه با سری آشنا میشدن و حالا یا فاینال 7 رو بازی میکردن یا در مورد داستانش جویا میشدن و اکثر نظرات از روی ادونت چیلدرن (اونم دوبله شده :-o) نبود شاید الان این اتفاق (باید بگم فاجعه :دی) رخ نمیداد :دی

اگه تا 2 روز دیگه اتفاق خاصی نیفته می تونیم به اربابمون خدمت کنیم،اون بهمون پاداشی میده که در تصور کلود فن ها هم نمی گنجه.چون ما بودیم که تو غیبتش ایمانمونو بهش از دست ندادیم.:cool1:

ولی جدا از شوخی این نظر سنجی بهم یاد داد به عنوان یه فن توی این مدت برای آشنا کردن بقیه با کلود و فاینال چقدر کم گذاشتم :| اگه به مرور همه با سری آشنا میشدن و حالا یا فاینال 7 رو بازی میکردن یا در مورد داستانش جویا میشدن و اکثر نظرات از روی ادونت چیلدرن (اونم دوبله شده :-o) نبود شاید الان این اتفاق (باید بگم فاجعه :دی) رخ نمیداد :دی
Chuji عزیز... تا حدود زیادی شاید حق با تو باشه...
من به یکی دو تا از نسخه های FF فقط یه گریز کوچکولو زدم و تمام چیزایی که از Sephiroth می دونم نوشته هاییه که در موردش خوندم و همون Animationشه... و قسمت های کوتاهی که تو بازی ازش دیدم... خیلی دلم می خواد این دنیای خارق العاده رو کامل تجربه کنم ولی هر وقت که می خوام شروع کنم به بازی، همش به این فکر می کنم که خُب پس قسمت های قبلی چی...؟ داستانایی که نمی دونم پس چی...؟
خیلی دوست دارم یکی بیاد و کامل روشنم کنه ;) تا بتونم منم غوطه ور شم تو این بازی...

اگه تا 2 روز دیگه اتفاق خاصی نیفته می تونیم به اربابمون خدمت کنیم،اون بهمون پاداشی میده که در تصور کلود فن ها هم نمی گنجه.چون ما بودیم که تو غیبتش ایمانمونو بهش از دست ندادیم.:cool1:
EXACTLY
رفقا دو روز دیگه ارباب تاریکی بهتون غلبه خواهد کرد...
Prepare Yourself

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or