xXKinGStaRXx
کاربر سایت
آقا من به فاصله دو ساعت قبل از شرح این موضوع تبلیغ کردم تاپیک رو آزادم؟
متاسفانه شما جرم بزرگی مرتکب شدید و تبیه شما اعدام(مرگ) است
آقا من به فاصله دو ساعت قبل از شرح این موضوع تبلیغ کردم تاپیک رو آزادم؟
خو یه سوال, اگه بدون اسم بردن از شخصت خاصی تبلیغ کنه یه نفر, کدوم کاراکتر حذف میشه؟توجه:
از این به بعد تبلیغ خود تاپیک در پروفایلها حتی بدون اسم بردن از شخصیت خاصی ممنوع هست.
(به عبارتی هر گونه تبلیغ= مجازات کاربر خاطی+حذف شدن کاراکتر!)
ادیت: از بالا دستور رسید حذف نمیکنیم، فقط خود شخص رو مجازات میکنیم
کلا هرگونه تبلیغی،چه با اسم بردن،چه بدون اسم بردن، با کاربر خاطی برخورد خواهد شد! (اسم برده بشه،پیگیر میشویم سنگین تر باشه جریمه! )خو یه سوال, اگه بدون اسم بردن از شخصت خاصی تبلیغ کنه یه نفر, کدوم کاراکتر حذف میشه؟
چون دوباره یه سری رو دیدیم که غیر مستقیم برای کاراکتر خودشون تبلیغ میکردن.
از طرف دیگه هم وارد یه مرحله حساس شدیم. نمیخواییم مشکلی پیش بیاد.
بعد از پایان مسابقه همون قوانین قبلی به تاپیک حاکم میشه.
پ.ن: کلا هر کی میخواست با تاپیک آشنا بشه، شده. خیلیا میدونن اینجا همیشه نظر سنجی برقراره.
چون دوباره یه سری رو دیدیم که غیر مستقیم برای کاراکتر خودشون تبلیغ میکردن.کم کم قوانین این تاپیک داره از قوانین تاپیک فوثبال هم رد میکنه
آخه دیگه چرا نباید تو پروفایل تبلیغ تاپیک کنیم ؟!
کلا هرگونه تبلیغی،چه با اسم بردن،چه بدون اسم بردن، با کاربر خاطی برخورد خواهد شد! (اسم برده بشه،پیگیر میشویم سنگین تر باشه جریمه! )
Akiba قراره مجازات کنه؟
با SMS اگر خواستید تبلیغ کنید،فقط طرف اومد لوتون داد با ما نیستببخشید اکیبا جان با اس ام اس هم نمیشه تبلیغ کرد؟:d
خسته نباشید عرض میکنم به شما! از همون اول کار هرکی رو میدید خلاف قوانین کاری انجام میده باید لو میدادید،که بعضی دوستان همکاری کردن! به یکی از مسئولین تاپیک مراجعه بفرمایید! :dاقا یه سوال
میشه کسایی که تبلیغ میکنند رو لو داد؟!!
الان یوزر من رو سبز میبینی یا نارنجی؟ :dAkiba قراره مجازات کنه؟
خدانکنه میزنه با کاتانا سر طرفو میبره s
آبی:dالان یوزر من رو سبز میبینی یا نارنجی؟ :d
خودم یه چند نفری رو دیدم که دارن تبلیغ میکنند ولی چون تبلیغاتشوت به سود من بود کاری به کارشون نداشتم وگرنه بهتون میگفتمخسته نباشید عرض میکنم به شما! از همون اول کار هرکی رو میدید خلاف قوانین کاری انجام میده باید لو میدادید،که بعضی دوستان همکاری کردن! به یکی از مسئولین تاپیک مراجعه بفرمایید! :d