X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دلايل راي به كلود:1- در فيلم يه تنه با هيولاي عظيم ميجنگه2- از بچه ها بايد حمايت كنه3- با 3 نفر ضد قهرمان به طور همزمان بجنگه4- كلا هندسام تز از كلود نداريمدلايل حمايت از سفيروث:اخر كار مياد بدون هيچ زحمتي تازه از كلود50 %‌شكست مي خوره خودتون قضاوت كنيد!!!
:| :| بعله اونوقت تموم شد رفت اصلا كلا سفيروث واسه زينتي تو انيميشن بود

بلاخره رای دادم
سفیروث
نامردا تحدیدم کردن:d
دلیل رای دادن به سفیروث
1 تحدید بچه ها:d (شوخی کردم )
1 - به نظرم سفیروث یه بلای اسمانی برای انسانهای گناه کاره
ولی کلود یه بچه رویا پردازه
فکر کنم خیلیا منتظر رای من بودن

چقد تاپیک تکراری شده:دی یه نظر سنجی گنــــــــــده بذراید باووو
عه ... فرهاد جان دست بردار...
کجاش تکراریه...؟ اتفاقاً شخصیت ها که عوض میشن کلی تنوعه...
تازه مثل اینکه قراره تورنمنت هم بزارن رفقا...
Yooo Yooo Buddy
;)

البته فکر نکنم تورنومنت این ور سال باشه
نامردا هیچ کس این جملرو وارد امضاش نکرد)x)x)x
به کاراکتر مورعلاقتون تو X VS Y رای دهید

---------- نوشته در 11:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 AM ارسال شده بود ----------

لیان تو یه حرکتی بکن

ehlgb5l51lkvz4pqx1.jpg

نامردا هیچ کس این جملرو وارد امضاش نکرد)x)x)x
به کاراکتر مورعلاقتون تو X VS Y رای دهید
داش امیر ، چرا میزنی! درد داره!!:d من که امضامو عوض کردم;;);;)

آخرین ویرایش:
ای خاک ... یعنی وقتی ببینی یه عده خوشحال جمع شدن و توی نظرسنجی شرکت کردند ، در عوض اینکه به شخصیتی مثل کلود استرایف که فوق العاده سمپاتیک ـه و راحت میشه باهاش همذات پنداری کرد ؛ به نقطه مقابلش رأی دارن میدن و در قبالش تحدید ( نخندید ! فقط سطح سواد نوشتاری گیمرهامون رو داشته باشید ) رو بهانه می کنند.

یعنی این دسته افراد نظرشون برای خودشون هم محترمه !!!؟

ای خاک ... یعنی وقتی ببینی یه عده خوشحال جمع شدن و توی نظرسنجی شرکت کردند ، در عوض اینکه به شخصیتی مثل کلود استرایف که فوق العاده سمپاتیک ـه و راحت میشه باهاش همذات پنداری کرد ؛ به نقطه مقابلش رأی دارن میدن و در قبالش تحدید ( نخندید ! فقط سطح سواد نوشتاری گیمرهامون رو داشته باشید ) رو بهانه می کنند.

حتی اگر حق با شما هم باشه با این ادبیات ضعیف و نوشته توهین آمیزتون، پستتون هیچ ارزشی نداره. خواهشاً احترام همدیگه رو نگه دارید، تذکر دادن در کنار ادب و احترام، پذیرفتنی تره.
در ضمن هر کسی سلیقه‌ای داره و هیچ وقت شما نمیتونی نظرت رو به کسی تحمیل کنی.

دوست من، در ابتدا باید بگم که اینجا هر شخصی آزاد هست تا به هر کاراکتری که بهش علاقه داره رای بده... حالا شما با این جمله ی مثلاً محترمانه رسماً بهشون توهین می کنی رفیق...
در ضمن، شاید Cloud برای جنابعالی سمپاتیک باشه... و شما تونسته باشی باهاش به خوبی ارتباط برقرار کنی. این مسئله دال بر این نمیشه که دیگران هم مثل شما فکر کنند.

و در نهایت...

بهتر نبود سطح نوشتاری GAMER ها که از جهات مختلف هم نوع خودت محسوب میشن رو اینجوری زیر سوال نبری و با یه PM به شخص مورد نظر گوشزد می کردی...!
باور کن اینجا خیلیا متوجه اشتباهات املائی و حتی دستوری میشن، اما رفاقت و بالاتر از اون ادب حکم میکنه که تو جمع، طرف رو ضایع نکنن.
اگه فکر میکنی خیلی آکادمیک تشریف داری، لطفاً رفتارت رو هم به همون سمت سوق بده...

اگه منظورت منم
باید اول بگم برو نوشترو دوباره بخون اون تحدید یه شوخی بیشتر نبود
دوم یکی از قوانین تاپیک اینه که با دلیل رای بدیم من دلیلم رو گفتم و دوباره میگم
بعد از خوندن بیوگرافی سفیروث به این نتیجه رسیدم که سفیروث یجور بلای اسمانی برای انسانهای گناهکاره

یه چند تا عکس خانمان سوز بذارم اینجا :دی
اگه کسی FF VII رو تموم نکرده و بعداً قصد بازی کردنش رو داره و از اتفاقات خبر نداره ترجیحاً نبینه :دی اگه می دونید چه خبره هم که مشکلی نیست :دی
38159057056291452521.jpg

72014095460471060902.jpg

04589619936119828564.jpg
--------------------------------------------
ولی کلود یه بچه رویا پردازه
یه کم بیشتر این مبحث رو باز میکنید ؟ :دی

حتی اگر حق با شما هم باشه با این ادبیات ضعیف و نوشته توهین آمیزتون، پستتون هیچ ارزشی نداره.
شما هر کسی هم باشی - چه برادر مدیر سایت ، چه خود مدیر سایت - حق نداری اینطوری در مورد ادبیات و نوع نوشتار من اظهارنظر کنید.
نوشتید ادبیات ضعیف و نوشته توهین آمیز !
اول اینکه ادبیات من خیلی هم قوی است. هر چقدر هم که باشه بنده لیسانس دارم و شما دانشجوی نمیدونم ترم چندم و شاید n ـم فلان دانشگاهی ...
و دوم هم اگر یکم سواد درست حسابی داشتید روی هوا نمی گفتید نوشته توهین آمیز ! شما که فرق استهزاء رو با توهین نمیدونید چرا الکی خودتون رو میندازید وسط بحث !!؟
توهین یعنی اینکه من رسماً بیام فحش و ناسزا بگم. اینو میگن توهین. نه اینکه کنایه بزنم به شرایط و بعداً شما بیای بگی که با این ادبیات ضعیف و نوشته توهین آمیزتون، پستتون هیچ ارزشی نداره.
شما رئیس فرهنگستان ادب فارسی هستی که اینجوری حرف میزنی یا نائب رئیس ـش !!؟

عوض اینکه مثلاً با این پست سخیف و کم ارزش ( نه بی ارزش ) دنبال چند تا لایک از طرف کسانی باشی که سطح و دامنه تفکر و بینش شون از شما فراتر نمی رود ، بروید درستونو بخونید پس فردا مشروط نشوید و گناه فلان درس افتاده تون رو گردن زمین و زمان بیندازید !!!

هیچ وقت شما نمیتونی نظرت رو به کسی تحمیل کنی.
من نظرم رو تحمیل نکردم ، نمیکنم و نخواهم کرد. اینقدر اَنگ نزنید به این و اون !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or