samira.dante
کاربر سایت
اذيتم نكن! نشستي داري آكانت ميسازي! نابودت ميكنيم. لهت ميكنيم لگد بارونت ميكنيمنه بابا!!! بر عکس شماها که دارین افسوس میخورین،من دارم یه شونصد تا رای دیگه جمع میکنم!!!
اذيتم نكن! نشستي داري آكانت ميسازي! نابودت ميكنيم. لهت ميكنيم لگد بارونت ميكنيمنه بابا!!! بر عکس شماها که دارین افسوس میخورین،من دارم یه شونصد تا رای دیگه جمع میکنم!!!
قديمي و جديد نداريم همه يكسانيم دوست عزيز ^_^یک ضرب المثل قدیمی بازیسنتر هست که میگه:با بچه های قدیم بازیسنتر در نیوفت حتی اگه جونت در خطر باشه!!!:dاز ما گفتن بود!
فکر کنم چشم منو دور دیدی :dاذيتم نكن! نشستي داري آكانت ميسازي! نابودت ميكنيم. لهت ميكنيم لگد بارونت ميكنيم
سلام به داداش رضای خودم ، خوبی ؟ چه خبر از این ورا !!!طرفداران 47 : افرادی سخت کوش ، طرفدار بازیهای چالش برانگیز ، پر از شور و نشاط اکتشاف
:d
سلام آبجی جون ،سلام به داداش رضای خودم ، خوبی ؟ چه خبر از این ورا !!!
راستی ما گفتیم که دلایلتون برای انتخاب کاراکتر رو بگین نه ویژگی طرفدارا رو :d
>:d
بچه رو فك كرده ازش ميترسم خائنا زياد شدن! نميدونم چي داري بشون ميدي؟فکر کنم چشم منو دور دیدی :dنظر سنجی سعودی ما خوبه کسی هم کاری به کارش نداره حالا کمی صبر کن یکی از دوستان هنوز نیومده اگه بیاد یه موج دیگه ای از رای ها میاد :d
آره خودشه برو بش راي بدههیچ کدوم رو بازی نکردم. اما داستاناشونو خوندمagent 47 همون مامور (قاتل) 47 تو بازی hitman ـه؟ همین کچله آواتار بالایی