X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه کم بیشتر این مبحث رو باز میکنید ؟
تو بیوگرافی نوشته بود اون برای قهرمان شدن به شینرا میره ولی قدرت بدنی کمش باعث میشه اون شکست بخوره
کسی که میخواد قهرمان شه اول خودشو به اون حد از قدرت میرسونه که بتونه جلوی دشمنش ایستادگی کنه، ولی اون اینکارو نکرد
و زمانی که ضعیف بود به خیال قهرمان شدن به شینرا میره
حالا شاید من اشتباه برداشت کردم ولی خب تو بیوگرافی تا همین حد اطلاعات داد .

تو بیوگرافی نوشته بود اون برای قهرمان شدن به شینرا میره ولی قدرت بدنی کمش باعث میشه اون شکست بخوره
کسی که میخواد قهرمان شه اول خودشو به اون حد از قدرت میرسونه که بتونه جلوی دشمنش ایستادگی کنه، ولی اون اینکارو نکرد
و زمانی که ضعیف بود به خیال قهرمان شدن به شینرا میره
حالا شاید من اشتباه برداشت کردم ولی خب تو بیوگرافی تا همین حد اطلاعات داد .
خب کلود برای جلب علاقه ی تیفا بهش قول میده که میره به شینرا و بعد از اینکه یه سرباز درجه 1 شد به خاطر اون برمیگرده ! قرار نبوده دشمنی رو شکست بده ! :دی اون موقع هم سفیروث معروف ترین سرباز بوده (که حتی زک هم آرزوی تبدیل شدن به شخصی مثل سفیروث رو داشته ! و حتی وقتی زک به یک سرباز درجه 1 تبدیل میشه و می خوان به ماموریت برای نابودی هیولاهای عجیب توی nibelheim برن درجه ی سفیروث ژنرال ارتش شینرا بوده !) و آرزوی هر کسی بوده تا اون حد محبوب و معروف بشه (شما هم بخوای جلوی یکی که دوستش داری کلاس بذاری همیشه یه شخصیت معروف و برتر رو الگو قرار میدی غیر از اینه ؟ :دی) ولی خب از لحاظ بدنی به قدری قوی نبوده که بخوان به عنوان یه سرباز ثبت نام بکننش به همین دلیل فقط به عنوان یه سرباز جزء میپذیرنش به همین خاطر که کلود میبینه نمی تونه به حرفی که زده عمل کنه نا امید میشه و از بازگشتت به دهکده ـش میترسه که با چه رویی برگرده پیش تیف بعد همونجا می مونه و اون اتفاقات براش می افته ! ولی بازم این جلوی هدفش رو نمیگیره و توی شینرا میمونه تا بالاخره بتونه به چیزی که میخواد برسه ! و بعد از مدتها اولین جنگش رو در کنار سفیروث و زک تجربه میکنه و باقی قضایا !
پس طبیعتاً تا اینجای کار خبری از دشمن نیست که بخواد خودش رو بسازه :دی هر کسی هم پیش خودش فکر نمیکنه ضعیفه (الان به نظر خودت , خودت رو ضعیف میبینی ؟) پس لزومی نمیدیده بخواد برای عضویتش به عنوان یک سرباز تمرینات خاصی داشته باشه چون سربازان خودشون تمیرنات ویژه رو میبینن (توی CC نشون میده :دی)
پس تا اینجا هیچ مشکلی نیست درست ؟ :دی
مشکل نوع نگارش جمله ی شماست که گفتین رویاپرداز هست ! رویاپرداز به کسی گفته میشه که روی مبل لم میده پاش رو روی پاش میندازه و ساعت ها توی رویا غرق میشه که می خواد به فلان چیز تبدیل بشه ! در صورتی که کلود به هیچ وجه رویا پرداز نیست بلکه یه انسان هدفمنده ! یه هدفی رو برای خودش تعیین کرد (تبدیل شدن به سرباز درجه 1) بعد با تمام وجود واسه ی هدفش تلاش کرد و بهش رسید ! در صورتی که یه انسان رویا پرداز معمولاً به هیچی نمیرسه جز اتلاف وقت ! پس کلود یه جوان با هدفه نه رویاپرداز !

خب کلود برای جلب علاقه ی تیفا بهش قول میده که میره به شینرا و بعد از اینکه یه سرباز درجه 1 شد به خاطر اون برمیگرده ! قرار نبوده دشمنی رو شکست بده ! :دی اون موقع هم سفیروث معروف ترین سرباز بوده (که حتی زک هم آرزوی تبدیل شدن به شخصی مثل سفیروث رو داشته ! و حتی وقتی زک به یک سرباز درجه 1 تبدیل میشه و می خوان به ماموریت برای نابودی هیولاهای عجیب توی nibelheim برن درجه ی سفیروث ژنرال ارتش شینرا بوده !) و آرزوی هر کسی بوده تا اون حد محبوب و معروف بشه (شما هم بخوای جلوی یکی که دوستش داری کلاس بذاری همیشه یه شخصیت معروف و برتر رو الگو قرار میدی غیر از اینه ؟ :دی) ولی خب از لحاظ بدنی به قدری قوی نبوده که بخوان به عنوان یه سرباز ثبت نام بکننش به همین دلیل فقط به عنوان یه سرباز جزء میپذیرنش به همین خاطر که کلود میبینه نمی تونه به حرفی که زده عمل کنه نا امید میشه و از بازگشتت به دهکده ـش میترسه که با چه رویی برگرده پیش تیف بعد همونجا می مونه و اون اتفاقات براش می افته ! ولی بازم این جلوی هدفش رو نمیگیره و توی شینرا میمونه تا بالاخره بتونه به چیزی که میخواد برسه ! و بعد از مدتها اولین جنگش رو در کنار سفیروث و زک تجربه میکنه و باقی قضایا !
پس طبیعتاً تا اینجای کار خبری از دشمن نیست که بخواد خودش رو بسازه :دی هر کسی هم پیش خودش فکر نمیکنه ضعیفه (الان به نظر خودت , خودت رو ضعیف میبینی ؟) پس لزومی نمیدیده بخواد برای عضویتش به عنوان یک سرباز تمرینات خاصی داشته باشه چون سربازان خودشون تمیرنات ویژه رو میبینن (توی CC نشون میده :دی)
پس تا اینجا هیچ مشکلی نیست درست ؟ :دی
مشکل نوع نگارش جمله ی شماست که گفتین رویاپرداز هست ! رویاپرداز به کسی گفته میشه که روی مبل لم میده پاش رو روی پاش میندازه و ساعت ها توی رویا غرق میشه که می خواد به فلان چیز تبدیل بشه ! در صورتی که کلود به هیچ وجه رویا پرداز نیست بلکه یه انسان هدفمنده ! یه هدفی رو برای خودش تعیین کرد (تبدیل شدن به سرباز درجه 1) بعد با تمام وجود واسه ی هدفش تلاش کرد و بهش رسید ! در صورتی که یه انسان رویا پرداز معمولاً به هیچی نمیرسه جز اتلاف وقت ! پس کلود یه جوان با هدفه نه رویاپرداز !
خب من مثل شما یه فن فاینال نیستم و تا حالا فاینال هم بازی نکردم
وکسی هم نیستم که همینجوری رو قیافه رای بدم به همین خاطر از بچه ها خواستم بیوگرافی شخصیت هارو بزارن تا بعد از شناخت شخصیت ها بهشون رای بدم بعد از خوندن بیوگرافی ها رایم و نظرم رو دادم
حالا نمیدونم بیوگرافی خوب نوشته نشده بود ،من درست نخوندم ، یا اطلاعات کم بود . شما به بزرگی خودتون ببخش
ولی از شخصیت سفیروث خوشم میاد چون یجور نماد قدرته
و یه جور شخصیت خاصی داره که کمتر تو کسی دیده میشه .

خب من مثل شما یه فن فاینال نیستم و تا حالا فاینال هم بازی نکردم
وکسی هم نیستم که همینجوری رو قیافه رای بدم به همین خاطر از بچه ها خواستم بیوگرافی شخصیت هارو بزارن تا بعد از شناخت شخصیت ها بهشون رای بدم بعد از خوندن بیوگرافی ها رایم و نظرم رو دادم
حالا نمیدونم بیوگرافی خوب نوشته نشده بود ،من درست نخوندم ، یا اطلاعات کم بود . شما به بزرگی خودتون ببخش
ولی از شخصیت سفیروث خوشم میاد چون یجور نماد قدرته
و یه جور شخصیت خاصی داره که کمتر تو کسی دیده میشه .
بخشش ؟! دیگه نظر و سلیقه ی افراد که جرم نیست :دی فقط خواستم اون قضیه ی رویا پرداز شفاف سازی بشه :دی در این مورد هم خب موضوع براتون روشن نشده بوده دیگه :دی

آخرین ویرایش:
بخشش ؟! دیگه نظر و سلیقه ی افراد که جرم نیست :دی فقط خواستم اون قضیه ی رویا پرداز شفاف سازی بشه :دی در این مورد هم خب موضوع براتون روشن نشده بوده دیگه :دی

كاملا نظرات و توضيحاتت جامع و شامل بود كلود نماد يك انسان تلاشگره كه از صفر خودشو به حد يك سوپر هيرو ميرسونه و سفيروث با اون قدرت رو شكست ميده و اين پشتكار و اميد واسه من با اززش تر از خيلي چيزاست!

مرسی بچه ها،ترکوندین اساسی! کلی به اطلاعاتم درباره این دو کارکتر اضافه شده! تشکر فراوان:d

انیمیشن Advent Children Complete رو که دیگه همه دیدن ایشالله!؟ یه سری عکس از سکانس های حساس انیمیشن با هنرنمائی کلود و سفیروث گرفتم میزارمشون هم تجدید خاطره شه هم شاید به تصمیم گیریتون کمک کنه!:d
تذکر مهم: اگه هنوز این انیمیشن رو ندیدین از باز کردن اسپویلرها خودداری کنید و به سریعترین روش ممکن(دانلود یا خرید از نزدیک ترین محل فروش) این انیمیشن رو تهیه کرده و به تماشای آن بنشینید!

قسمت های ابتدایی انیمیشن خیلی قشنگه ، مختصری از اتفاقاتی که افتاده رو نشون میده با یک موسیقی فوق العاده

فلش بک از اتفاقاتی که در گذشته به سر کلود اومده...
You'll be..... My Living Legacy

این سکانس فوق العادست.... دشتی پر از گل ، در کنار ایریس... اما کلود نمی تونه تو صورتش مستقیم نگاه کنه.....
...I think , I want to be Forgiven... more than anything

چیزی که Advent Children توش عالی عمل می کنه سکانس های اکشن فوق العادشه که هیچ جای دیگه نظیرش رو نمی تونین پیدا کنین! یکی از جالب ترین سکانس ها اونجاییه که مبارزه به داخل یک تونل کشیده میشه؛ کلود از روی موتورش میپره و یک موتور دیگه که به سمتش پرتاب شده(!) رو با یک ضربه شمشیرش به دو قسمت تبدیل می کنه!!!:-o:d

مبارزه با هیولای سامون شده هم از قسمت های جالبه، همه با کمک هم و با کار تیمی شکستش میدن ...
کلود در لحظه قبل از برخورد به توده عظیمی از پرتو انرژی!!!!!:eek:

در لحظه آخر هم یاد و خاطره ایریسه که قوت دوباره ای به کلود میده..

کلود بی اعصاب در کنار موتور عجیب غریبش! :d

اینجا هم کلود داره خودش رو برای مبارزه نهایی با سفیروث گرم میکنه! :d

و بالاخره سکانس رویارویی کلود با سفیروث....
یکی از برترین سکانس ها همین عکسه زیر هستش...مو رو به تن آدم سیخ میکنه این لحظه... کلود از بالای ساختمون میپره تا کار حریفش رو تموم کنه که یکدفعه سر و کله سفیروث پیدا میشه!
aia1cso6e6di1pn9q73l.jpg

کل کل های متداول قبل از درگیری ! :d

سفیروث توی این عکس اوج اُبهت ـه !>:d<
r9a46tp3z3q6jk41w99o.jpg

سکانس درگیری بین کلود و سفیروث بین خرابه های در حال سقوط در حالی که موسیقی The One Winged Angel داره پخش میشه>:d< یکی از برترین سکانس هایی هستش که به عمرم دیدم! و مطمئنا تا آخر عمر از یادم نمیره .....

از قابلیت های جدید شمشیر کلود Buster Sword اینه که میتونه به دو تیکه جدا از هم تقسیم شه...

سفیروث فرشته ای با یک بال
xdb55e3p1d6ty2g7vkvc.jpg

سفیروث با شمشیر دراز خودش به اسم ماسامونه (Masamune) کلود رو سلاخی میکنه:d
1gdy370ae0xg7xzhdm3p.jpg

لحظات پایانی مبارزه هیجان به اوج خودش میرسه!:d

gxb9f9zxukqtm5x6sc7.jpg

Cloud: Remain in your place, with my other memories
oc3zfiv328spbpkgr8p.jpg
94ak7tbq82wjbmq23tc5.jpg

Sephiroth: I will never be a memory :((
xm4hr26wszrs69146ysq.png

سکانس پایانی انیمیشن واقعا فوق العادست ، کلود بالاخره میتونه به چهره ایریس نگاه کنه. زک و ایریس در کنار همدیگن و در هاله ای از نور ناپدید میشن. اون لبخندی که کلود آخر کار میزنه خیلی شیرینه و البته خیلی معنا داره...
You see... everything's all right
v4xbn92jsdv9o6zsmir4.jpg

I know... I'm not alone
qtwx4huqez2o7jys4s.jpg

آخرین ویرایش:
@ کیان (چند تا نقطه دارکنس بازم چند تا نقطه :دی) :
در تکمیل حرفهات بگم که توی AC شمشیر کلود یعنی Buster Sword به 7 تیکه تقسیم میشه که نمادی از شماره ی بازی هم هست :دی (عدد 7 رو هم که همه میدونن دیگه :دی)
آخرین ضربه ای که کلود به سفیروث میزنه (omni slash) قویترین حالت ضربه ی ultimate کلود توی فاینال 7 ـه :دی
و گل سر سبد کار آخرین عکس و آواتار خودم یعنی لبخند کلود :دی که نشون میده بالاخره به آرامش رسید (بعد از ناراحتی و عذابی که داشت و فکر میکرد باعث مرگ زک و آریس ـه که در اصل اینطور نبوده و کلود همیشه درست ترین کار رو انجام داده و میبینه زک و آریس خوشحال و در کنار هم هستن :دی)
ویرایش :
یادم رفت بگم اسم موتورش هم Fenrir Bike هست :دی

آخرین ویرایش:
نمی دونم چرا از Cloud بدم میاد /:)

اینجا رو خوندم :

I Will Never Be A memory

انسان های احمق فکر می‌کردند که من مردم و Cloud یک قهرمان بزرگه که تونسته من رو بکشه، اما من هنوز زنده بودم. در واقع نه مرده بودم و نه زنده بودم. دیگه کسی نبود که بتونم بدنش رو تسخیر کنم. شرایط بسیار بدی داشتم اما دست سرنوشت شرایط رو به نفع من ورق زد. یک جوان احمق دیگه ای به اسم Kadaj پیدا شد که قصد داشت من رو دوباره به قدرت برگردونه. Kadaj با تزریق ژن های Jenova به خودش شرایط رو برای من مهیا کرد تا بدن آن رو هم تحت کنترل خودم در بیارم. درست زمانی که برای نابودی دنیا برنامه ریزی می‌کردم دوباره سر و کله Cloud پیداش شد و یک بار دیگه نقشه های من به دست Cloud خراب شد. Kadaj هم مرد و افتخار این رو داشت که به درد من بخوره.

اما من هنوز زنده هستم. من هیچ وقت نابود نمی‌شم و بلاخره یک روز انتقام خودم رو از انسان ها می‌گیرم، چون همیشه انسان های احمقی وجود دارند که شرایط برگشتن من رو فراهم کنند. پس زیاد به مردن من امیدوار نباشید چون بلاخره همه شما به دست من کشته خواهید شد...ها ها ها ها ها ها ها ها ........

کاش یکی ژن ها رو تزریق کنه به خودش تا Sephiroth بیاد ترتیبه این Cloud رو بده

--------

اگر میشد با Sephiroth بازی کرد ، حتما اون نسخه از بازی رو تهیه می کردم :d

من هر2شون رو دوست میدارم:دی
اما به Sephiroth رای دارم به خاطر شخصیت و جذبه ایی که داره یکی از ماندگار ترین چهره های FF هست
(100 البته Cloud هم یکی از بهترین هاست:دی)

نمی دونم چرا از Cloud بدم میاد /:)

اینجا رو خوندم :

I Will Never Be A memory

انسان های احمق فکر می‌کردند که من مردم و Cloud یک قهرمان بزرگه که تونسته من رو بکشه، اما من هنوز زنده بودم. در واقع نه مرده بودم و نه زنده بودم. دیگه کسی نبود که بتونم بدنش رو تسخیر کنم. شرایط بسیار بدی داشتم اما دست سرنوشت شرایط رو به نفع من ورق زد. یک جوان احمق دیگه ای به اسم Kadaj پیدا شد که قصد داشت من رو دوباره به قدرت برگردونه. Kadaj با تزریق ژن های Jenova به خودش شرایط رو برای من مهیا کرد تا بدن آن رو هم تحت کنترل خودم در بیارم. درست زمانی که برای نابودی دنیا برنامه ریزی می‌کردم دوباره سر و کله Cloud پیداش شد و یک بار دیگه نقشه های من به دست Cloud خراب شد. Kadaj هم مرد و افتخار این رو داشت که به درد من بخوره.

اما من هنوز زنده هستم. من هیچ وقت نابود نمی‌شم و بلاخره یک روز انتقام خودم رو از انسان ها می‌گیرم، چون همیشه انسان های احمقی وجود دارند که شرایط برگشتن من رو فراهم کنند. پس زیاد به مردن من امیدوار نباشید چون بلاخره همه شما به دست من کشته خواهید شد...ها ها ها ها ها ها ها ها ........

کاش یکی ژن ها رو تزریق کنه به خودش تا Sephiroth بیاد ترتیبه این Cloud رو بده

--------

اگر میشد با Sephiroth بازی کرد ، حتما اون نسخه از بازی رو تهیه می کردم :d
یعنی خوشم میاد سفیروث کسانی رو که برای بازگشتش تلاش میکنن احمق خطاب میکنه ولی کماکان عاشق بازگشت ـش هستین :دی
DISSIDIA Final Fantasy روی psp :دی می تونید با سفیروث یه صفایی بکنید :دی یادش بخیر با کلود لول 82 بودم که سیوم پاک شد :( در کسری از ثانیه با یه omni slash سفیروث رو راهی دیار باقی میکردم :دی
----------------------------
دوستان جایی هست بتونم مبارزه جنسیس و سفیروث و با زک و بدانلودم
biggrin1.gif

من عاشق جنسیس بودم
biggrin1.gif

( حیف فقط برای PSP اومد وگرنه میگرفتمش )
yahoo_2.gif
biggrin1.gif
مبارزشون که توی خود گیم پلی هست توی دمو هم چیز زیادی نشون نمیده :دی جنسیس هیچی ولی اون سفیروث فلان فلان شده خیلی بد میزد :دی البته مبارزه ی تمرینی جنسیس و سفیروث و انجیل به صورت CG هست که چیز خیلی شاخیه گیر آوردی به منم بده :دی
البته به شدت تحسینت میکنم بابت علاقه به جنسیس :دی انصافاً اگه جنسیس نبود سفیروث ـی هم نبود :دی

آخرین ویرایش:
دوستان جایی هست بتونم مبارزه جنسیس و سفیروث و با زک و بدانلودم :دی

من عاشق جنسیس بودم :دی
( حیف فقط برای PSP اومد وگرنه میگرفتمش ) :( :دی

اما فقط سفیروث :دی

هردوشون و دوست دارم اما بنا به دلایلی بهتر باهاش ارتباط برقرار میکنم !!! همیشه نباید با قهرمان همزاد پنداری کنی و اون و برتر بدونی :دی

آخرین ویرایش:
اما من هنوز زنده هستم. من هیچ وقت نابود نمی‌شم و بلاخره یک روز انتقام خودم رو از انسان ها می‌گیرم، چون همیشه انسان های احمقی وجود دارند که شرایط برگشتن من رو فراهم کنند.
لردولدمورت آیا؟
باز خوبه لرد سیاه درسته یکی مثل کوییرل رو احمق خطاب می کرد ولی به پیروان قدرتمند و باهوشش احترام می گذاشت سفیروث هیچ تفاوتی قایل نیست آیا؟با هیچ کدوم از افرادش حال نمی کنه :-/ یه سوگلی چیزی نداره اصلا؟
البته من به هر حال حاضرم بدنمو تسخیر کنه:closedeyes:

لردولدمورت آیا؟
باز خوبه لرد سیاه درسته یکی مثل کوییرل رو احمق خطاب می کرد ولی به پیروان قدرتمند و باهوشش احترام می گذاشت سفیروث هیچ تفاوتی قایل نیست آیا؟با هیچ کدوم از افرادش حال نمی کنه :-/ یه سوگلی چیزی نداره اصلا؟
البته من به هر حال حاضرم بدنمو تسخیر کنه:closedeyes:
سفیروث کلاً تنها ـست پسرم :دی نه افرادی داره نه نیرویی نه کسی تنهای تنها :دی واسه همین تعجب کردم اینجا انقدر محبوب شده چون وقتی از گذشته ـش مطلع میشه دیگه هیچ کس توی این دنیا براش ارزشی نداره جز مادر :دی همون جنوا رو میگم :دی معتقده که کل دنیا و انسان ها باید نابود بشن و همه چیز فقط تحت قدرت سفیروث و جنوا (خدا بیامرز :دی) باشه و خودشون رو گونه ی برتر میدونه :دی یعنی ته خودخواهیه :دی
مثلاً من بیام بگم چون الان فهمیدم گذشته ام اینجوری بوده پس بچه های سایت هیچی نیستن و همه باید نابود بشن و بریزم همه ـتون رو بکشم :دی
پ.ن : حالا چون شمایین بهتون رحم میکنم و همون کلود میمونم :دی
-------------------------------
آقا این Dissidia رو بازی کنم... به نظرتون آیا...؟ من اولش شروع کردم به بازی دیدم حالت Fighting شده زیاد حال نکردم...
بازی کن پسرم :دی حالت فایتینگ نشده کلاً بازیش فایتینگ ـه :دی ولی نکته ی مثبتش حضور تمام قابلیت ها و ویژگی های هر کرکتر هست که با لول آپ شدن میتونی از بیشترش استفاده کنی :دی کلاً خیلی حال میده همه بر و بچه های فاینال دور هم جمع شدن :دی توی dissidia 012 که لایتنینگ هم هست :دی

آخرین ویرایش:
سفیروث کلاً تنها ـست پسرم :دی نه افرادی داره نه نیرویی نه کسی تنهای تنها :دی
That's why I love him...
The one and ONLY

-------
آقا این Dissidia رو بازی کنم... به نظرتون آیا...؟ من اولش شروع کردم به بازی دیدم حالت Fighting شده زیاد حال نکردم...

سلام و درود!!!
چشم منو دور میبینین؟
چرا کلود رای هاش پایینه؟
من به کلود رای دادم چون از ساکت بودنش خوشم میاد.
همیشه دوست داره برای هدفش بجنگه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or