Leon.Fox
کاربر سایت
امیر پیشنهاد ها رو اینجا بذاریم یا PM کنیم...؟تا ظهر پیشنهاداتو میزارم
من که میگم همینجا بذاریم، بحث کردن راجع به انتخاب کاندیداها هم کلی FUNهه برای خودش...
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
امیر پیشنهاد ها رو اینجا بذاریم یا PM کنیم...؟تا ظهر پیشنهاداتو میزارم
یه چند تا پیشنهاد تو صفهات قبل بودامیر پیشنهاد ها رو اینجا بذاریم یا PM کنیم...؟
من که میگم همینجا بذاریم، بحث کردن راجع به انتخاب کاندیداها هم کلی FUNهه برای خودش...
من پرایس رو میشناسم ولی مکتاوش رو یادم نمی اد دقیقا کدوم بودبچه ها بريم نظرسنجي بعدي !مكتاوش و پرايسو بزارين طرفدارم دارن
یه چند تا پیشنهاد تو صفهات قبل بود
منم برای اینکه حق کسی ضایع نشه و به پیشنهاد همه احترام بزاریم گفتم برم همرو جمع کنم و یه جا بنویسم
به همین خاطر گفتم پیشنهاداتو میزارم
هرجا دوست دارین پیشنهاد بدین:d
من پرایس رو میشناسم ولی مکتاوش رو یادم نمی اد دقیقا کدوم بود
تا ببینیم بچه ها چی میگن
پیشنهادات
-alex mercer....شخصيت بازي prototype
2-Cole MacGrath...شخصيت بازي infamous
-----------------------------------------------------
1. Ezio تو بازی assassin
2.prince of persia
KANE VS LYNCH
Soap و Ghost
Price و Reznov
جفتشون برای Call of هستن دیگه...من پرایس رو میشناسم ولی مکتاوش رو یادم نمی اد دقیقا کدوم بود
مطمئنم اشخاصی که Nariko رو میشناسن با من موافق هستند که یکی از قوی ترین (از لحاظ شخصیت پردازی، داستان پردازی و حتی روحیات و خصیصه های اخلاقی) کاراکترهای دنیای GAME هستش...برای لارا یه حریف قدرتمند بزارین !!!!
به... چطوری شهاب...oh man چه رقابتی رو از دست دادم . به هر حال من طرفدار سفیروث هستم . من چیزی نمی گم تا نظر سنجی بعدتا با دوستان هماهنگ شوم.
کسایی ناریکو رو می شناسن که PS 3 دارن ! یکی مثه من که PS 3 نداره باید چیکار کنه !!!!!!! باید شخصیتی انتخاب بشه که همه می شناسنش !مطمئنم اشخاصی که Nariko رو میشناسن با من موافق هستند که یکی از قوی ترین (از لحاظ شخصیت پردازی، داستان پردازی و حتی روحیات و خصیصه های اخلاقی) کاراکترهای دنیای GAME هستش...
معرکه بود این دختر...
این یکی رو شدیدا پایم ..... عاشق جفت اینام>:d< مطمئنم خیلی طرفدار هم دارن.... نظر من رو این دوتاست:d خودم ستاد تبلیغاتی جفتشون میشم!:dSub Zero vs. Scorpion