X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست عزیز جناب Darkness
شما هم یه نظر بدین بالاخره جز گروه مقاومت بودی!!!:d
من که استعفا خودم رو اعلام کردم:d ......یکدفعه همچین شبیخون زدین که گروه مقاومت رو از بیخ و بن فلج کردین!!!:d
ایشالله سری بعدی ، همون کلود و سفیروث دوباره فعالیتم رو شروع می کنم:d همینجا اعلام می کنم: من با هیچ کدوم از این شخصیتا آشنایی کامل ندارم در نتیجه رأی من ممتنعه...!.......ولی...
...هر کدوم از طرفین قرارداد رشوه بهتری به من بده من هم به همون ستاد تبلیغاتی میپیوندم(!) و حمایت همه جانبه خودم رو از اون شخصیت شروع می کنم!:d:shrewd:

:dتاپيك خوبيه..تبريك..
به نظر من بعد از كلود و سفيروث ،اين دو نفرو بذار....:d
1-alex mercer....شخصيت بازي prototype
2-Cole MacGrath...شخصيت بازي infamous
خوبه نه..؟؟!!:d
نظر خوبیه!
منم نظر بدم
1. Ezio تو بازی assassin
2.prince of persia

من که استعفا خودم رو اعلام کردم:d ......یکدفعه همچین شبیخون زدین که گروه مقاومت رو از بیخ و بن فلج کردین!!!:d ایشالله سری بعدی ، همون کلود و سفیروث دوباره فعالیتم رو شروع می کنم:d همینجا اعلام می کنم: من با هیچ کدوم از این شخصیتا آشنایی کامل ندارم در نتیجه رأی من ممتنعه...!.......ولی......هر کدوم از طرفین قرارداد رشوه بهتری به من بده من هم به همون ستاد تبلیغاتی میپیوندم(!) و حمایت همه جانبه خودم رو از اون شخصیت شروع می کنم!:d:shrewd:
توكه تو ستاد مايي! ببين كي بهتره همونو بگير!

فقط کچل . تنها دلیلش هم همون کچل بودنشه :دی

حالا میگین کدوم کچل ؟؟ MP رو میگم نه اون یکی :دی

واسه این نظر سنجی بعضی ها کارایه ناپسندی کردن که نمیشه اینجا گفت خودشونم میدونن کیا هستن اما خواهش میکنم برای نظر سنجی های بعدی اینکارارو نکنید هر کسی رای خودشو بده و یه نفر نیاد 50 بار رای بده با پروفایل های مختلف
برای نظر سنجی بعد از mw بزارید درضمن مک تاویش و پرایس دوستن اینطوری به جون هم می افتیم
مثلا مک تاویش و مکاروف رو بزارید یا پرایس و مکاروف چون مکاروف هم طرفدار زیادی داره

دوباره سلام
بچه ها یه پیشنهاد به همه میگم تو نظر سنجی بعدی همه باهم یه لینک تاپیک رو به امضامون اضافه کنیم

اعتراف میکنم
که دیروز یه اشتباه کوچولو کردم اونم این بود که وقتی دیدم تاپیک شلوغه و از مدیرو ناظم داخلن عکس نگرفتم به عنوان شکار لحظه ها بزارم

شما چنین اشتباهی نکنین

---------- نوشته در 01:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:52 PM ارسال شده بود ----------

واسه این نظر سنجی بعضی ها کارایه ناپسندی کردن که نمیشه اینجا گفت خودشونم میدونن کیا هستن اما خواهش میکنم برای نظر سنجی های بعدی اینکارارو نکنید هر کسی رای خودشو بده و یه نفر نیاد 50 بار رای بده با پروفایل های مختلف
برای نظر سنجی بعد از mw بزارید درضمن مک تاویش و پرایس دوستن اینطوری به جون هم می افتیم
مثلا مک تاویش و مکاروف رو بزارید یا پرایس و مکاروف چون مکاروف هم طرفدار زیادی داره
اگه منظور شما ساخت اکانته
باید بگم من 4 چشمی مواظب اسامی کسایی رو که رای میدادن بودم
شما اسم 2 نفر از اکانت های مجازی رو به من بده من خودم نظرسنجی رو باطل اعلام میکنم

ضمن عرض تبریک به مکسی ها برای بردشون :-b
به نظر من اگر که تو نظر سنجی بعدی کریتوس و دانته رو مقابل هم قرار بدیم رکورد رای دهنده ها بشکنه.

آخرین ویرایش:
باز هم تشکر می کنم از ستادهای تبلیغاتی دو طرف
samira.dante
djamir
sub-zero
safety and peace
darkness
و خیلی های دیگه >:d<
کلا همه ی کسایی که تو نظر سنجی شرکت کردند پیروزند

باید به خانم samira.dante تبریک گفت چون پای حرفش وایساد و تعداد رای هارو به 100 که گفته بود رسوند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or