X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دانته با اون عظمتش چرا عقبه ؟

داستان و شخصیت پردازی دانته کجا اون ضعیفه کجا ! :|

فک کنم میانگین سنی اونایی که به لارا رای دادن 14-16 باشه :d چون سنشون به DMC های قدیمی قد نمیده :d

یه نکته جالب دیگه هم پیدا کردم
ایشون Userشون Dante هست ولی به لارا رای دادن :d
http://forum.bazicenter.com/members/52557/
Croft first appeared in the 1996 video game Tomb Raider
DMC مال چه سالی بود؟
2001
:-*

اصلا فکر نمیکردم لارا اینقدر بیاد بالا:bighug:ای کسانی که به لارا رای دادید رستگاری تان را از همین الان تضمین میکنم:d

در این برهه مساوات است که دست به دامن کاربرهای جدید می شویم :دی

من طرفدار قاتل ورجیل نیستم:((
با وجود اينكه اين يه قسمت حرفت رو به شدت قبول دارم ( :(( ) ولي آخه مومن، آدم براي حفظ حرمت ورجيلم كه شده به برادرش ( دانته ) راي ميده و نميزاره كه جلوي شخصيتي مثل لارا كم بياره:| الانم كه لارا 73-72 جلوئه كه اون يك اختلاف رايم شاهكار جنابعاليه:|:d

فقط خواهشا يه عده از دوستان عزيز به عقيده دوستانشون احترام بزارن و از الفاظ ركيكي مثل ضعيفه استفاده نكنن. اين واژه "ضعيفه" كه بنده نميدونم از كجا در اومده معني جالبي نداره و وقتي چنين كلمه اي به كار گرفته ميشه نه تنها به يه شخصيت مونثي مثل لارا بلكه به تمامي خواهرانمون كه تو اين تاپيك فعاليت دارن هم توهين ميشه. بنابراين ازتون خواهش ميكنم كه خونسردي خودتون رو حفظ كنيد و سنجيده تر حرف بزنيد.

من موندم چه جوري بعضيا دلشون مياد به لارا بگن ضعيفه !! :d:| با اينكه بهش راي ندادم ولي خب قبول دارم كه شخصيت خيلي خوب و قوي اي داره ! باور كنين همين خانومي كه بعضيا دارن با اين لفظ خطاب ميكننش دست كم 4-5 تاي ما رو يك تنه حريفه !! :d:|

با وجود اينكه اين يه قسمت حرفت رو به شدت قبول دارم ( :(( ) ولي آخه مومن، آدم براي حفظ حرمت ورجيلم كه شده به برادرش ( دانته ) راي ميده و نميزاره كه جلوي شخصيتي مثل لارا كم بياره:| الانم كه لارا 73-72 جلوئه كه اون يك اختلاف رايم شاهكار جنابعاليه:|:d
امیر حسین جان خودت میگی از لفظ ضعیف استفاده نکنید بعد خودت میای میگه جلوی شخصیتی مثل لارا :|مگه لارا چشه ؟)x

امیر حسین جان خودت میگی از لفظ ضعیف استفاده نکنید بعد خودت میای میگه جلوی شخصیتی مثل لارا :|مگه لارا چشه ؟)x
من گفتم شخصيتي مثل لارا چون توقع نداشتم كه تو اين نظرسنجي انقدر راي بياره و بتونه جلوي شخصيتي مثل دانته كه هميشه تو نظرسنجي هاي مختلف به مراحل پاياني راه پيدا ميكنه اينطوري ظاهر بشه وگرنه قصدم زير سوال بردن لارا نبود:d

91411627103417594237.jpg

ایشالله به پای هم پیر بشن!!:دی

فک کنم میانگین سنی اونایی که به لارا رای دادن 14-16 باشه :d چون سنشون به DMC های قدیمی قد نمیده :d
بعد من میگم ازدیاد نوب در بی سی ملت ناراحت میشن! شما (و امثال شما) بد نیست یه نگاه به این لینک کنی بعدشم فک کنی اون موقع که توم رایدر داشت جایزه درو میکرد این دانته حتی تو ذهن سازنده هاش متولد شده بوده یا نع بعد هم خودت سطح حرفت رو بررسی کنی... واقعا مسخرست :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or