xXKinGStaRXx
کاربر سایت
باو بی خیال دیگه بی چاره یه حرفی زد چپ راست سرویسش کردین :d
من از اعضای قدیمی بی سی هستم و این اکانت دومم هست! اون موقع ها نوب نبودم ولی فقط بحث ها رو میخوندم و اگه سوالی چیزی بود میپرسیدم و اگه میخواستم نظری بدم قبلش یه سرچ تو گوگل میزدم و با کلی 2-2تا 4 تا پست میدادم! اما به مرور زمان و با معروفیت بی سی سیل عظیمی از کژوال ها و نوب و ترولر ریختن تو بی سی و چون برخورد سفت و محکمی نشد باهاشون و همه مثه شما میگفتیم ولش کن باو، دیگه پا گرفتن تو بی سی. اتفاقا باید به چنین افرادی جوابای محکم داد که دفعه بعد خواستن پست بزنن یاد این موقع بیوفتن که ضایع شدن و با احتیاط پست بزنن... شاید از این نوبی اوومدن بیرون!باو بی خیال دیگه بی چاره یه حرفی زد چپ راست سرویسش کردین :d
آقا حالا نمیخواد بگی حرفه ای هستی منم خودم این اکانت دومم هست اون یکی اکانتم خیلی وقت پیش بن شده بود و خودم ار 2006 تو BC عضوم اون یکی اکانت هم اسمش GOW هست اگه خواستی سرج کنی . حالا هی کژوال کژوال و نوب موب هم نکن . هر کی ندونه فک میکنه داداش کوجیماست.من از اعضای قدیمی بی سی هستم و این اکانت دومم هست! اون موقع ها نوب نبودم ولی فقط بحث ها رو میخوندم و اگه سوالی چیزی بود میپرسیدم و اگه میخواستم نظری بدم قبلش یه سرچ تو گوگل میزدم و با کلی 2-2تا 4 تا پست میدادم! اما به مرور زمان و با معروفیت بی سی سیل عظیمی از کژوال ها و نوب و ترولر ریختن تو بی سی و چون برخورد سفت و محکمی نشد باهاشون و همه مثه شما میگفتیم ولش کن باو، دیگه پا گرفتن تو بی سی. اتفاقا باید به چنین افرادی جوابای محکم داد که دفعه بعد خواستن پست بزنن یاد این موقع بیوفتن که ضایع شدن و با احتیاط پست بزنن... شاید از این نوبی اوومدن بیرون!
پ.ن: به شخصه خیلی خوشحالم که راًیم با اون فرد یکی نبود. بقیه رو نمیدونم!
من از اعضای قدیمی بی سی هستم و این اکانت دومم هست! اون موقع ها نوب نبودم ولی فقط بحث ها رو میخوندم و اگه سوالی چیزی بود میپرسیدم و اگه میخواستم نظری بدم قبلش یه سرچ تو گوگل میزدم و با کلی 2-2تا 4 تا پست میدادم! اما به مرور زمان و با معروفیت بی سی سیل عظیمی از کژوال ها و نوب و ترولر ریختن تو بی سی و چون برخورد سفت و محکمی نشد باهاشون و همه مثه شما میگفتیم ولش کن باو، دیگه پا گرفتن تو بی سی. اتفاقا باید به چنین افرادی جوابای محکم داد که دفعه بعد خواستن پست بزنن یاد این موقع بیوفتن که ضایع شدن و با احتیاط پست بزنن... شاید از این نوبی اوومدن بیرون!
پ.ن: به شخصه خیلی خوشحالم که راًیم با اون فرد یکی نبود. بقیه رو نمیدونم!
دوست عزیز حق با شماست ولی نباید اینقدر دیگه گیر داد به غیر از این شما مستقیما به کابر Jupiter GaMER توهین کردید...و اینکه لطفا تو پروفایلتون این بحث رو ادامه بدین و این تاپیک رو به هم نزنید گرچه ربطی به من نداره.
Jupiter Gamer
خواهشا تاپیک رو به گند نکشون! اینجا کسی با کسی دعوا نداره! که اینطوری صحبت میکنی! حرف به قول خودت چرت و پرت که میزنی همینطوری میشه.