the dark knight
کاربر سایت
من سونیک رو هم بازی کردم از همون دوران طفولیت ولی جان مارستون یه چیز دیگست...
خوب بودن یه شخصیت به قدمتش نیست به شخصیت پردازیشه...
والا الان لگو های تتریس باید بهترین شخصیت های دنیای گیم می بودن!
(البته منظورم مقایسه سونیک با تتریس نیست ها، می خواستم مثال بزنم!) سونیک شخصیت پردازی خوبی داره ولی جان مارستون عااااااااالیه!
- - -ویرایش - - -
من اگه یه روز کاندید ریاست جمهوری شدم شما رو به عنوان رئیس دفتر تبلیغاتم منصوب می کنم!:d
فقط محض خالی نبودن عرضه:
1- شما آهنگ So Far Away از اهنگ های بازی رد دد رو گوش کردین؟ Born Unto Trouble رو چطور؟ اونا رو گوش کنین بعد در مورد تعریف نوب تجدید نظر خواهد کرد!
2-شادو کاراکتر خوبه! (شخصیت مورد علاقه من تو سری هم هست) ولی اونم به جان مارستون نمی رسه!
3-ما شایسته سالاریم نه ناسونالیست! :d(حالا انگار خودمون ژاپنی هستیم!:d) بعدشم نگران نباش ما بیگ باس رو با چنگ و دندن بالا خواهیم کشید!b-)
خوب بودن یه شخصیت به قدمتش نیست به شخصیت پردازیشه...
والا الان لگو های تتریس باید بهترین شخصیت های دنیای گیم می بودن!
(البته منظورم مقایسه سونیک با تتریس نیست ها، می خواستم مثال بزنم!) سونیک شخصیت پردازی خوبی داره ولی جان مارستون عااااااااالیه!
- - -ویرایش - - -
Chris:What's Your Name
!!!Sonic:I'm Sonic,Sonic The Hedgehog
VOTE SONIC
حالا چــــــــــــرا؟
به سه دلیل
دلیل یک:موسیقی متن اوّلین مرحله سونیک،دانلود کنید و گوش بدید،اگه اصلاً تغییر عقیده ندادید حق دارن بهتون بگن New Noob Gamer
دانلود آهنگ
دلیل 2:ایشون!!!!البته نصف کسایی که سونیک رو می شناسن اینو نمی شناسن(که عمرشون بر فنا)خلاصه کاراکتر خفنیه و برای من که خودم از سونیک آن چنان خوشم نمیاد دلیل قانع کننده ای بود
دلیل 3:لا مصّبا این یکی از تنها کاراکترهای ژاپنیه که شانس ادامه مسابقات رو داره،لئون و کریس و لینک و ماریو و سالید اسنیک حذف شد!!حالیتون نیست این یکی از آخرین شانسامونه(به همراه بیگ باس و بایونتا)که میتونه به عنوان کاراکتر ژاپنی بیاد بالا
یوجی ناکا!!!مغز تفکّر سریع ترین جوجه تیغی دنیا
من اگه یه روز کاندید ریاست جمهوری شدم شما رو به عنوان رئیس دفتر تبلیغاتم منصوب می کنم!:d
فقط محض خالی نبودن عرضه:
1- شما آهنگ So Far Away از اهنگ های بازی رد دد رو گوش کردین؟ Born Unto Trouble رو چطور؟ اونا رو گوش کنین بعد در مورد تعریف نوب تجدید نظر خواهد کرد!
2-شادو کاراکتر خوبه! (شخصیت مورد علاقه من تو سری هم هست) ولی اونم به جان مارستون نمی رسه!
3-ما شایسته سالاریم نه ناسونالیست! :d(حالا انگار خودمون ژاپنی هستیم!:d) بعدشم نگران نباش ما بیگ باس رو با چنگ و دندن بالا خواهیم کشید!b-)