X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Naked Snake Vs. sam fisher بذارید ، تا معلوم بشه دنیا دست کیه ! [2]

تا ببینی دنیا دست اسنیکه :دی

puc1pgaaey7bdd85ambq.jpg

سلامه همه
محصوصا کسایی که تازه وارد تاپیک شدن یا تازه تاپیک رو شناختن
بنده مسئول انتخاب کرکترها هستم
برای این هفته میریم سراغ کلود و سفیروث از فاینال فانتزی
تمام پیشنهاد ها هم یادداشت میشه همه به صورت یکجا توسط بنده در اخر نظر سنجی بعدی نوشته میشه هر کدوم که بیشتر لایک بخوره اون انتخاب میشه.
برای اینکه پیشنهاد تکراری داده نشود پیشنهاد میکنم قبل از پست دادن پست اول رو بخونید تمام نظر سنجی ها با جمع بندیشون در پست اول موجود است.

Max Payne Vs. Agent 47
تعداد شرکت کنند گان : 296 نفر
مکس پین :158رای
مامور 47 : 138 رای
برنده ی رای گیری : MaX Payne
دلایل:
1- با اینکه بهش خیانت شد و تنها بود در صدد انتقام از قاتلین زن و فرزندش بر اومد
2- خستگی ناپذیر بود و در بدترین شرایط هدفش رو فراموش نمی کرد
3- شخصیت پردازی فوق العاده
4-یکی از اولین شخصیتها دنیای بازی که تونستیم به راحتی باهاش ارتباط برقرار کنیم
5- یک قاتل بی احساس نیست ، در حقیقت یک پلیس وظیفه شناس است

---------- نوشته در 05:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

با تشکر از همه ی کسانی که در نظر سنجی شرکت کردند
نظر سنجی بعدی بین تو کاراکتر از سری Final Fantasy هست :
Cloud Strife Vs.Sephiroth
فقط یه نکته رو توجه کنین :
الان من داشتم تو صفحات قبل نگاه می کردم ، من تو پستم اول چه قوانینی گذاشتم ؟! اصلا کسایی که اینجا پست می دن قوانین پست اول رو خوندن ؟!
کاراکتری رو که انتخاب می کنین دلیل انتخابتون براساس شخصیت پردازی و داستان بازی رو اعلام کنین و نظرات هم رو در کمال احترام به چالش بکشید
من چند صفحه ی پیش دیدم تعدادی از کاربرا تنها کاری که نمی کردن همین بود ، از صحبتهای خودمونی گرفته تا گذاشتن شکلکهای مسخره و بچگانه !! بیخود نبود که تعدادی به تاپیک انتقادات مراجعه کرده بودن و گفته بودن این تاپیک سطح سایت رو آورده پایین ! یه نگاهی به نظرات قبلی بکنین سطح سایت رو این تاپیک پایین نیاورده بود بلکه رفتارهای کودکانه ی عده ای این کار رو کرده بود مگر نه الان 2-3 ماهی هست که این تاپیک داره فعالیت می کنه و مشکلی هم پیش نیومده
من در کمال احترام بهتون تذکر می دم اگر توی این تاپیک می خواین شرکت کنین در نظر سنجی طبق قوانین تاپیک پست بزارید ، اگر نه که پستی نیاز نیست بزارید فقط رای بدید ، امیدوارم دیگه تکرار نشه چون برخورد می شه با کسایی که اینطور تاپیک رو پر از اسپمهای بی مورد می کنن

با تشکر از همکاری شما

آخرین ویرایش:
مکس پین : 156 رای
2تا کم گفتی! 158تا گرفته ! :d
--------------------
خوب جمع بندی هم تموم شد،تشکر فراوان از devil girl عزیز .... میریم که کم کم آماده شیم برای نظرسنجی بعدی...
2 شخصیت فوق محبوب و خوشتیپ از بازی Final Fantasy 7 ، ببینیم این یکی میتونه مرز 300تا آرا رو بشکونه یا نه!:d

FFVII-cloud-sephiroth-faceoff.jpg

من خودم کلود و سفیروث رو فقط از انیمیشن Advent Children میشناسم و تنها آشناییم با این دو فقط در همون حده.... امیدوارم که با خوندن نظرات شما و دلایلتون برای انتخاب کارکتر برتر با شخصیت این دو نفر قهرمان و ضدقهرمان بیشتر آشنا بشم :)

من هیچکدوم رو نمیشناسم واسه همین الکی رای میدم به اون یارو سیروسه میروسه چیه ؟رای میدم به اون.

با تشکر از آریای عزیز بخاطر نظر سنجی
خب ، دوستان شرکت کنید در نظر سنجی و دلایل انتخاب کاراکتر موردعلاقتون رو اعلام کنین
-----------
پ.ن : خواهشا اسپم نکنین
ممنونم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or