xXKinGStaRXx
کاربر سایت
!!!!!!اقاي sonic02 نظر شما هم محترمه :d
همه حق راي دارند ولي اگر يك بار هم red dead redemption رو بازي كنيد شايد نظرتون عوض شه قربان:bighug:
مطمئن هستم شما بازی های سونیک رو بازی نکردی و یا به خوبی با سونیک آشنایی نداری:dسونی حتی در مقابل ریمن عددی نیست چه برسه جان مارسون کبیرraying:
اتفاقا اکثر بچه های اینجا حداقل از دوران سگا با سونیک آشنا شدن و همه هم میشناسنش ولی شخصیت جان مارستون و بازی RDR یکی از شاهکارها و افتخارات صنعت گیم هستش .. ربطی هم به سابقه نداره ...!!!!!!
sonic02اشتباهه!اصلشsonic20هستش!(ستاد مبارزه با غلط املایی!:d)
من نگفتم که همه مجبورن به سونیک رای بدن!
بعد هم اولین بازی اینred dead redemptionچه سالی هست؟
سونیک یه فرانچایز(امیدوارم اینو درست نوشته باشم چون همش غلط مینویسم!)23ساله هستش
به قولی برای خواندن مطالب و عکس به انجمن سونیک و دوستان مراجعه فرمایید!:d
- - -ویرایش - - -
مطمئن هستم شما بازی های سونیک رو بازی نکردی و یا به خوبی با سونیک آشنایی نداری:d
- - -ویرایش - - -
قطعا خیلی ها سونیک رو بازی نکردن که بهش رای نمیدن پس ای هواداران سونیک به فکر باشید!(من خودم هزار نفر رو با سونیک آشنا کردم!):d
اینم یه والپیپر به افتخار هواداران سونیک!(اگه هر چی از سونیک خواستین خودم یه آرشیو دارم!):d
برای دیدن کیفیت بالا و سایز اصلی روی عکس زیر کلیک کنید:
در ضمن اگه کسی آهنگ های سونیک رو گوش داده باشه قطعا به سونیک رای میده.شما کافیه فقط این آهنگ هارو گوش کنید تا طرفدار سونیک بشین:
Dreams Of An Absolution
Seven Rings in Hand
Through the Fire
Reach for the stars
I am ... All of me
Live and Learn
Open Your Heart
All Hail Shadow!
Sonic Heroes
It Doesn't Matter
هوف!دستم درد گرفت از بس انگلیسی تایپ کردم!هر کدوم از این آهنگ هارو که گوش بدین طرفدار سونیک که نه عاشقش میشید.سونیک از همه لحاظ بی نظیره.
اگه کسی بازم مدرک خواست،ما اور را به سمت سونیک هدایت میکنیم!:d
:-o:-oالوعده وفا :bighug:
الان نقاشی که خودم کشیدم رو میزارم :bighug:
فقط حرفه ای نیستم دیگه اگه زشت شده ببخشید
اِ خوبه؟:-o:-o
این عکسا رو خودت کشیدی!!:-o:-o
باو یه پا پیکاسو هستی!:d
به خدا جاش تو موزه راک استار ـه
فقط اگه میتونستی به جای کلته هفت تیر میکشدی خیلی قشنگ بود :bighug:
بعدشم یه امضا از خودت پایین عکسه بزن که یه وقت نگن کپی کردی
===
ولی خدایی نوشته red deed redemption واقعا مو لای درزش نمیره خیلی طبیعی کشیدی
من که هنوز باور نمیکنم که اون نوشته رو خودت نقاشی کردی:-o
بازم ممنون که وقت گذاشتی برای کشیدنش:bighug::bighug:
گويا فقط تو نيستي كه تو اين مورد مشكل داري و ازش گله ميكني يه عده ديگه از دوستانم هستن كه شناخت چنداني از RDR ندارن ( تو اين مورد مخاطب تو نيستي:d ) و مثل جنابعالي كلا فلسفه پايان بازي رو نميدونن:d به هرحال من آمادم اگه حال ميكني توطئه چيني كن تا شفاف سازي كنم:dدوباره بحث تئوری توطئه راه بندازم در مورد پایان RDR یا بس بود بار اول؟ :biggrin1:
خسته نباشي. جا داره كه از همينجا بگم رنگ آميزي پس زمينه نقاشيت از راستاي قائم تو حلق Rockstar :dفقط این مثل اون اولی زیاد روش کار نکردم برای همین خیلی قشنگ نشده