X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اصلا اين چند روز از هوا و زمين واسم ميباره ! :| اون از دانته كه حذف شد ، اون از TGS 2013 كه زد تو حالم ، اين هم از جيل !! =((
ديگه تحمل شكست دوباره رو ندارم . دانته كه محبوبترين شخصيت واسه من بود حذف شد ، ولي ديگه نميخوام جيل هم حذف بشه ! :(
پس راي من جيل !

من به Joel رای دادم چون فعلا هنوز داستانش و تاثیرش رو ذهنمه و گرنه این دو تا کاراکتر واسه من یه امتیاز دارن :d

فقط کافیه جیل با اختلاف بیشتر از 5 رای برنده بشه اون موقع به مدت یک هفته به سونی فن ها می خندیم :d

لول تا وقتی مایکرو فنا و pc فنا باشن که خندیدن نداره به این نظرسنجی..............!
مگه موقعی که بین چیف و دویت بود سونی فن ها و pc فن ها نبودن ؟/:)
همه ی سونی فن ها و pc فن ها و بایوشاک فن ها با هم زورشونو زدن تازه دویت با 1 رای بیشتر برد . حالا اگه جیل با اختلاف 5 رای ببره خندیدن داره دیگه :d
تازه بگذریم از این که جیل باز در برابر دویت هیچی نیست :|:d

مگه موقعی که بین چیف و دویت بود سونی فن ها و pc فن ها نبودن ؟/:)
همه ی سونی فن ها و pc فن ها و بایوشاک فن ها با هم زورشونو زدن تازه دویت با 1 رای بیشتر بورد . حالا اگه جیل با اختلاف 5 رای ببره خندیدن داره دیگه :d
همینطور برعکس.......!
تا وقتی سونی فنا و pc فنا باشن که نظرسنجی به شخصیت های مایکرو که ختده نداره...............!8-|

به شخصه از جیل خیلی خوشم میاد :d;;)
حالا فکر نکنید ما فمنیسمیم :-":|:d

همینطور برعکس.......!
تا وقتی سونی فنا و pc فنا باشن که نظرسنجی به شخصیت های مایکرو که ختده نداره...............!8-|
منظور من اختلاف آرا بود . چیف با اختلاف 1 رای باخت جوئل هم مثل چیف . فرقی نداره . حالا ببینیم جوئل با اختلاف چند رای می بازه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or